Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjerski Agnes Agnieszka

Zawód: Fryzjer 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce Targowa 23
Telefon: Kom. 530 224 830
Adres e-mail: agix2(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.salonagnes.pl
Opis działalności: Salon znajduje się przy Hotelu Ibis od strony IX Wieków został przeniesiony z Plant Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x 2x
Ceny usług: 95% niskie 22x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 11235
Data utworzenia profilu: 2012-04-05 23:40:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-13 20:33:38 

Opinie o Salon Fryzjerski Agnes Agnieszka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stala klijentka p. Agaty. Jestem bardzo zadowolona ze strzyzenia i koloryzacji. A keratynowe prostowanie poprostu super. P. Agata to mloda osoba ale swietna fryzjerka . Naprawde polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klijentka dnia: 2018-06-01 19:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką salonu od kilku lat i zawsze jestem zadowolona z usług tego salonu. Dla mnie profesjonalnie, szybko, miło i przyjemnie. Cenowo też super:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2016-12-12 16:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon miła obsługa i w 100% satysfakcja z fryzury ja byłem u Pani z rudymi włosami na obstrzyzeniu i z czystym sumieniem mogę polecić miłe fryzjerki Dominik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2016-04-08 23:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani Agnieszki a przede wszystkim ombre i keratynowe prostowanie bo jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2015-08-04 07:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona, ze jest tak dobrze. Pani Eliza namowila mnie na krotkie wlosy i jestem meeega zadowolona. Sa ostrzyzone tak ze sie same ukladaja a zawsze mialam z tym problem. Rewelka:-D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: megabega dnia: 2015-07-24 11:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Polecam Pania Elize. Jestem zadowolona z koloru i strzyzenia. Jeszcze raz polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: juz stala klientka :) dnia: 2015-07-08 18:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Marzenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-17 11:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsluga super wnetrze nic dodac nic ujac polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anuśka dnia: 2015-02-05 21:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :-) dnia: 2015-01-20 09:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :-) dnia: 2015-01-15 00:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco salon fryzjerski ''Agnes'',bardzo miła obsługa,ceny w porównaniu do innych salonów fryzjerskich w Kielcach są konkurencyjne.Pani Agnieszka to rzetelna osoba,profesjonalnie wykonuje swoją pracę,jestem bardzo zadowolona.Głównie polecam farbowanie,keratynowe prostowanie włosów jak i również nawilżanie.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-06 01:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystać z usług w tym salonie, pani Agnieszka to profesjonalistka i sympatyczna osoba. Usługi rzetelne, w dobrej cenie, gwarancja zadowolenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 21:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TEN SALON A PRZEDEWSZYSTKIM PANIĄ AGNIESZKĘ I PANIĄ ELIZĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: THE BEST dnia: 2014-11-13 20:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Elizę jest świetną fryzjerką w tym co robi spełnia się w 100procentach ja u niej byłam na dekoloryzacji ściągnęła mi kolor z czarnego farbowałam palet teraz mam piękny brąz z refleksami i nie mam poniszczonych włosów gorąco polcam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agatka dnia: 2014-09-01 11:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jestem bardzo zadowolona .Pani Agnieszka jest miłą i profesjonalną fryzjerką.Polecam,gdyż już sama parokrotnie z córką korzystałam z usług salonu i nie zawiodłam się jak do tej pory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata L. dnia: 2014-08-28 11:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pania Agnieszke, bardzo profesjonalna. Wyszlam od niej bardzo zadowola, bardzo dobrze dobrala mi fryzure i doradzila kolor. Jeszcze raz goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-08-24 07:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w tym salonie panuje mila atmosfera mozna sie zrelaksowac i odpoczac fryzjerki sa mile dla klientek i potrafia doradzic w czym jest nam klientka dobrze dziekuje Pani Elizo za mile spedzony czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: * dnia: 2014-07-19 07:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemny salon, gdzie panuje miła atmosfera. Polecam panią Elizę, która świetnie mi obcięła włosy. Zadowolona jestem w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-01-15 09:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Elizę w Salonie Agnes bardzo fajnie strzyże włoski zapewniam że będą panie zadowolone
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2013-12-28 13:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio w salonie agnes na keratynowym prostowaniu jestem bardzo zadowolona z efektu włosy moje wreszcie są proste i nie puszą się pod wpływem wilgoci a miałam z tym duży problem efekt ma się utrzymać 5miesięcy narazie mam 3miesiąc i nadal jestem pod wrażeniem zabiegu jest jeden minus trzeba mieć oczy zamknięte podczas zabiegu bo strasznie ta keratyna szczypie w oczy ale da się przeżyć zabieg godny polecenia jak również fryzjerki które go wykonywały polecam Sandra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-10-09 21:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam u Pani Agnieszki botoks na włosy rewelka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja Jankowiak dnia: 2013-09-10 22:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy jeszcze nie byłam tak zadowolona;))Pani Agnieszka wyczarowała mi na głowie piękną fryzurę weselną,no i ten kolor....rewelacja!!Ceny są naprawdę konkurencyjne w porównaniu do innych salonów:)Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-26 22:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa,a Pani Klaudia przemila i sympatyczna,takich fryzjerek więcej
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-07-11 16:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja... od pol roku szukalam dobrego fryzjera w Kielcach i w kpncu znalazlam. Polecam!!! warto isc, nie ma strachu ze po wizycie wyjdzi sie z placzem. obsluga b. przyjemna i co najwazniejsze profesjonalna. POLECAM, POLECAM, POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G. dnia: 2013-06-30 23:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon profesjonalny obsługa wyjątkowa ,widać i czuć miłą atmosferę polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-06-03 20:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio w tym salonie na koloryzacji jestem bardzo zadowolona taka Pani z bląd włosami doradziła mi nowy kolor zaskakujące było też obcięcie maszynką jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Jas dnia: 2013-04-30 21:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogie panie chcecie być piękne to polecam salon fryzjersko-kosmetyczny na platach ja przychodzę do pani ewy na rzęski i do pani Agnieszki na włosy i jestem bardzo zadowolona z ich usług potrafią super doradzić i tak naprawdę mają bardzo tanie usługi i zabiegi POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Bednarz dnia: 2013-02-26 22:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam sie na sobotę na strzyżenie.WOW.Wyszałam ze zjawiskowym kolorem.Sauna w gratisie.REWELACJA MASAŻ.Polecam ten Salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2013-02-13 23:02:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam salon agnes byłam na ampułce u takiej pani z rudymi włosami i byłam bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dudek dnia: 2013-02-12 16:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon fryzjerski Agnes Pani Agnieszka umie super doradzić miałam włosy rozjaśniane i poniszczone chciałam zrobić kolor który według innych fryzjerek nie był realny do zrobienia bo twierdziły że wyjdą mi zielone włosy zaś pani Agnieszka zrobiła mi ombre nakładajac mi jakiś toner na włosach wyszło super jestem bardzo zadowolona z jej usług dodatkowo zaskoczyła mnie tym że obcina maszynką po której zauważyłam że włosy się tak szybko nie rozdwajają jestem bardzo zadowolona polecam ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Janczyk dnia: 2012-12-27 12:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę ponieważ bardzo dobrze dobiera kolor do twarzy,miła obsługa.Nigdy jeszcze nie byłam tak zadowolona;))Wyczarowała mi na głowie piękną fryzurę na wesele,no i ten kolor....rewelacja!!!Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-11-30 22:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Agnieszkę zrobiła mi świetne pasemka jestem bardzo zadowolona z jej usług i kosmetycznych również
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra Kulczyńska dnia: 2012-10-24 10:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam miła obsługa fajny masaż jestem zadowolona co najlepsze można się umawiać po godzinach pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2012-04-12 18:49:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją