Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AUTO-SERVICE JUBLEWSCY

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Dolnośląskie, 21-100 Lubartów Ul. Lipowa 42A
Telefon: Kom. 600500522
Adres e-mail: jublex(małpa)lu.onet.pl
Strona internetowa: www.jublewscy.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 762
Data utworzenia profilu: 2014-12-03 13:52:33
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-03 13:52:33 

Opinie o AUTO-SERVICE JUBLEWSCY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa! Pierwszy raz odwiedziłem ich , bo potrzebowałem natychmiastowej pomocy. Nie zawiedli mnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-20 09:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim nie naciągają na dodatkowe koszta. Są konkretni, uprzejmi, bardzo uczciwi i odpowiedzialnie wykonują swoją pracę. Tak trzymać!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-30 08:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przekonuje mnie ich uprzejmość i szczerość. Nie kręcą, tylko mówią wprost ile będzie kosztować naprawa i ile czasu potrzebują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-10 22:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis Jublewskich zawsze wie jak zająć się samochodem i wymagającym klientem. Niejednokrotnie pokazali doświadczenie i wiedzę. Są skrupulatni. Można polecać dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-28 20:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Przyjechałam tutaj ze swoim samochodem pierwszy raz i panowie praktycznie od ręki zajęli się moim autkiem. Na drugi dzień miałam do odbioru. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-19 08:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, konkretna obsługa. Czegoś takiego właśnie na polskim rynku brakuje. Wiedzą jak szybko i profesjonalnie naprawić samochód. Dzięki, panowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-22 08:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szanują każdego klienta i tego nowego, i tego stałego. Promocje, zniżki, indywidualne podejście do napraw i przede wszystkim odpowiednie nastawienie do klienta sprawia, że klient może poczuć się doceniony. Jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-21 08:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jublewscy, to sprawdzona marka, świetni ludzie z doświadczeniem, którzy potrafią zaskoczyć swojego klienta ceną, jakością i kulturą. Obsługa klienta konkretna i miła. Nigdy nie spóźnili się z naprawą mojego samochodu. Godni zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-09 08:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja najbardziej cenię sobie to, że traktują klienta z szacunkiem. Nie spóźniają się z naprawami, o ewentualnych zmianach informują telefonicznie. Jestem bardzo zadowolony z tego serwisu i z pewnością będę korzystał w ciągu dalszym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-26 19:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko poradzili sobie z wymianą rozrządu. Jak w takim tempie wykonują wszystkie inne pracy , to polecam , bo w takim razie znaczy to tylko tyle, że są dobrze zorganizowanie i doświadczeni, w tym co robią. Życzę dużo zadowolonych klientów i jeszcze raz dziękuję za pomoc i terminowość w wymianie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-21 08:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten serwis! Mój samochód jest tu w bardzo dobrych rękach. Teraz naprawiam tu układ kierowniczy a niedawno wykonywałem remont silnika. Samochód spisywał się znakomicie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-06-10 13:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej opinii bardzo dobry serwis. Mój samochód naprawiałem już w różnych warsztatach, ale dopiero tutaj spotkałem się z prawdziwymi specjalistami. Dzięki nim nie tylko układ kierowniczy w moim samochodzie funkcjonuje jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-05-27 05:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim dieslu zaczęło się coś dziać z układem paliwowym. Nie wiedziałem do jakiego serwisu się wybrać, ale znajomy polecił mi to miejsce. Rzeczywiście miał rację że pracują tutaj odpowiednio wykwalifikowani mechanicy, którzy bez problemu poradzili sobie z naprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-05-09 08:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna diagnostyka. Jestem w pełni zadowolony z wizyty tym serwisie. Polecił mi go mój znajomy i naprawdę miał rację. Obsługa fachowa i rzetelna. Serwis moim zdaniem warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-01-23 12:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że to uczciwy serwis samochodowy - nigdy mnie nie oszukali i zawsze terminowo wykonują naprawy samochodowe. Nigdy nie zdarzyło się bym musiał na coś czekać. Cieszę się, że trafiłem na profesjonalny zespół, który wie czym jest rzetelność, miła obsługa i efekt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy M. dnia: 2015-01-04 10:35:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją