Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Pawłowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-430 Wrocław Świstackiego 15/10
Telefon: Kom. 505-510-204
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelaria-pawlowska.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-pawlowska.pl
NIP:
549-216-61-10
Opis działalności: rozwód, spradki, obsługa firm, umowy, odszkodowania, prawo gospodarcze, cywilne, karne i rodzinne Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, kancelaria adwokacka, wrocław, radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 9x 4x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4685
Data utworzenia profilu: 2013-08-28 12:58:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-25 08:36:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Pawłowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa, dzięki Pani Mecenas udało się doprowadzić do orzeczenia już na pierwszym posiedzeniu sądu! Sprawa została dokładnie przeanalizowana - jej przyczyny i skutki/zagrożenia. Życzę każdemu trwałego związku ale jak będzie inaczej to szczerze polecam powierzenie sprawy kancelarii Mecenas Katarzyny Pawłowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2018-08-13 00:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia pomogła mojemu mężowi dostać DOZÓR ELEKTRONICZNY! Jesteśmy szczęśliwi bo już było zawezwanie na termin do zakładu karnego. Myślałam, że to już koniec i nic się nie da zrobić. Jednak nie było za późno. Firmę polecił mężowi znajomy. Może i moja opinia komuś się przyda. WARTO!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosiaczek dnia: 2018-06-02 09:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki staraniom Pani Mecenas Katarzyny Pawłowskiej udało mi się uzyskać dozór elektroniczny. W innym wypadku byłaby to dla mnie prawdziwa tragedia (sytuacja rodzinna). Bardzo dziękuje i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2018-05-28 12:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna Pawłowska jest podeszła do mojej sprawy bardzo profesjonalne posiada ogromną znajomość w dziedzinie prawa. Polecam jej kancelarię każdemu,kto potrzebuje pomocy,porady i reprezentowania w Sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota R. dnia: 2018-04-05 11:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna profesjonalna pomoc. Dzięki Pani Mecenas moja sprawa przebiegła sprawnie, spokojnie i bez zbędnych nerwów. Dziękuję za pomoc. Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-12-22 18:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Pawłowska jest idealnym rozwiązaniem na kłopoty. Pani Mecenas reprezentowała nas równocześnie w kilku skomplikowanych i bardzo złożonych sprawach rodzinnych. Sprawy nie dawały większej nadziei na sukces, ale dzięki zaangażowaniu , dużej wiedzy, doświadczeniu i waleczności - Pani Mecenas, krok po kroku doprowadziła do pozytywnego dla nas ich zakończenia. Pani Mecenas podczas spraw dawała nam ogromne wsparcie. Polecam każdemu kto znalazł się w trudnej sytuacji, wydawałoby się bez wyjścia, Kancelarię Adwokacką Katarzyny Pawłowskiej (www.kancelaria-pawlowska.pl)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 18:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z tą kancelarią. Pani Katarzyna Pawłowska to osoba rzetelna i profesjonalna. Współpracujemy już kilka lat i zawsze możemy być spokojni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-05-16 11:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Pawłowska - rzetelna, profesjonalna, otwarta na pomoc, życzliwa (co jest wielką rzadkością u prawników). Nie obiecuje "gruszek na wierzbie", ale bardzo angażuje sie w sprawę i dąży do pomyślnego załatwienia. Szczerze polecam. Mnie pomaga w ogłoszeniu upadłości konsumenckiej . B.Sz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.Sz. dnia: 2015-10-22 11:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Mecenas. Każda rozmowa z nią jest w miłej atmosferze. Stara się wczuć w sytuację klienta i znaleźć najlepsze rozwiązanie. Nie traktuje klienta jak skarbonki co robią niektórzy adwokaci. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Pani-wie-kto dnia: 2015-05-12 19:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni świadomie i odpowiedzialnie polecam Panią Adwokat Katarzynę Pawłowską. Bardzo pomogła w sprawie rozwodowej. Począwszy od korespondencji, po samo wsparcie na rozprawie. Profesjonalizm i skuteczność w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-02 20:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Kasi za poprowadzenie sprawy rozwodowej. Z taką ilością cierpliwości, tłumaczenia i taktu jeszcze się nie spotkałam!! POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tersa dnia: 2014-11-16 09:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odroczyła mi wyrok i jest luz. Nie muszę iść siedzieć. Trochę małomówna ale skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Loki dnia: 2014-11-11 19:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni świadomie i odpowiedzialnie polecam Panią Adwokat Katarzynę Pawłowską. Bardzo mi pomogła w sprawie włamania z kradzieżą. Począwszy od korespondencji z instytucjami, po samo wsparcie na rozprawie. Do tej pory nie miałam styczności z takim profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-29 18:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ręką na sercu mogę polecić. Kontakt co prawda ograniczył się do napisania jedynie apelacji ale była skuteczna. Trafiłem do Pani Mecenas przez przypadek i w zasadzie nie spodziewałem się niczego wielkiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Polecający dnia: 2014-05-13 20:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas rozwiodła mnie na jednej rozprawie! Inni mówili, że rozwód będzie się ciągnął ponad rok. Mogę szczerze polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 20:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna fachowa i z indywidulizowana obsługa. Szczerze zachęcam do zasięgnięcia porad u Pani Katarzyny Pawłowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Artur T, dnia: 2013-10-17 17:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi z komornikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robo72 dnia: 2013-10-01 08:32:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją