Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Sokołowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-221 Kraków Jesionowa 10/1
Telefon: 012–429–39–02 Kom. 502 – 640 –717 Fax: 012-429-19-58
Adres e-mail: kancelaria(małpa)sokolowskipiotr.pl
Strona internetowa: http://www.sokolowskipiotr.pl
Opis działalności: Praktyka Kancelarii Adwokackiej adw. Piotra Sokołowskiego związana jest wyłącznie ze sprawami karnymi. Słowa kluczowe: adwokat kraków, prawnik kraków, piotr sokołowski adwokat, kancelaria adwokacka kraków

Ocena: 100% pozytywna 53x

Jakość usług: 100% wysoka 53x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x 1x
Ceny usług: 95% niskie 23x 21x 1x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 9127
Data utworzenia profilu: 2013-09-22 23:36:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-18 15:33:21 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Sokołowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona pozytywnie, pełna kompetencja i pewność co do postępowania. Może trochę ciężka komunikacja, ale zdecydowanie warto kancelarii zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucas dnia: 2018-11-08 14:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dziękujemy mecenasowi. Pomógł nam wyjść ze sprawy karnej,która wydawala sie beznadziejna. Wcześniejszy adwokat zrezygnowal z reprezentowania Nas a kolejny odmówił. Dzięki pomocy ze strony mecenasa możemy dalej cieszyć sie spokojnym wspolnym życiem.Bardzo polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2018-09-25 13:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia.Jasno przedstawia sytuację w danej sprawie. Profesjonalne podejście do prowadzonej sprawy, która zakończyła się pomyślnie. Stały kontakt i informacje na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-09-11 19:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sokolowski bardzo peofesjonalny, polecam każdemu, jestem bardzo zadowolonym klientem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-08 18:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością polecam Pana Sokołowskego gdyż jest bardzo konkretny, uczciwy, wrażliwy, dokładnie wszystko wyjaśnia, stara się aby sprawa zakończyła się pomyślnie i trwała jak najkrócej. Stanowi ogromne wsparcie psychiczne, cechuje go wysoka kultura osobista i pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-07-12 23:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Przykłada się do sprawy, zna się na tym co robi i widać, że ma w tym duże doświadczenie. Pełen profesjonalizm, godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczepan dnia: 2018-05-19 17:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Sokołowskim układała się dobrze i sprawa sądowa została zakończona pomyślnie. Kontakt z Mecenasem był również bezproblemowy, nawet w późnych godzinach czy weekend. Mecenas zawsze był gotów wyjaśnić wszystkie zawiłości i udzielić wyczerpujących informacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2018-04-19 22:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Piotra Sokołowskiego. Jest rzetelny, uczciwy i skuteczny. Podchodzi do sprawy konkretnie i zależy mu żeby sprawa trwała jak najkrocej (w moim przypadku byla to obrona) a nie jak inni prawnicy ktorzy by przeciagali sprawy wymyslajac przy tym rozne teorie - tutaj po raz pierwszy w życiu spotkałem sie z takim profesjonalnym podejsciem i zaangażowaniem ze strony adwokata w moją sprawę i zakończyła się ona pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2018-04-07 13:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo skuteczny rzetelny dostępny o każdej porze szczegółowo zapoznaje się ze sprawą wszystko dokładnie wyjaśnia.Końcowy efekt przeszedł moje wyobrażenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-12 09:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat , dzieki temu Panu od wczoraj jestem w domu z rodziną. Polecam Kinga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KINGA dnia: 2018-02-01 17:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i godny zaufania, najlepszy prawnik jakiego spotkałem w życiu. Solidny, perfekcyjny, terminowy i przedewszystkim zabójczo skuteczny. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej, w moim przypadku sprawa była gospodarcza wielkiej wagi i międzynarodowa a mecenas wybronił mnie od wyroku bezwzględnego pozbawienia wolności i wyszedłem z aresztu. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mike eN. dnia: 2018-01-20 18:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat solidny rzetelny,mówi jak jest i działa skutecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Kudyba dnia: 2018-01-19 19:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawność, profesjonalizm i skuteczność w działaniu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomeq dnia: 2017-12-18 08:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam wszysko zgodnie z oczekiwaniami na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-12-03 12:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, sprawność i terminowość. Sprawa zakończona pełnym powodzeniem. Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2017-11-23 22:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z oczekiwaniem klienta, sprawa pomyślnie zakończona, wygrana przez mec. A. Sokołowskiego w sądzie Profesjonalizm i skuteczność! Kompetencja, zaangażowanie, terminowość, dokładność, indywidualne podejście, dyspozycyjność, wyrozumiałość, dzięki czemu klient czuje się w pełni objęty kompleksową i na najwyższym poziomie ochroną prawną, Adwokat merytoryczny i rzetelny, godny zaufania, sprawy prowadzi do końca Świetny adwokat, zdecydowanie polecam! Wdzięczni TiK.T. z Kr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KT dnia: 2017-11-22 20:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana Mecenasa późno,po wcześniejszym kontakcie z innym adwokatem (który nie zrobiłkompletnie nic).Moja sprawa wydawała się beznadziejna...Na szczęście trafiłem do Pana Piotra Sokołowskiego - trafiłem na osobę profesjonalną, rzetelną, skuteczną do bólu - jak ustaliliśmy tak sprawa została poprowadzona (a chodzi o KK). Ku mojemu zdumieniu zaoszczędziłem x3 na tym czego się spodziewałem. Moim zdaniem najlepszy adwokat w Krakowie, polecam wszystkim. Dodać należy,że Pan Piotr poza profesjonalnym podejściem do spraw, które prowadzi ZA KLIENTA cechuje się wyjątkową uczciwością i kulturą osobistą! Życzę wszystkim takiego Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2017-11-08 16:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesionalizm i 100% skuteczność w beznadziejnej sprawie Dziękuje mecenasie Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Ostry dnia: 2017-10-29 18:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań najlepszy adwokat . Solidny , rzetelny, rzeczowy, nie owija w bawełnę tylko tak jak mówi działa i to skutecznie . Z czystym sumieniem mogę Pana Piotra polecić zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-10-25 10:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Sokołowskiego za profesjonalizm i dyskrecję. Działa sprawnie, terminowo i w sposób dobrze zorganizowany. Potrafi w klarowny sposób, zrozumiałym dla laika językiem wytłumaczyć prawne aspekty problemu. W moim przypadku strategia działania, którą zaproponował (chodziło o warunkowe umorzenie postępowania) została zrealizowana w 100 procentach. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek z Krakowa dnia: 2017-09-15 19:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelność , punktualnosc ,cena polecam bez zastrzeżen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAWEL OZOG dnia: 2017-08-03 06:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewiarygodnie skuteczny, konkretny, a do tego bardzo miły. Wysoka kultura osobista, pomocny, cierpliwie wysluchuje sprawy. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-08 16:15:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Piotr prowadzi moje sprawy,właśnie jedna zakończona pomyślnie. Polecam przy problematycznych sprawach,nigdy nie ma czczych obietnic ale pomyślne efekty końcowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-06-08 17:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat, polecam. Kontakt rewelacyjny, wszystko odbyło się terminowo. Od początku sprawa była omawiana w zrozumiały sposób, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-26 09:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sokołowski wygrał dla mnie już drugą sprawę.Cóż powiedzieć pełen profesjonalizm i znajomość prawa karnego co widać na sali rozpraw.Bardzo polecam,gdybym miał w przyszłości potrzebę skorzystania z pomocy prawnej to wybrałbym na pewno Kancelarię P.Piotra.Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł O. dnia: 2017-01-23 11:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego. W mojej sprawie był bardzo dociekliwy, skrupulatny i dokładny w działaniu. Wykazał się ogromną wiedzą z prawa karnego. Kwestie prawne tłumaczy w sposób bardzo zrozumiały i prosty. Kontakt z Panem Mecenasem był rewelacyjny. Pan Mecenas Piotr Sokołowski jest odpowiednią osobą, na odpowiednim stanowisku. Jest adwokatem z powołania, a nie z przypadku. Pomaga w najtrudniejszych sprawach karnych takich jak moja. Pana Adwokata cechuje właściwe i trafne podejście do sprawy i klienta, pełen profesjonalizm i zaangażowanie z zagłębieniem wszelkich aspektów prawnych, które ma opanowane do perfekcji. Jeżeli będzie ktoś potrzebował pomocy prawnej to bez najmniejszego zastanowienia mogę polecić Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2016-12-23 19:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj Pan Piotr zbil mój wyrok- na taki sukces nawet nie czekałam. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ PROBLEMY KARNE!!! PAN PIOTR JEST NAJLEPSZY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-21 21:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z bardzo dużą satysfakcją i przekonaniem polecam Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego.Pomoc Pana Adwokata jest profesjonalna i rzetelna.Dzięki Panu P.Sokołowskiemu,jego wiedzy,zdolności prawnych oraz szerokich umiejętności, moja sprawa została doprowadzona do bardzo pozytywnego dla mnie końca.Jeszcze raz szczerze polecam Pana Mecenasa,to bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2016-10-20 19:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i skutecznie. Sprawa zakończyła się szybko i pomyślnie. Mogę go z czystym sumieniem w 100% Polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-02 13:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i profesjonalny mecenas. Z wielkim zrozumieniem podszedł do mojej sprawy. Nie obiecuje rzeczy niemożliwych. Otwarty na klienta i bardzo elastyczny. Na rozprawie znacznie obniżył wysokość mojej kary do poziomu, który obiecał. Zdecydowanie polecam. Dziękuję bardzo Panie Piotrze za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-09-28 10:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Piotra Sokolowskiego jest bardzo rzetelna i profesjonalna. Pan mecenas podchodzi do klienta z wielkim zrozumienie i otwartym sercem, starajac sie zrobic wszystko co w jego mocy, aby poprawic sytuacje swojego klienta. Uwazam, ze Pan Piotr jest bardzo dobrym fachowcem, w swojej pracy jest konkretny i skuteczny z duza wiedza prawnicza. Zawsze merytorycznie przygotowany i dostepny czasowo. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Piotrem, dzisiaj doprowadzil do pozytywnego konca mojej sprawy. Bardzo Panu za wszystko dziekuje i mam do Pana 100 procentowe zaufanie. Polecam z pelna odpowiedzialnoscia Pana Piotra jest on jednym z najlepszych prawnikow. Pozdrawiam Pana serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-08-17 21:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i profesjonalny mecenas. Czyni cuda w sprawach beznadziejnych. Z całego serca polecam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-08-17 19:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka Piotra Sokołowskiego to rzetelność, 100% jakość usług, wszystko bez jakichkolwiek zastrzeżeń.Dziękuję Panu , Panie Mecenasie za wszystko co do tej pory Pan dla mnie zrobił.Bardzo wdzięczna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika R dnia: 2016-08-11 14:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr sokołowski przejął moją sprawę po innym adwokacie .napisał apelacje która była 100% skuteczna .polecam usługi mecenasa jestem bardzo zadowolony spania człowiek porostu mistrz .bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dddario368 dnia: 2016-06-08 09:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec 100% skuteczny z czystym sumieniem polecam mecenasa sokołowskiego bardzo mi pomógł w mojej sprawie spaniały człowiek wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dddario368 dnia: 2016-06-08 07:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Pełen profesjonalizm, bez mydlenia oczu została przedstawiona moja sytuacja i działania jakie zostaną podjęte. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sero dnia: 2016-06-07 19:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego, miałam 3 Adwokatów którzy przez 5 miesięcy nie zrobili nic w mojej sprawie dopiero Pan Mecenas Sokołowski konkretnie zabrał się za moją sprawe po czym wyciągnął mnie w ciągu miesiąca z aresztu. A moja sprawa była bardzo skomplikowana. Jestem mu bardzo wdzięczna, jest konkretny ,nie rzuca słów na wiatr ,szanuje swojego klienta. Jeszcze raz bardzo serdecznie go polecam i jestem mu niezmiernie wdzięczna :) Ceny nie wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2016-04-16 17:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,z cała pewnoscia moge polecic Mecenasa Sokołowskiego,wspolpracuje z nim od 6lat i wywiazuje sie z danych obietnic,wczoraj mialem sprawe o uszkodzenie ciala dodam że jestem recycywa i wywalczyl grzywne a wstepnie propozycja Pani prokurator byla 2lata takze polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Człowiek z blizną dnia: 2016-04-09 15:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli ktos z panstwa ma problemy karne to szczerze polecam mecenasa Piotra Sokolowskiego, ktory jest konkretny i rzetelny. Proponuje rozne rozwiazania, szanuje rozmowce, jest czlowiekiem! o bardzo wysokiej kulturze osobistej a co najwazniejsze jest adwokatem skutecznym. Bardzo pomogl mojemu synowi, ktory mial nieciekawa sytuacje za co bardzo goraco dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krakow dnia: 2016-04-08 16:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność i profesjonalizm, fachowa pomoc w zawiłej sprawie gdzie ślady daktyloskopii wskazywały na moje sprawstwo w 100%, a jednak zostawiłem je tam podczas zakupów. Tylko Pan Mecenas przez duże "M" z całą świadomością moich słów, tylko on nie zwątpił w stan opisanej prze zemnie sprawy i dowiódł że nie mogłem być sprawcą czynu o jaki mnie oskarżano. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie Panie Piotrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamcji, nie pozostały żadne wątpliwości po sprawie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2016-02-23 17:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny człowiek, bardzo konkretny mecenas, juz po 2 min rozmowy wiedziałem ze pomoże, i pomógł, baaaardzo! polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakow dnia: 2016-01-12 15:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest przede wszystkim PROFESJONALISTĄ.Realnie ocenił moją sytuację. Szybko i trafnie podciągnął do niej przepisy. A co NAJWAŻNIEJSZE osiągnął zamierzony i przewidziany skutek. Dziękuję panie Piotrze. POLECAM WSZYSTKIM "POTRZEBUJĄCYM"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wrocławianin dnia: 2015-12-15 03:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, profesjonalista. Nie rzuca słów na wiatr jak inni prawnicy, obiecując gruszki na wierzbie. Co najważniejszy SKUTECZNY. W moim przypadku było pewne, ze otrzymam 8 lat bezwzględnego pozbawienia wolności, a Pan Mecenas wywalczył wyrok w zawieszeniu. Osobiście uważam, że to CUDOTWÓRCA :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szczęśliwy klient dnia: 2015-12-01 23:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i skutecznie. Sprawa zakończyła się szybko i pomyślnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D..... dnia: 2015-11-10 20:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Sokolowski to czarodziej. Nawet w sprawach beznadziejnych potrafi wyciągnąć człowieka na wolność. Tam gdzie inni prawnicy się poddali On walczył dalej, co najważniejsze SKUTECZNIE. Nie należy do najtańszych, ale klienci "najtańszych" nadal siedzą w więzieniach, a ja jestem FREE :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wrocek dnia: 2015-09-21 13:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i uczciwy adwokat. Bardzo szybkie załatwienie sprawy, bez wodzenia za nos i obiecywania najniższego wymiaru kary. Tylko konkrety jeśli już wszystko było na piśmie, nic nad wyrost. Koniec końców bez chodzenia po komisariatach, sądach i prokuraturach udało się uzyskać prawie niemożliwy wyrok za jazdę w stanie nietrzeźwości. Papiery czyste, a zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych tylko roczny, do tego cena za prowadzenie sprawy prawdopodobnie połowę niższa, niż jakbym sam próbował walczyć z sądem - koszt mandatu, koszt praw jazdy, na pewno zakaz ponad roczny. Gorąco polecam, oby więcej takich uczciwych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: domin dnia: 2015-09-14 19:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny adwokat z profesjonalnym podejściem do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-07 15:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo mi pomógł.Sam pozytywny wyrok to jedno, a duże zaangażowanie to drugie. Polecam usługi mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-13 10:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczenie usług na najwyższym poziomie, indywidualne, profesjonalne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 02:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piotr Sokołowski to bardzo kompetentna i profesjonalna osoba. Kultura osobista i skuteczny sposób działania spowodowały, że polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Missoni dnia: 2014-09-06 11:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem wyrok za zniszczenie mienia pan Sokołowski wywalczył dla mnie zwolnienie warunkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galus dnia: 2013-12-06 22:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich więcej!!! Na rozprawie krótka piłka, odparliśmy absurdalne zarzuty mojego sąsiada i wroga, w nagrodę za oszczerstwo zwróci koszta sądowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ktoś z bochni dnia: 2013-10-21 23:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i co najważniejsze skutecznie. Miałem okazję się o tym przekonać osobiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: n.n. dnia: 2013-09-22 23:55:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją