Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Doradztwa Urzędowego

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Solidarności 119/125/1
Telefon: 22 118 33 85 Kom. 793 444 578
Adres e-mail: biuro(małpa)pismourzedowe.pl
Strona internetowa: www.Pismo-Urzedowe.pl
Opis działalności: Sporządzanie pism urzędowych, pozwów i wniosków Słowa kluczowe: pismo urzędowe, podanie, biuro pisania podań, pozew o rozwód

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 878
Data utworzenia profilu: 2014-11-27 17:05:53
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-27 17:05:53 

Opinie o Biuro Doradztwa Urzędowego

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i skutecznie napisany wniosek o dofinansowanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JW dnia: 2016-05-18 13:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne doradztwo, nawet przy błahych sprawach, przy których z braku wiedzy można zrobić wiele błędów. Już korzystałam, będę korzystać, aby rozwiązać różne problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-03-20 14:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałam sprawę w spółdzielni mieszkaniowej. Pomoc tej firmy była niezbędna. Udało się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaK dnia: 2015-02-17 12:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi w uzyskaniu rozwodu kościelnego. Dobra współpraca i rozsądne ceny usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowoly klient dnia: 2014-12-02 12:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwili moją sprawe w urzędzie gminy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ninja dnia: 2014-11-27 22:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie w sprawy klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Legun dnia: 2014-11-27 17:09:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją