Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe Super Księgi Katarzyna Skowrońska Katarzyna Skowrońska

Zawód: doradztwo finansowe Księgowy 
Adres: Dolnośląskie, 53-632 Wrocław Łęczycka 4/3
Telefon: 713426947 Kom. 696050299
Adres e-mail: biuro(małpa)superksiegi.pl
Strona internetowa: www.superksiegi.pl
NIP:
8971596809
Opis działalności: Biuro Rachunkowe Super Księgi, to profesjonalne biuro oferujące kompleksową obsługę dla małych i średnich przedsiębiorstw. Słowa kluczowe: biuro rachunkowe, biuro księgowe, księgowość, finanse, księgowa wrocław, księgi rachunkowe, pełna księgowość

Ocena: 100% pozytywna 48x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 30x 15x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 3526
Data utworzenia profilu: 2013-03-06 10:55:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-26 14:40:12 

Opinie o Biuro Rachunkowe Super Księgi Katarzyna Skowrońska Katarzyna Skowrońska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne biuro rachunkowe, współpraca na najwyższym poziomie, mam dostęp do dokumentacji online 24 na dobę więc na wet teraz w tym ciężkim czasie nie martwię się o nic. Polecam, cenowo także korzystnie, polecam Panią Katarzynę Skowrońską i Biuro Super Księgi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aksamitka88 dnia: 2020-03-25 10:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, z należytą dokładnością prowadzą od lat rachunki mojej firmy, mam dostęp do dokumentacji 24 na dobę także nawet nie będą c na miejscu jestem na bierzaco. Polecam nawet jak nie mieszkacie we Wrocławiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj F dnia: 2020-01-29 12:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie godne polecenia biuro rachunkowe, ceny dobre, zawsze wszystko na czas, nigdy nie było żadnych opóźnień ze strony Pani Katarzyny i jej współpracowników. Także polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nostradamoo dnia: 2019-11-27 12:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tym biurem rozpoczynaliśmy naszą działalność , do dziś współpracujemy. Biuro polecam, wszystko celująco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nadine dnia: 2019-10-15 11:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był najlepszy wybór , biuro rewelacyjne, wspaniała obsługa księgowa , polecam panią Katarzyne i Super Księgi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pola78 dnia: 2019-09-27 19:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystamy z usług biura super Księgi- sprawdzają się. Wysoka jakość usług, wszystko terminowo, rzetelnie, nie mam zadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: koko90 dnia: 2019-08-20 14:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto nawiązać z nimi współpracę, mają dobre ceny. Polecam biuro Super Księgi. Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lorec dnia: 2019-07-25 10:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa- sympatyczna i profesjonalna. Świadczą bardzo wszechstronne usługi od księgowości, zus, kadr przez pomoc prawną, finansową,bhp,windykacje, pomoc w otwarciu działalności. Ceny dobre, dostęp do dokumentacji online 24 na dobe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: janikk dnia: 2019-07-01 20:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia będzie jak najbardziej pozytywna. Bardzo dobre biuro rachunkowe. Polecam serdecznie. Współpraca z Panią Katarzyną przebiega pomyślnie od 3 lat, cała dokumentacja na czas. .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lucka dnia: 2019-06-24 19:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkurencyjne ceny, dostęp do dokumentacji online 24 na dobę, fachowa pomoc księgowa. polecam, zaufane biuro rachunkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jasta dnia: 2019-06-18 21:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pania Katarzyna Skowrońską i biurem rachunkowym super Księgi. Wszystko na czas, profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xantyna dnia: 2019-05-24 17:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie najlepsze biuro, współpracujemy już ponad 4 lata więc chyba nie trzeba nic więcej dodawać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2019-03-22 21:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsze biuro w miescie, polecam serdecznie. Ceny ok, wszystko na czas, cała dokumentacja firmy prowadzona rzetelnie. nie mam zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marlena dnia: 2018-11-28 12:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze biuro rachunkowe we Wrocławiu, bez dwóch zdań. Wiele lat współpracy i mogę tylko chwalić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edward W dnia: 2018-09-24 20:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi na najwyższym poziomie. Cieszę się że trafiłem do tak porządnej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-08-27 21:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem z usług firmy bardzo zadowolony, wszystko od podejścia do klienta, przez wiedzę, zajęcie się papierami jest bardzo w porządku i profesjonalne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonio dnia: 2018-07-30 08:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro godne polecenia, zresztą sam z polecenia do niego trafiłem no i nic tylko się cieszyć że się ma zaufane biuro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arnek dnia: 2018-05-21 21:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: my tez korzystamy z usług biura Super Księgi- trzymają się stałej ceny jaka ustaliliśmy na początku współpracy, a i dobre jest to, że mam dostęp do dokumentacji 24 na dobe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wilka dnia: 2018-02-20 11:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro bardzo dobre, profesjonalne, dobre podejśćie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Tkaczewski dnia: 2018-01-30 09:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Księgi moge spokojnie polecić, współpracujemy z pania Kasią od blisko 4 lat , z wielkim powodzeniem załatwia wszystko co do niej należy i zawsze wszystko na czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-11-28 09:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po roku współpracy z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najlepsze biuro z jakim miałem okazję współpracować. Pani Kasia - bardzo konkretna, profesjonalna osoba. Lata na rynku same świadczą o tym jakie to dobre biuro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2017-10-20 21:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra firma, wszystko bardzo konkretnie i rzetelnie. Ja jestem zadowolony z obsługi biura
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MarekMnich dnia: 2017-08-29 21:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo biuro rachunkowe Super Księgi, współpraca z Pania Kasią od 3 lat przebiega bardzo pomyślnie. Oby każdy trafił ze swoją firmą w tak dobre ręce jak ja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: leila dnia: 2017-06-30 15:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentne panie, szybko i sprawnie zawsze wszystko policzone, darmowa wycena, ja nie mam się czego przyczepić, świetne biuro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Masłowska Emilia dnia: 2017-06-28 19:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koniec roku to dobry czas na podsumowanie współpracy i muszę przyznać że to najlepsze biuro rachunkowe z jakim współpracowałam. Profesjonalizm to słowo które idealnie opisuje panią Kasię. Oby przyszły rok był równie owocny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2016-12-31 09:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa opieka, bezproblemowy kontakt, brak błędów, wszystko w terminach. Jak dla mnie współpraca na 5+. W dodatku indywidualne podejście do klienta i wycena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-12-20 11:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 6 lat pozytywnej i bezkonfliktowej współpracy z Panią Katarzyną i jej pracownikami, pelne zadowolenie z usług, wielka pochwała za profesjonalizm biura!!! Zadowolona Klientka Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-11-04 00:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie super, panie znają się na rzeczy, są bardzo dokładne i profesjonalne w tym co robią. Z kontaktem nie ma problemów, podejście do klienta z szacunkiem i indywidualnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta111 dnia: 2016-10-02 22:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług i rewelacyjna kilkuletnia współpraca. Biuro Pani Katarzyny Skowrońskiej to profesjonalizm w pełnym znaczeniu tego słowa- polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia L. dnia: 2016-09-07 10:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dbają o klienta,profesjonalnie i terminowo wykonują usługi, nowoczesne narzędzia współpracy, warto polecać. Mnie 8 rok bezusterkowo prowadzą księgowość i kadry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2015-09-20 18:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na biuro Pani Katarzyny Super Księgi. Miałam doświadczenia z innymi biurami- niestety niemiłe, problemy, opóźnienia, a w Super Księgach rok juz bez zarzutu, bez problemów,pełne zadowolenie, duża wygoda pod kątem współpracy- co do wszystkiego można sie dogadać, nawet dokumenty ode mnie odbierają sami, że nie muszę sie fatygować do biura jak nie mam czasu. No i wszystko na bieżąco widzę online - dla mnie Super Księgi to najlepsze i najnowocześniejsze biuro jakie poznalam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-01 23:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa korespondencji, fachowe podejście do klienta. Konkurencyjne ceny. Panie tworzą ciepłą relację z klientem, przez co współpraca układa się bardzo owocnie. Biuro Rachunkowe świetnie radzi sobie nawet z tak wymagającymi klientami jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila Hęcińska dnia: 2014-05-07 19:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za zaangażowanie biura w losy mojej firmy. Super, że nie ma żadnych ukrytych kosztów i że faktura na koniec miesiąca jest dla mnie jedynie miłą niespodzianką. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-10 14:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiedzmy że jestem mężczyzną w sile wieku i mam swoje lata i swoje zdrowie ale moja firma wciąż prosperuje a za jakiś czas ją przekaże synowi a biuro które prowadzi mi księgowość ma ten plus że jest do niego łatwy dojazd i w dodatku parking bezpłatny dzięki czemu nie muszę płacić dodatkowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2014-03-07 17:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe biuro rachunkowe, które profesjonalnie prowadzi finanse mojej firmy. Jestem bardzo zadowolony z fachowej obsługi kadrowo-płacowej, dzięki której jestem rzetelnie rozliczany z US i ZUS, jak również moi pracownicy nie zgłaszają żadnych reklamacji. Biuro wykonuje usługi solidnie, terminowo i zawsze bezbłędnie, dzięki czemu jestem postrzegany przez urzędy jako uczciwy i rzetelny pracodawca i właściciel firmy. Zarówno Pani Katarzyna, jak i Pani Elżbieta czy Pani Magdalena zawsze potrafią fachowo doradzić, a zaświadczenia czy sprawozdania finansowe sporządzić bez dodatkowych opłat. Księga finansowa prowadzona jest dokładnie i starannie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Rakowski dnia: 2014-01-24 18:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna, jako właścicielka i reprezentantka biura Super Księgi zasługuje na pochwałę. Zawsze kompetentna, potrafi fachowo doradzić. Pani Magdalena genialnie radzi sobie w dziale windykacji - już nie raz mi pomogła. Bardzo dobrze, ze wprowadzili do oferty tak zwaną windykację miękką. Nie mogę nie wspomnieć również o Pani Elżbiecie, która profesjonalnie zajmuje się księgowością mojej firmy. Wszystkie panie tworzą zgrany zespół, dzięki czemu za każdym razem jestem zadowolona z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-01-06 18:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja doceniam przede wszystkim bardzo profesjonalne podejście do klienta. Bez wątpienia panie pracujące w Biurze Super Księgi wykonują swoją pracę bardzo rzetelnie. Nie ulega to najmniejszym wątpliwościom, ale najważniejsze jest jednak to, że zawsze są kompetentne. Pani Magdalena wielokrotnie pomogła mi w kwestii windykacji, a Pani Katarzyna bardzo rzetelnie prowadzi księgi handlowe. Moja firma funkcjonuje prawidłowo dzięki bardzo dobrej organizacji biura. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-10 17:19:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem zadowolona z indywidualnego podejścia do klienta. Biuro Rachunkowe Super Księgi spełniło moje oczekiwania, ponieważ nie dość że po wszelkie dokumenty Pani Katarzyna przyjechała osobiście do mnie do biura, to też zajęła się ZUS i obsługą kadrową. Dzięki Pani Katarzynie mam pewność, że moi pracownicy są zawsze rozliczani rzetelnie i na czas. Księga przychodów i rozchodów prowadzona jest profesjonalnie i dokładnie. Wszystko jest pod kontrolą biura Super Księgi, dlatego o nic się nie martwię i robię swoje. Panie pracujące z Panią Kasią ( Pani Magdalena i Pani Elżbieta) zajęły się również rozliczeniem z PFRON, przez co mogę powiedzieć jedno : KOMPLEKSOWA OBSŁUGA ZA DOBRĄ CENĘ OPARTY O PROFESJONALIZM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Podlaska dnia: 2013-11-20 21:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro. Profesjonalna obsługa. Miałam kontrolę z Urzędu Skarbowego i z Inspekcji Pracy. Obie bez wynikowe. Stała obsada Biura też daje dużą stabilizację podatników. Jedno z nielicznych biur - jak sprawdzałam na rynku - które w cenie na książce przychodów i rozchodów prowadzi rozrachunki z odbiorcami. Panie rozliczają tez PFRON. Miło, profesjonalnie, dokładnie a przede wszystkim rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka Biura dnia: 2013-11-06 13:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej podoba mi się to, że nie muszę płacić za dodatkowe świadczenia, czy dodatkowe usługi, bo są one w cenie mojego zlecenia. W ten sposób nie jestem zaskakiwana jakimiś dziwnymi fakturami pod koniec miesiąca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna B. dnia: 2013-10-25 16:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma równie tak dobrej księgowej w Polsce jak Pani Katarzyna! Pomogła mi w bardzo prywatnej kwestii dotyczącej finansów. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-10-10 14:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa kadrowa- za to ogromny plus. Poza tym biuro działa bardzo sprawnie, z tego co zdążyłam zauważyć po naszej kilkumiesięcznej współpracy.Jestem zadowolona z usług, którą oferuje Pani Katarzyna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2013-09-27 09:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa kadrowa i ZUS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga dnia: 2013-07-24 10:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam to biuro. Prowadzą pełną obsługę kadrową. Robią to w sposób rzetelny i fachowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edi dnia: 2013-06-27 14:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i doświadczona księgowa. Wydaje się, że żadne zagadnienia z zakresu rachunkowości nie mają przed nią tajemnic.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2013-05-28 08:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna księgowa. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 08:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sumienna księgowa, rozliczała mi pita , bo sama bym tego nie ogarnęła:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kejt dnia: 2013-04-10 10:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z usług pani Katarzyny. Bardzo dobra, rzetelna księgowa. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-03-06 10:55:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją