Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Odszkodowawcza Śląsk KOŚ

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, 41-100 Siemianowice Śląskie Spokojna 4
Telefon: Kom. 782 367 785
Adres e-mail: biuro(małpa)odszkodowania-slask.com.pl
Strona internetowa: http://www.odszkodowania-slask.com.pl/
NIP:
6431040237
Opis działalności: odszkodowania Słowa kluczowe: Kancelaria Odszkodowawcza Śląsk, KOŚ

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 1x
Ceny usług: 100% niskie 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 1296
Data utworzenia profilu: 2014-11-27 23:53:00
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-27 23:53:00 

Opinie o Kancelaria Odszkodowawcza Śląsk KOŚ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna kancelaria. Pomogli nam w kwestii ubezwłasnowolnienia teścia. Współpracowała z nami mecenas Martyna Starzyk Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fifi1919 dnia: 2018-03-04 08:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-02-25 21:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kancelaria wynegocjowała w moim imieniu ugodę z PZU, które ze mną nienchcialo wcześniej rozmawiać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek K. dnia: 2018-02-21 20:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzi sprawę potrącenia mojego syna na przejściu dla pieszych. Zdecydowałam się na nich po przeczytaniu opinii. Póki co jestem zadowolona.... Dam znać po zakończeniu całej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2018-02-06 15:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Córka miała wypadek w szkole. Kolega podstawił jej nogę, na skutek upadku złamała sobie rękę. Złamanie było poważne, wiązało się z długą absencją w szkole i w konsekwencji brak awansu do klasy wyższej. Szkoła nie chciała mi wypłacić odszkodowania. Po ponad rocznej batalii kancelaria udowodniła wine szkoły i doprowadziła do pozytywnego zakończenia. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Marysia dnia: 2018-01-30 19:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem sie do nich w temacie polisolokaty. Kancelaria odzyskała całą kwotę zatrzymana przez Bank jako opłatę likwidacyjną. 100% zadowolenia. Wynagrodzenie prowizyjne - 20%. Dla mnie super. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz B. dnia: 2018-01-11 22:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi wywalczyć alimenty. Szczególnie polecam Panią Martyne .Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anna dnia: 2018-01-08 23:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kancelaria pomagała mi odzyskać zadośćuczynienie za wypadek syna w szkole. Do współpracy przydzielono mi mecenas Martynę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2018-01-08 22:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria wygrała dla mnie odszkodowanie za wypadek w pracy. Postępowanie trwało 2 lata i przez ten czas nie pobrali ode mnie żadnego wynagrodzenia, dopiero po zakończeniu sprawy zapłaciłem prowizję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-11 08:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwonili do mnie i zaproponowali pomoc w odzyskaniu pieniędzy, które utraciłem likwidując polisę AXA. Są przekonani, że odzyskają wszystko.....ZOBACZYMY Póki co ruszyli z kopyta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-02-10 22:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi w kwestii uzyskania należytego odszkodowania od ubezpieczyciela. Niby sprawa prosta ale sam nie dałem rady. Dziekuje za pomoc, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Slawek dnia: 2016-10-25 12:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mnie obsługiwała Pani Martyna, pełen profesjonalizm, duża wiedza i miła atmosfera sprawiły, że z pełną odpowiedzialnością polecam Kancelarie Odszkodowawcza Śląsk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2016-05-04 09:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogli mi zalatwic rente. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2016-04-13 22:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria KOŚ pomogła mi w sprawie o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-04-11 14:00:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Martyna z KOS wygrała dla mnie wczoraj sprawę. Chce serdecznie wszystkim polecić współpraca z ta kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2016-02-13 14:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zgłosiłem się do kancelarii ze sprawą o odszkodowanie a przy okazji pomogli mi wyegzekwować sądownie należności od dłużnika. mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-01-27 00:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałem dwie szkody komunikacyjne jedna z OC i druga z AC. Obie sprawy zakończone pełnym sukcesem. Polecam kancelarie KOŚ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-01-21 23:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi w sprawie zaniżonego odszkodowania za szkodę komunikacyjną. szybko skutecznie więc dobrze :-)))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2016-01-12 13:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiegła bez zarzutu. Wszystko ustaliłam z nimi przez tel kom i mail. Nawet nie było konieczności się spotkać. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-01-04 14:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzień dobry chce wszystkim potrzebującym polecić firmę KOŚ. super ekipa, super fachowcy, super tempo działania i super ceny :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-01-23 11:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KOŚ to kancelaria odszkodowawcza godna polecenia. jestem zadaowolony w 100% i serdecznie polecam współprace z nimi :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-12-20 14:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w każdym calu. Prawnik tej firmy podjął działania bardzo szybko po naszym spotkaniu. KOŚ pomógł mi uzyskać odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i zadośćuczynienie za złamaną rękę. Pobrali ode mnie tylko prowizję w wysokości 15%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-12-02 21:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usług, miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-11-28 20:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna kancelaria. Dobre warunki finansowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filipo dnia: 2014-11-28 08:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.odszkodowania-slask.com.pl/kontakt.html polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-11-27 23:55:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją