Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

S&S PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Małopolskie, 30-065 Kraków UL. PIASTOWSKA 20
Telefon: 12 636 17 20
Adres e-mail: office(małpa)sands.krakow.pl
Strona internetowa: http://www.abc-auto.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 1211
Data utworzenia profilu: 26.11.2014 10:17:21
Data ostatniej aktualizacji: 26.11.2014 10:17:21 

Opinie o S&S PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że serwis jest godny zaufania. Po tym jak świetnie poradził sobie z naprawą skrzyni biegów i jak doskonale wykonał przegląd innych podzespołów mogę bezpiecznie wyruszyć w podróż. Serwis rzetelnie wykonał wszelkie pracy. Uważam, że warto postawić na nich. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2017 08:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I to się nazywa warsztat z prawdziwego zdarzenia. Mają wiedzę, doświadczenia, nowoczesny warsztat, w którym odbywają sie naprawy. Bazują na nowościach i nowinkach. Nie ignorują sugestii i uwag klienta. Bardzo cieszę się, że mam okazję korzystać z ich usług. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.08.2017 05:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła i fachowa obsługa w serwisie sprawia,że chętnie korzystam z usług tego serwisu. Bardzo cieszę się,że mamy ten serwis właśnie w Krakowie. Z każdym problemem mogę zwrócić się właśnie do nich. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.06.2017 05:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług.S&S,to jedyny serwis,który tak mile mnie zaskoczył. Indywidualne podejście do klienta,przyzwoite ceny i krótki czas oczekiwania na naprawę. To mnie się podoba. Serwis S&S, to dla mnie pewność, że mój samochód zostanie naprawiony solidnie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2017 06:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że serwis S&S udzielił mi tak fachowej porady od ręki. Miałem problemy z obrotami oraz czasami szarpiącym silnikiem. Obawiałem się, że to coś poważnego. W serwisie dowiedziałem się, że to problem z Zaworem EGR . Jego regeneracja, a właściwie przeczyszczenie nie stanowiło dla nich żadnego problemu. Dzięki wielkie panowie!! Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.05.2017 07:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa! Jeden z nielicznych serwisów w Krakowie, który naprawdę potrafi sprostać oczekiwaniom klienta. Rabaty dla stałych klientów, liczne promocje, zniżki. Montaż, kontrola, czyszczenie i naprawa układu klimatyzacji, ale też wszystkie inne bieżące naprawy w dobrej cenie. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2017 10:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pierwszy raz skorzystałem z ich usług. Musiałem pilnie wymienić opony na letnie, bo czekała mnie długa podróż, więc zrobiłem to dla własnego bezpieczeństwa. Przy okazji mogłem je kupić własnie tutaj. Po konkurencyjnych cenach. Mile mnie zaskoczyli. Chyba z pół godziny czekałem na wymianę,więc nie tak dużo. Super obsługa w serwisie, na pewno do was wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2017 09:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatnio obroty niemiłosiernie falowały i bardzo mnie to martwiło, zdarzyło się, że nawet raz zgasł jestem zadowolony z usług, bo udzielili mi pomocy szybko i fachowo nie trwało to długo, w szczegolności , że najpierw zdiagnozowali dokładnie usterkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.02.2017 00:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z tym,że samochody marki Ford należy naprawiać tutaj. Mechanicy z prawdziwego zdarzenia z wiedzą na temat tej marki. Doświadczeni, rzetelni i przede wszystkim pełni energii i zaangażowania. Podejmują sie każdych napraw. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2017 12:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swojego Forda serwisuję wyłącznie tutaj. Po prostu uważam, że lepiej czasem wiecej zapłacić i mieć zrobione coś dobrze, niż korzystać z usług amatorszczyzny. Jestem jak najbardziej pozytywnie zaskoczony działalnością tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2016 00:32:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No, trzeba przyznać, że potrafią zaskoczyć. Osobiście nie jeździłem do tego serwisu nigdy, bo obawiałem się cen, ale jak sie okazało.. nie taki diabeł straszny jak go malują. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.07.2016 04:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanicy pracujący w tym serwisie wiedzą jak zaskoczyć klienta swoją fachowością. Panowie - naprawdę jesteście doskonali. Dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem w tej branży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.06.2016 20:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie partaczą napraw, nie naciągają klientów na dodatkowe naprawy. To są profesjonaliści. Na pewno do was wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2016 06:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała obsługa klienta. Jestem zadowolony z tego serwisu samochodowego. Są terminowi, konkretni i bardzo zaangażowani w to co robią. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.05.2016 11:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią naprawiać samochody. To nie jest serwis, w którym czeka się nie wiadomo jak długo na naprawę. To jest serwis, w którym szanowany jest czas klienta i jego pieniądze. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.04.2016 09:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mój ford trafił właśnie w ich ręce. Mają ciekawe podejście do klienta,trzymają się terminów, posiadają dobry sprzęt i nie są obojętnie na żadne prośby klienta. To się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2016 00:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie - szczerze dziękuję za pomoc i zaangażowanie w naprawę. Faktycznie samochód już jeździ bardzo dobrze, obroty nie skaczą, nie ma skoków temperatur, a ja mogę być w końcu spokojny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.01.2016 10:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez problemu zdiagnozowali problem na komputerze i przeszli do naprawy usterki. Dobra cena, miła obsługa i bardzo indywidualne podejście do klienta. I to mnie się podoba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2015 21:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam uwag. Szlif tarcz hamulcowych wykonany bez demontażu. Co więcej doskonała diagnostyka no i serwis klimatyzacji jest tu bezkonkurencyjny. Naprawdę szczerze wszystkim polecam ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adi dnia: 15.05.2015 10:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny serwis. Cenię sobie rzetelne i solidnie wykonywane naprawy. Kiedy coś zaczęło się dziać ze skrzynią biegów w moim aucie mogłem liczyć na naprawę. Jestem z niej bardzo zadowolony. Rekomenduję właśnie ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 05.05.2015 05:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem, że dobrze wybrałem. Doradztwo fachowców jest nieocenione. Chwalę sobie też profesjonalną i szybką naprawę skrzyni biegów. Dziękuję i polecam wszystkim bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 30.03.2015 16:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie dobry serwis. Konkretna i fachowa obsługa. Diagnostyka naprawdę rewelacyjna. To samo mogę też powiedzieć na temat serwisu mechanicznego. Firma uczciwa i warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 13.03.2015 09:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałem tu analizę spalin oraz regulację świateł. Ten serwis sprawdził się naprawdę bardzo dobrze. Światła są ustawione dokładnie tak jak trzeba. Jestem zadowolony z obsługi i rekomenduję to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 25.02.2015 18:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa, 100% profesjonalizmu w usługach, na dodatek indywidualne podejście do klienta jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arczi dnia: 09.02.2015 10:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klima sprawna i działająca! To zasługa tego serwisu. Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz cen! Dla mnie to prawdziwa rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 02.02.2015 12:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone przez serwis samochodowe S&S są na najwyższym poziomie. Cenię sobie profesjonalizm drużyny, która nigdy nie spóźnia się z naprawami. Ostatnio przystąpili do poważnego remontu silnika - z efektów jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 14.01.2015 11:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko : nigdy mnie nie zawiedli, na panów z tego serwisu można liczyć w każdej sprawie. Dysponują nowoczesnym sprzętem, wysokiej jakości narzędziami i swoim własnym doświadczeniem, dzięki któremu naprawy wykonywane są rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 08.12.2014 20:20:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją