Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krakżal

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Dolnośląskie, 50-502 Wrocław ul. Hubska 82a
Telefon: 713324232 Kom. 501699156
Adres e-mail: wroclaw(małpa)krakzal.pl
Strona internetowa: www.krakzal.wroclaw.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Rolety żaluzje markizy mositery plisy storzy rzymskie

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3565
Data utworzenia profilu: 01.11.2013 15:23:36
Data ostatniej aktualizacji: 06.12.2014 17:59:51 

Opinie o Krakżal

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy markizę i rolety zewnętrzne na cały dom . Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy każdemu . Konkretnie i bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz i Ania dnia: 12.04.2019 16:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę za szybki i konkretny kontakt. Mają bardzo duży wybór materiałów. Ceny porównywalne jak u konkurencji a wykonanie expresowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 21.01.2018 18:50:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłem z prośbą o naprawę uszkodzonej rolety. Pan był bardzo niemiły, twierdził, że generalnie nie zajmują się naprawami i że skontaktuje się ze mną jak naprawi swój samochód. Rolety były kupione i zamontowane przez Nich.
Opinia dodana przez: dnia: 28.09.2017 11:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mial najwiekszy wybor stor rzymskich ze wszystkich firm. Naprawde bylo w czym wybierac. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 23.02.2015 18:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i bezproblemowo. Polecamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia i Marek dnia: 18.12.2014 15:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam ta firme rzetelnie i terminowo , rolety dzialaja bez zarzutu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kasia dnia: 06.12.2014 17:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam te firme. Rolety wysokiej jakości działaja bardzo leciutko. Szczególnie cenie za punktualnosc i terminowosc .
Opinia dodana przez: Marek Mazur dnia: 26.11.2014 20:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam . Szybki przyjazd na pomiar i wykonanie uslugi w 3 dni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adrian S. dnia: 21.11.2014 17:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma szybko i konkretnie . Ogolnie proces wykonczania mieszkania dramat. Przynajmiej z roletami poszlo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 01.11.2013 15:25:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją