Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jacek Tryczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-753 Poznań Piaskowa 3A/3
Telefon: Kom. 660005520
Adres e-mail: jacek.tryczyk(małpa)ft-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.ft-adwokaci.pl
NIP:
669-235-74-82
Opis działalności: Kompleksowe usługi prawnicze z zakresu prawa karnego, cywilnego, rodzinnego, spadkowego, gospodarczego, administacyjnego, prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Słowa kluczowe: adwckat Poznań, kancelaria adwokacka Poznań, prawnik Poznań, porada prawna Poznań, rozwódy Poznań, alimenty Poznań, adwokaci Poznań, kancelarie Poznań, podział majątku Poznań, odszkodowanie, nieruchomości, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 6509
Data utworzenia profilu: 2013-08-20 16:08:24
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-24 13:27:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jacek Tryczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam tego Pana!! Profesjonalista! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani M dnia: 2016-01-26 14:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bardzo skutecznie,z pełnym zaangażowaniem poprowadził moja sprawę rozwodowa.prawdziwy profesjonalista. Bardzo serdecznie polecam.jestem bardzo zadowolona z usług pana mecenasa .naprawdę godny polecenia. Pozdr. Katarzyna z Londynu. Uk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-10 20:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się do kancelarii w sprawie odszkodowania. Sprawę udało się załatwić stosunkowo szybko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-12-13 00:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chwalę sobie dobry kontakt z Panem Mecenasem, który był dla mnie wsparciem w trudnej dla mnie sprawie rodzinnej. Zarówno przed rozprawą jak i po jej zakończeniu mogłam liczyć na Jego pomoc i poradę prawną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta z Komornik dnia: 2014-08-08 12:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. Przy pomocy mecenasa udało mi się uniknąc odsiadki w zakładzie karnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2014-03-06 16:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat, do tego sympatyczny i bardzo cierpliwy. Pan Mecenas prowadził sprawę karną mojego męża. Bardzo nam pomógł. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna R. dnia: 2014-02-18 15:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, a co najważniejsze sprawnie działający adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-01-02 15:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Pana Mecenasa. Poprowadził moją sprawę rozwodową. Jeśli ktoś poszukuje skutecznej i niedrogiej kancelarii to polecam skorzystać z usług Pana Jacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-09-10 11:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bronił mnie w sprawie karnej. Jest na prawdę skuteczny! Choć sprawa trwałą długo, przez cały czas Mecenas pozostawał ze mną w kontakcie, na bieżąco informował o stanie sprawy, na każdą rozprawę był dobrze przygotowany. Pan Mecenas bardzo mi pomógł. Polecam wszystkim! Działa profesjonalnie, a przy tym ma niewygórowane stawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta W. dnia: 2013-09-06 14:24:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją