Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polarfish

Zawód: biura podróży - usługi turystyczne  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 78-100 Kołobrzeg Albatrosa 3
Telefon: Kom. 663 881 400
Adres e-mail: polarfish(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.solon.com.pl
Opis działalności: rejsy morskie, turystyka morska, wędkarstwo morskie, Bornholm Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 47x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 41x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 1528
Data utworzenia profilu: 2014-11-28 16:01:28
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-28 16:01:28 

Opinie o Polarfish

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na urodziny męża zorganizowałam współną wycieczkę zorganizowaną przez Polar, która okazała się strzałem w dziesiątkę. Luby mógł poszaleć przy wędkowaniu i do tego rewelacyjne zdjęcia. Po prostu super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2019-07-15 15:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze byłam ciekawa jak w naturalnym srodowisku wyglądają łowiska i morskie wędkowanie. Moja ciekawość została zaspokojona dzięki Polarfish, która organizuje takie dedykowane wyprawy. Po tej wycieczce mam przepięknie zdjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matalia dnia: 2019-06-10 18:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jakiejś ulotce znalazłam opis wycieczki, która bardzo mnie zainteresowała i z całą rodziną wybraliśmy się na wspólne morskie wędkowanie. Fajna sprawa żeby czegoś nowego spróbować, a organizator się sprawdził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2019-05-15 17:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu miałem okazję sprawdzić jaka jest różnica pomiędzy wędkowaniem morskim a lądowym a konkretnie mówiąc między szczupakiem a dorszem. Obie rzeczy wypadają fantastycznie, ale perzygoę z dorszem będę wspominał jednak bardzo długo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Feliks dnia: 2019-04-24 12:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycieczka obowiązkowa dla rodziców posiadających maluchy, bo warunki są idealne pod tych najmłodszych, a bodźce wzrokowe niesamowite. Od wycieczki pół roku minęło, a wciąż u mnie w domu dzieciaki tylko o tym rejsie opowiadają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzatka dnia: 2019-03-28 12:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podobała mi się atmosfera panująca podczas wycieczki. Wszystko przebiegło sprawnie, czy wejście na pokład. Miejsca dobre z pełnym widokiem i obsługa też pomocna. Czego więcej chcieć??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2019-02-26 20:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to numer jeden w Kołobrzegu i naprawdę warto skorzystać chociaż z jednej wycieczki i z oferty. Fantastyczna praca z przebojową załogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta.S. dnia: 2019-01-28 22:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma profesjonalne poidejście i zapewnia dobry i wysoki poziom wycieczek morskich. Zapewnia świetny standard za przystępną ceną dla każdej kieszeni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łucja dnia: 2018-12-21 20:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma doskonale trafia w gusta klientów i oferuje fantastyczne wycieczki statkiem z mnóstwem atrakcji. Dla samego wędkowania warto było już się wybrać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 2018-11-28 14:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się firma sprawdza w sprawach wycieczek morskich i nie mam tu żadnych zastrzerzeń. Dobry kontakt, sprawna rezerwacja i bardzo długa trasa. Tu tylko należy firmę za wszystko pochwalić. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2018-10-28 19:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycieczka morska przez nich organizowana trwała wiele godzin i przepłynęliśmy faktycznie nie zły dystans. Wrażenia przednie, przyjemna obsługa i zadbany statek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-09-29 12:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealna wycieczka dla całych rodzin, a zwłaszcza dla najmłodszych. Jak zrobiłem moim dzieciom taką frajdę, to do dzisiaj opowiadają co widziały i ciagle przeglądały zdjęcia z tej podróży. W każdym razie nam się bardzo to podobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Januszek dnia: 2018-08-16 13:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wyobrażam sobie urlopu nad morzem żeby nie przepłynąć statkiem. Tym razem byłem w Kołobrzegu i płynąłem pod banderą Polarfish. Była to bardzo ciekawa i pouczająca wycieczka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jonasz dnia: 2018-07-27 17:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Statek wycieczkowy od Polarfish jest bardzo ładny i do tego schludny. Wycieczka na nim nie powodowała dodatkowego stresu lub choroby morskiej i zgodnie z zaepnieniami organizatora trasa była długa i ciekawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2018-06-27 19:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie wycieczka po morzu, to punkt obowiązkowy nad morzem. W Kołobrzegu takie usługi świadczy Polarfish. Zrobił to na dobrym poziomie i w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Naja dnia: 2018-05-27 14:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się nie spotkałam z tak dobrą organizacją jak przy rejsach organizowanych przez Polrafish. Nie ma żadnych kolejek i wszyscy wiedzą gdzie jest ich miejsce. Obsługa statku bardzo sympatyczna i pomocna w każdej sytuacji. Sam szlak morski dosyć atrakcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2018-04-20 22:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polarfish słynie z bardzo ciekawych i prawdziwie morskich wycieczek, ale także z bardzo dobrej obsługi klientów i z wyjątkowo przystępnych cen biletów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2018-03-22 16:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas letniego pobytu w Kołobrzegu zabrałam się z chłopakiem na wycieczkę po naszym Bałtyku fajnym i dużym statkiem. Życie na pełnym morzu wygląda zupełnie inaczej niż nam się wydaje szczurom lądowym. Oczywiście wycieczkę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elka dnia: 2018-02-27 00:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i kompleksowa firma. Podróże z nimi to czysta przyjemność zwłaszcza, że organizacja i porządek na statku nie szwankuje. Rejsy są naprawdę ciekawe. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymek dnia: 2018-01-17 18:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem pewne obawy jak zniosa moje dzieciaki podróż morską irganizowaną przez tą firmę , ale się okazało w żeczywistości, że aż tak nie bujało, a dzieci jakoś nie złapały choroby morskiej. Do tego były zachwycone, że płyną przy czym dobrze się bawiły. Idealna wycieczka pod dzieci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguś dnia: 2017-12-30 20:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna wycieczka. Ja żona i nasze dzieciaki się świetnie ubawiły. Piękne widoki za przystępną cenę. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniek dnia: 2017-11-29 16:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na takim wycieczce nawet mój syn z autyzmem czuł się dobrze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-07 10:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma rewelacyjne wycieczki i skorzystałem z takiej jednej i był to rejs po morzy bałtyckim. Długi, pełen atrakcji i nie drogi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-09-24 21:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z okazji rocznicy ślubu zarezerwowaliśmy sobie z mężem rejs po morzu z Polarfish. Muszę przyznać, ze to byly niezapomniane przeżycia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-02 15:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taki rejs to ekstra sprawa i super przeżycie. Polecam dla zapalonych wędkarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2017-07-08 23:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę pochwalić firmę Polarfish za owocną współpracę i pomoc w realizacji teledysku, który akcja się dzieje w morskich plenerach. Teraz efekty tego nieszablonowego pomysłu można podziwiać na yt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 2017-06-05 20:40:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z wycieczki morskiej, którą zorganizowała Polarfish. Przepłynęliśmy kawał Bałtyku i mogłem na żywo zobaczyć w jakich warunkach się wędkuje. Ciekawe doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2017-05-13 21:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko. Taki rejs, to ekstra pomysł! Nie mogę się doczekac kolejnego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gary dnia: 2017-04-08 14:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łowienie to mija pasja, ale z powodu skąpych fundusze dopiero niedawno mogłem sobie zafundować łowienie na pełnym morzu. To jest rewelacyjne przeżycie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anton dnia: 2017-03-23 23:23:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polar zorganizował świetną wycieczkę na której nie nudziłam się i miałam możliwość morskiej przygody z wędką. Fajna odmiana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ulka91 dnia: 2017-02-24 19:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namówiłem żonę podczas urlopu na przejażdżkę statkiem po morzu i na zawody wędkarskie, które się odbywały podczas tej wycieczki. Niespotykana rzecz, ale bardzo ciekawa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2017-01-17 19:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brałem udział z dziećmi w wycieczce organizowanej przez Polarfish, która miała masę niespodzianek i wszystkim bardzo przypadły do gustu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek31 dnia: 2016-12-15 22:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się bawiłam z przyjaciółmi na wycieczce zorganizowanej przez Polarfish. Była super atmosfera i czadowe wędkowanie. Teraz Facebook ma mega powodzenie. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZoSiA87 dnia: 2016-11-18 21:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za takie niskie pieniądze warto wziąć udział w wycieczce wędkarskiej, którą organizuje Polarfish. Super przygoda i emocje gwarantowane. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2016-10-27 14:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie Polar Fish jest rewelacyjnyn organizatorem wycieczek oo Bałtyku okraszonych wędkowaniem. Główną zaletą jest sprawna organizacja, bezpieczeństwo i cena przystępna dla każdego. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lewiatan dnia: 2016-09-22 18:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma!Ich pomysł na turystykę to strzał w dziesiątkę.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gienek dnia: 2016-03-28 14:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma!Ofertę mają rewelacyjną!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benjamin dnia: 2016-03-27 23:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pewna i bezpieczna rozrywka nawet z malym synkiem! polecamy, super zabawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: igor dnia: 2015-12-03 11:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przezylismy naprawde fantastyczna przygode z moimi synami, firma wszystko zorganizowala bez zarzutu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaro dnia: 2015-10-19 11:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała przygoda, coś niesamowitego, to był super prezent od mężusia :)
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-05-05 17:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne widoki, ryby...super ! Jestem zadowolony !
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-04-03 14:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita przygoda ! Jestem strasznie zadowolony i wciąż podekscytowany gdy tylko wrócę myślami do tego wydarzenia. Świetna sprawa !
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-03-05 13:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! To świetna przygoda !
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2015-02-25 16:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taka wyprawa w morze była moim marzeniem. Spełniło się dzięki Polarfish :)
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 14:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny rejs. Wszystko świetnie zorganizowane, czyściutko, nie mam zastrzeżeń tylko POLECAM :)
Opinia dodana przez: Złota rybka dnia: 2014-12-20 17:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, która profesjonalnie i bezpiecznie zorganizowała wyprawę całej naszej rodziny. Dzieci były szczęśliwe, że popływały po morzu a mąż, że mógł powędkować w prawdziwie męskich warunkach. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stokrotka dnia: 2014-12-02 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna firma, pomagająca spełniać marzenia :) dziadek do dzisiaj wspomina wspaniały prezent od wnuczków na urodziny, gdy mógł zapolować na wielką rybę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-11-28 16:02:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją