Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Żywiecki Paweł, adwokat Paweł Żywiecki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-730 Poznań Nowowiejskiego 25/3
Telefon: 618533186 Fax: 618533186
Adres e-mail: kancelaria(małpa)zywiecki.com.pl
Strona internetowa: www.adwokatzywiecki.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, kancelaria prawna, kancelaria adwokacka Poznań

Ocena: 60% pozytywna 14x 9x

Jakość usług: 66% wysoka 14x 1x 7x
Terminowość: 65% bez zastrzeżeń 13x 7x
Ceny usług: 73% niskie 11x 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 8356
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 26.11.2014 15:50:43 

Opinie o Żywiecki Paweł, adwokat Paweł Żywiecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obrona w sprawie karnej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 22.02.2021 15:50:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po skasowaniu pieniędzy z góry był tylko raz na rozprawie. Pozostały czas wysyłał i kontaktował się przez aplikantów. Do każdej sesji sądu ktoś nowy. Cały czas zajęty albo nieobecny unikał bezpośredniego kontaktu ze mną. Sprawa trwała 1.5 roku. Jeden e-mail który wysłałem do jego kancelarii wysłał sobie do Sądu i PO FAKCIE mi o tym powiedział. Nic dziwnego, że przegrał moją sprawę. Nie polecam Wam Pana Pawła Żywieckiego jako adwokata.
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2020 23:23:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero kontaktu jak dostal pieniazki niebylo mozna sie dodzwonic ani meilowo ani sms mozna powiedziec ze olewa klijenta jak tylko dostanie pieniazki wiec niepolecam tego adwokata
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Toto dnia: 23.02.2020 19:39:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa spadkowa utrudniony kontakt telefonicznych informacje wysyłane poprzez sms nie złożenie odpowiednich dokumentów do urzędu skarbowego narażenie na wysokie opłaty skarbowe ,bardzo małe zaangażowanie w negocjacje
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: em dnia: 04.07.2018 14:30:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trolling, ogólnikowość, brak zaangażowania nadrabiany pustosłowiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: HTALML dnia: 21.03.2017 19:29:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, prosta sprawa o alimenty, mecenas wzial do kieszeni 2,5tys zl, na przesluchaniu w komendzie policji bawiŁ sie telefonem i nie sluchal, pozniej mecenas nie odebral wezwania do sadu, posiedzenie zostalo przeniesione, a mnie babka z sądu opier...la, podpowiada zeby zmienic adwokata, mecenas nie wie do czego słuzy telefon i nie odpowiada na telefony, na maile, sekretarka w kancelarii odbiera tylko poczte i o niczym nie ma pojecia, masakra, nie informuje ze wybiera sie na urlop i nie bedzie dostepny, brak rzetelnosci, brak profesjonalizmu, tak jak ktos napisal wczesniej szkolne zapominalstwo, omijac łukiem samolotu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Klient dnia: 27.09.2016 09:23:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam chyba,że ktoś ma do stracenia dużo czasu, dużo nerwów i pieniędzy. Brak terminowości, szkolne zapominalstwo, nie stawianie się osobiste na rozprawach, trudny kontakt. Waszą sprawą będą się zajmować aplikacji a komunikacja będzie przy pomoc ich prywatnych skrzynek pocztowych założonych na darmowych portalach. Mam podstawy i powody ,żeby nie pisać o profesjonalizmie . Takich usług nie można ocenić nawet jako poziom standardowy. Nie mam pojęcia skąd biorą się pozytywne opinie. Być może kiedyś było lepiej/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.01.2016 11:33:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam tej Kancelarii... Adwokat niesłowny , nie odbiera maili , telefonów , przekłada terminy spotkań. Nie zjawia się na zaplanowanych terminach rozpraw. Jak już się pojawi , to nie orientuje się w ,, temacie '' . Wszystko robi na ostatni moment. Stracony czas .. , no i pieniądze. Omijać szerokim łukiem !!! Podpisuję się pod negatywnymi opiniami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KLIENT dnia: 06.10.2015 21:09:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam tej kancelarii. Na etapie porady prawnej spore zaangazowanie i dobry kontakt od p. Pawla. Po wplacie srodkow za sporzadzenie wniosku kontakt stal sie utrudniony, trzeba sie "dobijac", pisac maile, dzwonic, odzewu brak. Zeby uzyskac informacje mozna przyjsc na "sped z ulicy" i czekac nie wiadomo ile na widzenie. Nie tego oczekuje za spora wplacona kwote za opieke prawna. Mozna odniesc wrazenie, ze klient jest wazny do momentu az zaplaci. Poza tym stawki za uslugi sa wysokie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2015 15:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat choć akurat nie najtańszy, ale chyba za jakością musi iść cena. Rozwód z orzeczeniem o winie osiągnięty bardzo szybko choć muszę przyznać, że sprawa była dość skomplikowana. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 26.11.2014 15:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Bardzo szybki i bardzo skuteczny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 16.09.2014 17:15:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo obiecuje a mało robi! Kolejne stracone miesiące!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Smy dnia: 09.06.2014 10:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm,dobra współpraca poparta konkretnymi wynikami,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kaczmarek dnia: 05.07.2013 14:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadniam swoją ocenę że Pan Mecenas udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi na zadane pytania w sprawie prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 02.04.2013 18:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie! Pełen profesjonalizm. Uzyskałam od adwokata Pawła Żywieckiego dobrą profesjonalną pomoc przy trudnej sprawie spadkowej. Naprawdę dobry fachowiec, który z zaangażowaniem traktuje każdą sprawę, którą się zajmuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klara34 dnia: 01.01.2013 23:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec, który podchodzi do prowadzonych spraw z rozwagą i zaangażowaniem. Naprawdę skuteczny, nawet w sytuacjach trudnych i skomplikowanych. Polecam zdecydowanie tego adwokata osobom z Poznania i całej Wielkopolski!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mirek_zakrzew dnia: 31.12.2012 15:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Świetnie zna się na prawie cywilnym i rodzinnym. Zawsze świetnie przygotowany do rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adma dnia: 24.12.2012 15:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry z niego adwokat. Dobrze przygotowany do kazdej rozprawy, zawsze elegancki. Nie mam żadnych zastrzezen co do sposobu prowadzenia mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Hallina dnia: 04.12.2012 16:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenasem Żywieckim współpracowałem przy windykowaniu należności od mojego kontrahenta. Pieniądze odzyskaliśmy dość szybko, sama sprawa też przebiegała sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ozuchowicz dnia: 15.11.2012 13:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i uczciwy prawnik, nie zdziera ostatniego grosza. Bardzo dobry kontakt, w zasadzie za każdym razem kiedy go potrzebowałem, Pan mecenas był do dyspozycji. I najważniejsze - skuteczny. Sądziłem się o spadek, sprawy rodzinne, więc łatwo nie było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dzwonkowski Andrzej dnia: 12.11.2012 11:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa poprowadzona sprawnie, żadnego problemu z kontaktem i przepływem informacji. Na plus gotowość do dodatkowych działań, bo sprawa sie w pewnym momencie trochę zagmatwała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał889 dnia: 24.10.2012 13:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje za sprawnosc przy procesie, licze na dalsza dobra wspólprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrzysztofMajchrzak dnia: 11.10.2012 13:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ooo,bede pierwsza. chcialam podziekowac za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej Panie mecenasie. nie wiem co bym zrobila gdyby nie Pana pomoc. jeszcze raz dziekuje i wystawiam najwyzsza ocene. Krystyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 02.10.2012 14:32:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją