Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lafayette

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 60-696 Poznań Al. Solidarności 47
Telefon: 506 172 078
Adres e-mail: salon(małpa)lafayette.pl
Strona internetowa: www.lafayette.pl
Opis działalności: fryzjerstwo, kosmetyka, masaże, SPA Słowa kluczowe: fryzjer, baleyage, henna, haircut, trendy hairstyle, salon fryzjerski, kosmetyka, SPA, masaże

Ocena: 82% pozytywna 87x 9x 18x

Jakość usług: 88% wysoka 88x 9x 12x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 81x 13x 7x
Ceny usług: 66% niskie 37x 36x 19x
Ilość opinii w serwisie: 114
Ilość odsłon profilu firmy: 21671
Data utworzenia profilu: 2011-03-26 00:36:08
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-12 10:14:54 

Opinie o Lafayette

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spodziewałam się profesjonalizmu. Trafiłam do fryzjera, który nie dość, że był niedelikatny i zajmował się moimi włosami jakby przerzucał siano, to to co z nimi zrobił to nieporozumienie. Włosy są krzywo pocieniowane; u góry, potem przerwa i zwykła długość. Masakra. W ogóle się nie układają i właściwie to musiałabym je podciąć jeszcze raz, żeby jakoś wyglądały...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2016-09-23 11:55:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zażenowana poziomem obsługi w Galerii Pestka. Kiedy siadłam na fotelu, poprosiłam o pomoc jaka grzywka mi będzie najbardziej pasować, to fryzjerka powiedziała, ze ona nie wie. A potem zapytała mnie czy na pewno chce grzywkę bo ona ona sama nie lubi nosić. No jak zaczęła mi ścinać to się zaczęła tragedia! Raz że włosy ścinała na SUCHO! Zrobiła ją zdecydowanie za krótko i wgl nie współgrająco z resztą włosów. Dodatkowo grzywka jest zrobiona nie dokładanie, bo nie wszystkie włosy są ścięte no i jest krzywa!! Wychodząc z salonu aż się popłakałam, bo nikt mi jeszcze nie zniszczył tak fryzury. NIE POLECAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-11-26 14:37:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czystość oraz obsługa w tym salonie pozostawia wiele do życzenia...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientkalafayette dnia: 2015-09-17 11:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani ASIA mistrzyni farbowania uratowała moje włosy, zniszczone przez fryzjera w innym salonie. DZIĘKUJĘ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fanka-lafayette dnia: 2015-09-16 12:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Lafayette chodziłam jeszcze jak był na Malcie i do dziś to mój ulubiony salon, bezkonkurencyjny, zawsze miła obsluga i znajaca się na swoim fachu. Dlatego dojezdzam do Pestki, chociaz dla mnie to drugi koniec miasta... warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bambi dnia: 2015-09-07 10:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjera w Pestce, jestem bardzo zadowolona z koloryzacji, minęło już kilka dni, a włosy wciaż są piękne i gładkie po pielęgnacji. Bardzo sympatyczna i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula94 dnia: 2015-09-03 10:13:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakieś czas temu byłam klientką salonu Lafayette. Usługą w salonie wykonywaną przez Pana Bartka miała być koloryzacja i cięcie. Miała być ponieważ włosy wyglądają gorzej po wizycie w salonie, aniżeli przed. Kolor jest bezjadziejny. Mimo zapewnień o lekkim podcieciu włosów pozbyłam się ok. 10 centymetrów! Jakość usługi mówi wiele do życzenia, nie idzie w parze z wygórowana ceną. Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-08-20 10:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie Lafayette w Pestce już wielokrotnie i zawsze tam wracam. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę! Jesteście najlepsi :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-07-14 10:17:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w sumie po 4 wizytach w salonie Lafayette w Galerii Pestka. Za każdym razem byłam u pana Sylwestra. Pierwsze 2 razy ograniczyły się do strzyżenia, z którego byłam w miarę zadowolona. Za trzecim razem, oprócz strzyżenia, miałam również robione rozświetlające pasemka. Za usługę zapłaciłam 265 zł (w tym 100 zł za odżywki, które nic nie dały), a efekt końcowy pozostawia bardzo wiele do życzenia. Pan Sylwester dużo i ładnie mówi o tym, co robi z włosami, ale to nie przekłada się na jakość usługi. Gdy poszłam na poprawkę, musiałam dopłacić za dodatkowe pasemka. Uważam to za niedopuszczalne. Odradzam wizyty u pana Sylwestra. Dla porównania- w Salonie Hair Bazaar Studio, w którym ceny są bardzo wysokie, ale też styliści doświadczeni, z artystycznym zacięciem, w tej samej sytuacji 2 lata wcześniej, nie musiałam płacić za poprawkę. Bardzo żałuję, że tym razem skorzystałam z salonu Lafayette, bo chcąc oszczędzić, de facto bardzo przepłaciłam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wonderwall dnia: 2015-06-08 08:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po drugiej wizycie w tym salonie, gdzie miałam wykonywany makijaż permanentny brwi przez p. Kamilę O. Brwi są wykonane perfekcyjnie i wyglądają lepiej niż swoje ;) Dziękuję p. Kamili za swojską atmosferę, poczucie humoru i profesjonalne podejście do tematu :) Polecam wszystkim usługi p. Kamili O.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Teresa K. dnia: 2015-04-23 22:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Lafayette zrobili mi super ombre, polecam serdecznie wszystkim Paniom! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-04-20 10:07:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porażka pod każdym kątem- z długich włosów niewiele mi zostało po 'obcięciu końcówek'. Bez mojej zgody włosy zostały pocieniowane i zdecydowanie za mocno skrócone. Nie polecam absolutnie nikomu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-17 11:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam makijaż permanentny u p. Kamili O. Po dzisiejszym zabiegu z salonu wyszłam bardzo zadowolona z efektów. Pani Kamila pytała mnie o każdy szczegół, jak również o kształt brwi i moje preferencje. Bardzo miła osoba, profesjonalnie podchodzi do zadania. Swoją osobowością i pozytywną energią sprawia, że zabieg nie boli :) Brwi wykonane metodą piórkową przez panią Kamilę O. wyglądają bardzo naturalnie. Polecam każdemu wizytę w tym salonie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Teresa K. dnia: 2015-03-12 20:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawitałam do Lafayette z koleżanką, obydwie skorzystałyśmy ze zniżki studenckiej - 45 zł, byłyśmy zaskoczone niską ceną. Jestem bardzo zadowolona, fryzjerka obcięła mnie dokładnie tak, jak chciałam. Koleżanka też zadowolona, ale niech się sama wypowie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Z. dnia: 2015-03-05 10:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie makijaż permanentny u pani Kamili. Bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Przeprowadziła ze mną szczegółową konsultację, która pozwoliła wybrać idealną metodę i kształt brwi. Dzięki metodzie piórkowej moje brwi wyglądają naturalnie. Czekam jeszcze na poprawki (które są normalne przy makijażu perm.), ale już teraz jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra cena, blisko o połowę niższa niż w innych tego typu salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona Z. dnia: 2015-01-16 10:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Lafayette chodzilam jeszcze jak salon byl w Galerii Malta. Polecam fryzjerke Anetę, możecie być pewne że fryzura będzie twarzowa!!! farbowanie strzyżenie, modelowanie wszystko perfekcyjnie, sprawdzilam i potwierdzam. Najlepiej umowic sie wczesniej bo moze nie byc u niej miejsca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-01-09 12:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy znajomi pytają mnie, skąd mam taką fajną fryzurę. Pozdrawiam panią Darię, bo to jej zasługa :)))) Dziękuję bardzo i polecam :))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-01-08 10:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla każdego faceta polecam Maddiego, prawdziwy mistrz brzytwy, już wiem komu powierzyć moją pieczołowicie wyhodowaną brodę ;) Pozdrawiam serdecznie całą ekipę i śliczne dziewczyny z recepcji ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-12-18 09:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FRYZJERKE KAMILE, ZROBILA CUDA Z MOIMI WLOSAMI, DZIEKUJE!!!!! :-))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.A. dnia: 2014-12-09 11:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury, kolor jest obłędny. Ta zmiana to był strzał w dziesiątkę. Ocena bardzo dobra, polecam! Ceny dość wysokie, ale szczerze mówiąc, w innych salonach też idą w górę. Ode mnie wielki plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-12-02 10:23:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług dobra, ale radzę uważać na "ukryte" koszty - w trakcie modelowania pani fryzjerka sprytnie wyprostowała mi włosy prostownicą na parę bez uprzedzenia o dodatkowej płatności. Ku mojemu zdziwieniu rachunek za usługę automatycznie wzrósł aż o 35 zł. Skandal. Ostatecznie zwykłe podcięcie końcówek wyniosło mnie aż 95 zł.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2014-11-18 18:08:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakoś uslug dobra,ale uważajcie,bo naciągają na prostowanie wlosow prostownica na parę i ścięcie kosztuje nagle 95 zl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-11-17 20:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fryzjer. Mila obsluga. Duzo roznych znizek, np. studenckich, za punkty itd. Fryzura bardzo mi sie podoba. Ceny bez zastrzezen. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleks dnia: 2014-11-14 10:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, pani w recepcji poprosiła mnie, abym chwilę poczekała. W międzyczasie rozejrzałam się po salonie - sprawia wrażenie ekskluzywnego. Po chwili przyszła moja fryzjerka, zaproponowała mi kawę. Bardzo miło się z nią rozmawiało, ustaliłyśmy jak ma wyglądać cięcie. Mycie włosów połączone z masażem, strzyżenie dokładnie takie jak chciałam. Modelowanie też super :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2014-11-12 10:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzurka, dzięki Patryk :)
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-10-17 09:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po trzeciej wizycie moge smialo napisac, ze polecam La Fayette!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alla dnia: 2014-10-07 11:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Jestem zachwycona swoją nową fryzurą spod ręki pani Asi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2014-09-19 10:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kosmetyczki w lafayette, obojetnie u ktorej bylam zawsze wyszlam piekna i zadowolona. Profesjonalizm i mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia K. dnia: 2014-09-15 10:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lafayette polecam każdemu, kto szuka dobrego fryzjera w Poznaniu! Niezależnie u której fryzjerki się strzygę, zawsze wychodzę zadowolona :) Ocena P O Z Y T Y W N A !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katija dnia: 2014-09-11 10:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję fryzjerce za totalną metamorfozę! Niestety nie wiem, jak miała na imię - pani w ogniście rudych włosach :) W nowej fryzurce czuję się super! Wszyscy pytają, gdzie się obcinałam i polecam Lafayette! :)))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2014-09-09 13:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Basia ta o kobiecych kształtach pracuje teraz w Studio Farouk w Poznaniu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-26 18:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Darię z Lafayete :) Cierpliwie wysluchała wszystkich moich wątpliwości i wymagań (a było ich niemało ;)), wskutek czego mam wymarzoną fryzurę w 100% :) Dość drogi salon, ale WARTO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: O_L_A dnia: 2014-08-11 10:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukuję Pani Basi, pracowała w La Fayette w Pestce... Nie wiecie może gdzie się przeniosła? Pani o kobiecych kształtach ale obcina mega super!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-08-08 09:51:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobom chcącym rozjaśnić/pofarbować włosy nie polecam Bartka. Ten człowiek nie umie równomiernie nakładać farby. Porobił mi takie plamy na całej głowie, że szkoda gadać...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 17:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJĘ PANI DARII ZA SUPER FRYZURKĘ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-07-08 10:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam na farbowanie skuszona opinią koleżanki, która była bardzo zadowolona... szkoda, że nie uprzedziła mnie o dość wysokich cenach :P Ale poza tym podoba mi się nowy kolor, dokładnie tak jak chciałam, więc ogólnie lepiej zapłacić trochę więcej, a mieć pewność, że wszystko będzie dobrze. Opinia POZYTYWNA! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2014-06-30 10:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, bardzo dobra kosmetyczka i fryzjer wreszcie w jednym miejscu! Pani przesympatyczna, wyjaśniła wszystko przed zabiegiem, dokładne wskazówki jak potem dbać o skórę. Mają moją dobrą opinię :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2014-06-17 10:00:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówionej sie na godz.19 do Pana Marka. Na miejscu okazalalo sie, ze ścisnął swojego znajomego, a Pani z obsługi kazał powiedzieć, ze maja obsuwę czasowa. Pech, ze słyszałem jak rozmawiał ze znajomym, któremu mówił żeby następnym razem sie umówił , a nie przychodził bez zapowiedzi. Powiedziałem, ze tracą stałego klienta, na co Pani była zdziwiona i odpowiedziała, ze Pan Marek twierdzi, ze nie jestem stałym klientem. Hmmm od 2 lat do nich chodzę sami oceńcie czy jestem stałym klientem, a nawet gdyby spotkało to nie stałego klienta to można go traktować jak śmiecia. Każdy ma swój czas i po to sie umawiam żeby nie czekać aż Pan Marek łaskawie ostrzyże swoich znajomych. Żenada... NIE POLECAM strata 2 stałych klientów gdyż i dziewczyna przestaje do nich chodzić .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-06-07 19:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona koloryzacją w wykonaniu p. Anety :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-05-21 11:28:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,byłam ostatnio u pani Natalii,takiej drobniutkiej i muszę przyznać że pierwszy raz mam tak świetnie obcięte włosy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-05-18 23:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z gruponu i polecam!!! Czasami przy korzystaniu z takich dużych zniżek ma się wrażenie, że klienci z gruponu są gorzej traktowani... ale tutaj zostalam przywitana uśmiechem, a usługa w 100% profesjonalna :) Polecam i proszę nie bać się gruponów! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alexandra dnia: 2014-05-16 11:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie fryzjera p. Romka i dziękuję za grzywkę i piękny blond :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2014-05-09 09:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze szukam w internecie opinii, zanim gdzieś pójdę. Po przeczytaniu tej poniżej zastanawiałam się, czy nie odwołać wizyty i nie zwrócić grupona... ale postanowiłam zaryzykować i jestem zadowolona, zarówno z fryzury, jak i obsługi i atmosfery, są warte swojej ceny. Pani Daria czyni cuda :) Na pewno skorzystam z kolejnej zniżki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-04-25 11:01:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się na strzyżenie studenckie telefonicznie dzień wcześniej. Zgłaszam się o danej godzinie, a Pani mówi, że nie ma mnie zapisanej. Pokazuje godzinę połączenia i numer- wszystko się zgadza, godzina telefonu wskazuje, że to ta sama Pani odbierała telefon, co teraz mówi, że nie jestem zapisana a pytałam 2x czy zapisała. Zwaliła na mnie całą winę i z łaską powiedziała, że mogę zaczekać, aż fryzjer się zwolni. Czekałam 15min. Po usłudze podchodzę do kasy, a pani zamiast ceny studenckiej 45zł zaśpiewała mi za podcięcie końcówek 70zł!!!!! Mówie, że jestem studentką, a ona, że na studenckie trzeba się zapisać! Powtarzam, że się zapisałam, nie moja wina, że ktoś się pomylił. Ona swoje, że 70zł. Nie wspomniałam już o tym, że nie pytają czy się ich polubiło na fb, za co w sieci obiecują 10% zniżki, ani czy jestem studentką też nie pytają, tylko trzeba się samemu dopominać, inaczej policzą najwyższą cenę, a nóż ktoś zapłaci więcej. Wkurzona już maksymalnie zostawiam 70zł i z pewnością nigdy tam nie wrócę. Cena ogromna, powinni się kłaniać w pas i przepraszać za wszelkie niedogodności za takie pieniądze. Dramat. Co do samej usługi, podcięto mi końcówki, poprosiłam o ułożenie na szczotkę, fryzjer to zrobił bez żadnej pianki, na końcu nie dał lakieru, i nic się nie trzymało kupy. Poza miastem lepsi fryzjerzy za 15zł to zrobią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-04-13 17:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę od lat i bardzo polecam, profesjonalna obsluga i wszystko w jednym miejscu, można jednocześnie robić włosy i paznokcie, super oszczędnosc czasu! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2014-04-09 20:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukam fryzjera Pana Pawła, który pracował w Malcie a następnie w Pestce w Lafayette. Szczupły, wytatuowany.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-04-05 07:19:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo umówienia się na określoną godzinę kazano mi czekać 30 minut, po czym z powodu opóźnień na szybko i byle jak obcięto mnie w 15 minut. W dodatku fryzjer ledwo znał polski i myliły mu się podstawowe słowa. Na koniec okazało się, że nie mogę skorzystać z promocji, o której mnie zapewniano przez telefon i trzeba było zapłacić pełną cenę. Klienta mają po prostu za nic i tylko myślą jak najmniej zrobić, a jak najwięcej zarobić! Kompletnie nie polecam salonu w Pestce!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 01:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jędrzej pracuje obecnie w SPA 1306 w Termach Maltańskich ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karola77 dnia: 2013-11-29 14:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Szukam Pana Jędrzeja, który pracował w Pestce jako masażysta. Byłam bardzo zadowolona z jego usług, a teraz dowiaduje się, że juz tam nie pracuje:/ Jesli ktoś z Pastwa ma jakieś namiary na niego, będę wdzięczna. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karmelina dnia: 2013-11-20 12:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam salon regularnie od dłuższego już czasu... korzystam z usług kosmetycznych,fryzjerskich jak i masaży. I równie często odwiedzam tą stronę. Nigdy bym się nie doczepiła do ubioru żadnego z pracowników(nawiązując do postu niżej)kosmetyczki ubrane na biało a masażyści(aktualnie masażystka na czarno0. A co do higieny... jest taka na jaką pozwalają warunki... można by się tu przyczepić również do wyglądu tego miejsca, nikt nie jest w stanie harować fizycznie bez zmęczenia, a co za to idzie potu. Nie jest idealnie zawsze można mieć zastrzeżenia i po to jest te forum. Ale ja miałam potrzebę obrony tego salonu i usług. Polecam serdecznie, a Pani musiała mieć po prostu pecha i trafić na gorszy dzień salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asja dnia: 2013-10-29 15:44:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się jednak tu napisać kilka słów o pani masażystce. Nie mam zastrzeżeń do samego masażu bowiem wydaje mi się, że został on wykonany profesjonalnie, ale (niestety) do jej higieny osobistej i ubioru. Wydaje mi się, że w salonie powinien obowiązywać profesjonalny ubiór, a nie jeansy i koszulka na ramkach. Ponadto przykro mi to pisać, ale zapach w gabinecie jest odpychający ;/ Mam nadzieję, że ta opinia tylko pomoże w tej sytuacji, a nie sprawi dziewczynie przykrości...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angius dnia: 2013-10-24 11:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam salon Lafayette od pięciu lat i zawsze wychodzę zadowolona. Fryzjerzy bardzo kompetentni. Chodzę z wizytami do Pana Bartka w Galerii Pestka. Moim zdaniem to najlepszy fryzjer w mieście! Zawsze uśmiechnięty i pełen energii, chętnie doradza i informuje o aktualnych promocjach. Nie spotkałam wcześniej fryzjera potrafiącego koloryzować moje blond włosy w chłodnym odcieniu, który tak trudno osiągnąć. Strzyżenie i modelowanie również na medal :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-10-22 22:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, poszukuję pana Damiana, który kiedyś pracował w Lafayette w Przeźmierowie, a później na Malcie - byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-21 14:40:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, byłam dzisiaj w Lafayette na strzyżeniu u p. Bartka. Umówiłam się przedtem tj. rozmawiałam telefonicznie z recepcjonistką i wspominałam o kuponie rabatowym na kwotę x, który otrzymałam w x. Pani dopytała o szczegóły i kończąc rozmowę ustaliłyśmy, że cena usługi wyniesie x minus kwota z bonu rabatowego. Wydawałoby się, że temat jest zamknięty i wszystko zostało wyjaśnione...Gdy przyszło do płacenia Pani stwierdziła, że kupon nie jest już ważny (była na nim data wydania, o dacie ważności ani słowa) i kazała zapłacić całość. Cóż.....zapłaciłam, ale tylko ze względu na przemiłego i rzeczowego p. Bartka, fajną fryzurę i nastrój, który miałam do momentu płacenia. 1 raz w życiu zdarzyła mi się tego typu sytuacja, a chodziło o drobną kwotę. Myślałam, że praktyki pt. ściągnąć klienta do salonu w ramach "promocji", a później skasować 100% już nie istnieją, bo pewne standardy wymusza konkurencja. Cóż życie jest pełne niespodzianek, a p. Bartka polecam:)
Opinia dodana przez: Sabrina dnia: 2013-09-30 23:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukam Pani Ewy z Lafayette w Galerii Postka. Już pół roku nie mogę się do nie dostać... Może zmieniła lokal? Byłam mega zadowolona z jej fachowego strzyżenia. Może ktoś coś wie?
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MM dnia: 2013-06-17 11:42:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia dotyczy masażu modelującego. Byłam raz w Malcie i raz w Pestce. Malta - rewelacyjne warunki, idealne na masaż, pełen komfort i max intymności. W Pestce - porażka - zwłaszcza wspomniane wcześniej w opiniach zasłony oddzielające poszczególne stanowiska i trzęsąca się pod wpływem chodzenia podłoga! A sam masaż - trafiłam do dwóch różnych masażystów. Pani LUCYNA bomba!!! to była prawdziwy masaż modelujący!!! z natychmiast widocznymi efektami! a przy tym jest to bardzo życiowa i miła kobieta, a to co robi - wykonuje z pasją i zaangażowaniem. POLECAM!!! Drugi raz "modelowaniem" zajął się Pan M... przyznaję - był sympatyczny i bardzo uprzejmy, ale masaż nawet w 5% nie przypominał charakterem tego, co dokonała Pani Lucyna (również pod względem efektów). Wydaje się, że jest to idealny masażysta do klasyki czy relaksu, tak więc nie polecam do modelującego!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MJ dnia: 2013-06-13 12:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon lafayette w malcie swietni fryzjerzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-05-25 17:12:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich jestem była pracownica tego salonu i mimo to ze już tam nie pracuje to bym chcieła naprostowac ze w tym salonie nie ma innych kosmetykow niz loreal i kerastas wiec skonczcie wypisywac te bzdety bo nie mam pojecia skad je wysaliscie mam nadzieje ze z palca niz z .... pozdrawiam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ...........was to obchodzi dnia: 2013-05-25 01:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była w salonie Lafayette w malcie i mega polecam z koloryzacji bardzo była zadowolna ciencie rewelacja Brawa dla Pana Jonatana sukcesów w tej firmnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzela dnia: 2013-05-08 15:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem częstym klientem salonu Lafayette i jestem bardzo zadowolona, bardzo dziękuję Panu Romanowi za bardzo dobrze wykonane usługi i uczennicy za wykonanie profesjonalnego masażu głowy. Pozdrawiam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Nnn dnia: 2013-03-12 21:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje Pani Juli z Salonu Lafayette za wykonanie zabiegu na pajączki które były dla mnie wielką udręką zabieg zrobiony bardzo profesjonalnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2013-03-05 21:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Czy ktoś wie gdzie teraz pracuję Karolina z galerii Pestka?To najlepsza fryzjerka:( help
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-17 21:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka salonu juz dlugo przychodze do pani kasi ktora ma bardzo mila uczenice i robi zachwycajacy masaz glowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zadna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-02 21:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytam opinie i nie mogę uwierzyć ... mam wrażenie że ktoś tu sam siebie poleca i chyba wiem kto ... pora sprawdzić IP komputera ... wiec do roboty ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-01-19 19:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, chciałam się podzielić swoją opinią, ponieważ jestem w totalnym szoku :) Nigdy wcześniej nie byłam u żadnego mężczyzny - masażysty, gdyż się krępowałam! Ale po takim masażu to tylko do FACETA. Naprawdę kolosalna różnica. Zupełnie inne wyczucie rąk i siły. Pozdrowienia dla Pana Jędrzeja z Pestki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-10 23:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Na taki masaż czekałam baaardzo dłuuugo. W P-ń byłam na wielu masażach, ale dopiero w Lafayette Pestka trafiłam prosto w 10! Pan Jędrzej ma magiczne ręce stworzone do wykonywania różnych form masażu. Ponadto zauważyłam bardzo istotną rzecz, że niewiele osób istnieje na tym świecie, (a przynajmniej w P-ń) którzy wykonują swoją pracę z PASJĄ... Wielu z nich robi to od niechcenia... U Pana Jędrzeja świat wydaje się być zupełnie inny :) Baaaardzo dzięukuję za te kilka masaży, które będą (mam taką cichą nadzieję) dopiero początkiem mojej przygody w Salonie Urody Lafayette Pestka ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.B. dnia: 2012-12-30 23:42:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam mam pytanie czy wie ktos gdzie znajde pania Natalie ktora pracowala na malcie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: monika dnia: 2012-12-18 20:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA salon CH Pestka: chodzi o usługi kosmetyczne,oczyszczanie i mikrodermabrazja wykonane przez Panią Monikę (kilka zabiegów już wykonanych). Wysoki poziom świadczonych zabiegów kosmetycznych, przede wszystkim profesjonalizm - a masaż twarzy REWELACJA!!!.... Warunki zabiegów bardzo higieniczne, czyste gabinety. Pachnie olejkami, relaksująca muzyka. Miło,odprężająco i ze wspaniałymi efektami! Polecam panią kosmetyczkę Monikę, która przejawia ogromny szacunek do wykonywanego przez Nią zawodu, do tego jest miłą i uprzejmą osobą. Gratuluję szefostwu LAFAYETTE - Pestka takiego pracownika.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 2012-12-13 11:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu masaże dotarły na Maltę! A pan masażysta rewelacyjny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bella dnia: 2012-11-27 23:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Byłam ostatnio w salonie w Galerii Malcie miałam farbowanie, strzyżenie, modelowane, naprawdę super wszystko wyszło a jak mi pani zrobiła masaż głowy to zasypiałam i do tego usługę wykonywała Mi(STAŻYSTKA)Pani Sylwia, bardzo miła dziewczyna, potrafiła odpowiedzieć na wszystkie moje pytania dlaczego akurat taka farbę nakładamy? dlaczego takie strzyżenie będzie dla mnie najlepsze, mam problemy z wypadaniem włosów otrzymałam wskazówki wiem że to będzie moja stała fryzjerka wcześniej chodziłam do Bazzar studio, ale jednak tutaj zostałam bardzo profesjonalnie obsłużona czułam się jak u lekarza, widać że fryzjerka ma dużą wiedzę na temat włosów i pielęgnacji, i wie co robi, życzę Pani Sylwii powodzenia i samych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-11-23 23:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lafayette Galeria Malta: Już w kilku salonach korzystałam z masażu, ale ten był najlepszy... Profesjonalna obsługa i wyczucie w dłoniach. Jednak męska ręka to jest to! Polecam bodajże p.Andrzeja, masażystę z Malty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: akamata dnia: 2012-11-20 23:50:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorszy fryzjer u jakiego byłam . Brak podejścia , szarbanie w wrecz wyrywanie włosów , mało tego strzyżenie na prosto u tego Pana wygląda na ciachnięciu wszystkich włosów bez rodzielania- żenada . Po farbowaniu na "brąz" mam trzy odcienie włosów : rudy przy głowie , brazowy , a koncówki są po prostu czarne i spalone. Nie polecam i uważąjcie dziewczyny!! Piękny salon to nie wszystko ! Trzenba jeszcze zatrudnić profesjonalnie wyszkolonych ludzi !
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: marta dnia: 2012-11-15 08:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Lafayette w Poznaniu (Galeria Pestka) mógłby tak naprawdę funkcjonowac tylko dzięki P. KAROLINIE B. Co prawda nie znam dośwaidczenia fryzjerskiego wszystkich pracowników i absolutnie nikogo nie krytykuję, ale ona odwala najlepiszą robotę conajmniej za dwóch !. Jak mało kto może godnie reprezentować miano prawdziwego STYLISTY!! poleciłam juz kilku osobom i wszystkie przeszły podobnie jak i ja niezwykłą metamorfozę a przy okazji poznały bardzo konkretną osobę z jajem:)Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia B dnia: 2012-11-06 16:56:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: :) chciałabym coś dodać do tego poniższego komentarza, ponieważ byłam klietnką Salonu w kwietniu i już wtedy mi mówili, że oferta niebawem pojawi się na stronie internetowej, a sufit jest w planach ;) Jak widać trochę czasu już upłynęło od mojej wizyty, a zmian jak nie było tak nie ma... 0_o
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: p_alma dnia: 2012-10-23 23:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie męskie? Polecam p.Anię ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mati dnia: 2012-10-23 10:50:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego salonu odkąd na internecie pojawiła się oferta na zabieg BOA - drenaż limfatyczny. Chciałam podzielić się swoją opinią na temat wyglądu salonu i sugestią dot. proponowanej oferty. Gdy po raz pierwszy zostałam zaproszona na zabieg nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. A mianowicie mam tu na myśli SUFIT. Czy szefostwo naprawdę tego nie widzi? Skoro zabieg odbywa się w pozycji leżącej i spędza się tam ok. 30minut to możnaby pomyśleć o jakimś podwieszanym suficie bądź zasłonięciu tych wszystkich galerianych rur. Odnośnie kolejnego punktu: brak oferty i cennika na stronie internetowej! Wydawać by się mogło, że salon Lafayette to renomowana firma, ale jak w dzisiejszych czasach można być tak daleko za innymi i nie mieć swojej oferty na stronie internetowej?!? Chyba, że to salon zamknięty dla wybranej grupy stałych klientów... to przepraszam ;) Chciałam tylko zwrócić uwagę na te detale, może ktoś wreszcie wyciągnie wnioski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2012-10-22 15:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką salonu Lafayette w Pestce już od jakiegoś czasu. Na zabiegi na twarz chodzę do pani Moniki, którą mogę szczerze polecić, bo umie dobrać to co dla cery najlepsze i robi genialny masaż twarzy :) a dzięki radom pani Moniki trafiłam też pod skrzydła pana Jędrzeja, który skutecznie pomaga mi walczyć z niedoskonałościami. Oboje są bardzo mili, profesjonalni i uśmiechnięci i trzeba przyznać, że widać iż uwielbiają swoją pracę. Oby więcej takich ludzi z pasją :) Polecam i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: isia dnia: 2012-10-19 11:48:03 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM TYLKO NIE SEBASTIAN!!!! TAK ZEPSUŁ MOJA DZIEWCZYNE,ZE DWA DNI NIE WYCHODZIŁA Z DOMU I W LEGRAND MUSIELI JA POPRAWIAC MAŁO ZE PODRYWAŁ MOJA DZIEWCZYNE JAK U NIEGO BYŁA TO Z WYGLĄDEM MÓGŁBY CIAC DRZEWA A NIE WŁOSY.POLECAM LEGRAND!!TEN CAŁY SEBASTIAN TO TOTALNA PORAŻKA I TAM WŁAŚNIE PASUJE DO LASU
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-07 22:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sebastian otworzył swój salon Poznań ul. Wierzbięcice 18.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Super
Opinia dodana przez: Nicol dnia: 2012-10-04 21:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM ZAWSZE CHODZIŁEM DO FRYCA KRZYCHA ALE UCIEKŁ MI NA WILDE BYŁEM RAZ ALE OKOLICA TROCHE ZA DALEKA Z SUCHEGO LASU ALE BYŁEM W PESTCE U PANA MARKA MAŁY WESOŁEK Z NIEGO;) MUSZE PRZYZNAĆ ZE CAŁKIEM NIEZŁY JEST MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE USŁUGA NICZYM SIE NIE RÓZNI OD POPRZEDNIEGO FRYCKA.POZDRO DLA MARASA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZBYCHU dnia: 2012-09-26 00:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pytanie, ktos sie oreintuje gdzie teraz pracuje Sebastian, ktory byl przez lata w Lafayette? Byłam zawsze w 100% zadowolona. Co do obslugi (w recepcji)...to chyba musza popracowac nad postawa w stosunku do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magog dnia: 2012-09-20 15:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na grouponie w lafayette nic dodać nic ująć (Francja elegancja) obsługa pierwsza klasa wykupilam sobie mikrodermabrazje i farbe z regeneracji (farba pierwszorzedna a moje włosy w dotyku aż sie rozplywaja)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2012-09-07 18:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TAK SOBIE CZYTAM TE OPINIE KTÓRE SA ZAMIESZCZONE NA TEJ STRONIE I UWAZAM ZE NIE WSZYSTKIE SA SZCZERE I SADZE ZE KONKURENCJA JEST NAPRAWDE W WIELKIEJ DESPERACJI ZE OPISUJE TAKIE BREDNIE NIE TRZYMAJĄCE SIE KUPY.BARDZO CZESTO JESTEM W TYM SALONIE,BO MAM OKAZJE CHODZIC TAM SIŁOWNIE I UWAZAM ZE NIE MAM ZADNYCH NEGATYWNYCH OPINI CO DO TEGO SALONU.SZCZEGÓLNIE POLECAM PANIĄ NINKE I ALICJE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bozena dnia: 2012-09-03 23:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieuwazam ze ludzie ktorzy pracuja w pestce salon lafayette sa naciagaczami i niekulturalni..bzdura niekorzystam z kosmetyczek ale mam swoja fryzjerke p.Kasie( niska w ciemnych wlosach)profesjonalna zawsze usluga mila i sympatyczna polecilam swoim kolezanka a niepowiem sa wymagajace jesli chodzi o fryzury i zawsze sa zadowolone ...wiec nienalezy wszystkich mierzyc jedna miarka ..takze polecam s.lafayette i fryzjerke p.kasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-09-03 14:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodze do tego salonu juz jakis czas.Na poczatku do p.Sylwi teraz do Alana.Jestem bardzo zadowolona mili ludzie z fachowa wiedza.Polecam ich jak i kosmetyczki tam pracujace.niestety imion ich nie znam(za czesto sie zmieniaja) wszystkim pania polecam ten salon ceny tez nie zawysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-03 12:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ją chodzę do tego salonu od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona -Kiedys chodziłam do p.Sylwi teraz do Alana są bardzo mili i mają fachową wiedzę . Korzystam też z usług kosmetycznych ale imion kosmetyczek nie pamiętam (bo często się zmieniają )i też byłam zadowolona :-) polecam jak najbardziej ten salon w pestce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-01 12:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Weszłam na tę stronę, żeby wyrazić opinię o zabiegu, salonie i pracownikach, ale coś mnie tknęło, żeby poczytać poprzednie komentarze. No i po przeczytaniu tego bełkotu poniżej stwierdziłam, że muszę trochę zmienić koncepcję komentarza. Szanowna Pani aga1, przede wszystkim polecałabym przed napisaniem jakiegokolwiek komentarza zastanowić się nad jego treścią oraz poprawnością stylistyczną, a przed wysłaniem sprawdzić, czy da się napisany tekst zrozumieć. Bo ja, notabene nauczycielka, miałam niejaki problem, żeby ogarnąć rozumem co autor miał na myśli. Ale wyłuskawszy najbardziej ciekawe informacje postanowiłam się do nich odnieść, co niniejszym czynię. Przede wszystkim, zaczęła Pani od stwierdzenia, że pracownicy są namolni, niemili i generalnie zniesmaczyli Panią swym zachowaniem. Jedna z Pań pracujących w Pestce (a celowo nie napiszę która, bo ona sama będzie wiedziała, że to ją cytuję, a nie chciałabym spowodować jakiejś nagonki na bogu ducha winną dziewczynę) powiedziała mi kiedyś, usłyszawszy ode mnie, że jest bardzo miłą i sympatyczną osobą, że jeśli klient jest miły i uśmiechnięty, to oni nie mają powodu być dla niego niemili. I z tego co zdążyłam zauważyć, jest to święta prawda, gdyż ja się nie spotkałam z niemiłym traktowaniem, nagabywaniem i natręctwem, a wręcz przeciwnie, za każdym razem byłam obsługiwana (również przez kilka osób, ale jakoś na to nie narzekam) przez osoby uśmiechnięte, mówiące z pasją o swojej pracy i potrafiące doradzić. Także śmiem twierdzić, że to z Panią jest coś nie tak i radziłabym zmienić nastawienie, bo człowiek jest tylko człowiekiem i każdemu może się trafić gorszy dzień, ale skoro wszyscy tam są wg Pani tacy straszni, to może pora się zastanowić kto jest tak naprawdę źle nastawiony i uprzedzony? Po drugie poczułam się nieco urażona stwierdzeniem, że starsze panie bywają żałosne. Do najmłodszych nie należę, u Pana Jędrzeja byłam, rozpływałam się nad jego talentem bardzo chętnie i szczerze i za żałosne tego nie uważam. Żałosnym może być psioczenie na młodych ludzi, którzy dobrze wykonują swoją pracę, starają się i dogadzają takim sfrustrowanym osobom jak Szanowna Pani. Po trzecie, miałam napisać o zabiegach, a wnioskując z tego co czytam, o tych samych, na które Pani narzeka. Na terminy niech Pani narzeka do szefostwa, bo z tego co się orientuję, to pracownicy sobie sami ofert na gruponie nie wystawiają, a i nie od nich zależy kto się kiedy zgłosi i zapisze. Logicznym jest, że panuje zasada: kto pierwszy ten lepszy. Ja też nie miałam zabiegów co dwa dni i wynikło to tylko i wyłącznie z mojego opóźnionego refleksu. Mam winić pracowników? Za co? Koniec odnośników. Moja opinia: pracownicy profesjonalni, bardzo mili, kulturalni i sympatyczni. Tak kosmetyczki, jak i wspomniany wyżej Pan Jędrzej bardzo umilili mi czas leżenia w Boa (a dodać muszę, że nie zawsze korzystałam z proponowanych mi zabiegów, a jakoś nikt mnie przez to gorzej nie traktował) miłą rozmową i uśmiechem. Sam zabieg bardzo przyjemny, zdecydowanie czuję się po nim lżejsza. A jeśli chodzi o salon, to zmieniłabym tylko spojrzenie na sufit, bo po kątach się nie rozglądałam, dziury w całym szukać nie będę. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szyszka dnia: 2012-09-01 11:51:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprosiłam mamę na serię zabiegów SPA w salonie Lafayette. Bardzo trafny wybór! Obie z mamą jesteśmy mega zadowolone. Miałyśmy masaż relaksacyjny, zabieg pielęgnacyny na ciało, i BOA. Spotkałyśmy się z bardzo miłą obsługą, masażysta Jędrzej, super profesjonalny. Wyszłam o kilka lat młodsza i smuklejsza. POZYTYW!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Innka dnia: 2012-09-01 11:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ją jak byłam w tym salonie ostatnio i fryzjer podcinał mi końce to zastanawiałam się czy on wogóle cos widział miał tam autentycznie ciemno szczeze mu współczułam. Ale efekt był bardzo dobry .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-09-01 09:59:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: klient traktowany jest z góry,chodzą jak damy a klientów traktują jak zło konieczne, jeden jedyny uśmiech pojawia się przy kasowaniu kasy przy recepcji, poza tym mina Pań w recepcji(świadomie użyłam określenia Pań, bo obsługiwało mnie kilka) odrażająca, ledwie zaczyna pracę(koło 11 rano),a zmęczona jak po 12 godzinach przy taśmie, jedna gwiazda większa od drugiej. Jeśli chodzi o facetów tam pracujących nie mogę się wypowiedzieć,gdyż mnie nie obsługiwali,lecz na oko jak nieraz czekałam na kolejny zabieg to wygląd ich podobny prędzej do kogoś kto zbiera haracze na mieście niż do fryzjerów, jeden wydawał się normalny lecz czar prysł jak zaczął w bardzo bardzo namolny sposób nagabywać mnie na kolejne wykupienie zabiegów, ja rozumiem,że tak im każą żeby klient zostawił jak najwięcej kasy przed wyjściem,ale są jakieś granice narzucania się i wciskania usług jak dziecko w brzuch,bez przyjęcia słowa "nie,dziękuję"do wiadomości, korzystałam z wielu salonów urody,mniejszych,większych,mniej lub bardziej ekskluzywnych, lecz to coś czym jest salon w Pestce jestem normalnie zniesmaczona,a dodam,że nie stawiam wygórowanych oczekiwań,jestem normalną klientką,mniej lub bardziej zadowoloną z różnych usług, najwyżej więcej nie korzystam,ale nigdy nie byłam tak zniesmaczona i salonem, a głównie grupą specyficznych ludzi tam zatrudnionych,chyba że tacy mają właśnie być, bo pasują do siebie jak ulał, zgrany zespół natrętnych i namolnych wyciągających kasę osób szok po prostu szok i dlatego pomimo,że nigdy nie wypowiadałam się na żadnych forach, nikomu nie wystawiałam żadnych opinii, to w tym przypadku dałam sobie czas, bo nie mieści mi się to w głowie,że w dzisiejszych czasach,gdzie konkurencja depcze po piętach istnieją tacy ludzie.Drogie Panie - potencjalne klientki salonu o którym mowa,jeśli za własne pieniądze chcecie poczuć się jak intruzy lub nie potraficie powiedzieć nie to wyjdziecie z pustym portfelem za pseudo wykonane usługi,a salon który zza szyby Pestki z korytarza krzyczy pełen eksklusive po przejściu przez próg i przyjrzeniu się dokładniejszemu po kątach zamienia się już w niezbyt czysty i elegancki, zresztą jak załoga tam pracująca to zapraszam do odwiedzenia, a negatywnych komentarzy pod ich adresem będzie o wiele więcej. Gdy tu weszłam i zobaczyłam te pozytywne komentarze rozczulających się Pań to skojarzyła mi się starsza Pani klientka, którą słyszałam zza firanki obok podczas mojego zabiegu jak rozpływała się w zachwytach będąc masowana przez bardzo młodego chłopaka,same och ach normalny orgazm,a on ją jeszcze podrzucał tekstami łęchtającymi jej ego.Smiech na sali..Starsze Panie bywają żałosne,ale jak płacą to czemu nie. Dodam,że nie jestem rozgoryczoną pesymistką, tylko wydaje mi się,że normalną 39-latką nie mam nic na celu,żeby kogoś objechać, nie byłam i nie jestem w żaden sposób związana z tym salonem, ani nie znam żadnej osoby tam pracującej, po prostu nic dawno mnie tak nie zdruzgotało jak wizyty tam, za które miałam zapłacone z góry, a każda wizyta tam zamiast być przyjemnością zamieniła się w przykry obowiązek, licząc za każdym razem na to,że tym razem trafię na kogoś innego, owszem za każdym razem trafiałam na kogoś innego-lecz takiego samego, z tym samym podejściem do klienta i wogóle. I jeszcze jedno,widzę ciąłe ich reklamy i promocje które mają pozyskać kolejne osoby, lecz mają problem żeby umówić się na kolejny zabieg i terminy po 2,3 tygodnie przerwy pomiędzy zabiegami,a zabiegi powinne odbywać się co 2-3 dni,żeby dawały rezultaty.Kompletny bezsens, no ale tak pieniądze skasowane z góry, już dawno zapomniane, a wywiązać się trzeba może klient sam zrezygnuje i odpuści kolejne zabiegi tak jak ja bo o tym myślę,żeby więcej tam nie iść i podarować im wydaną kasę, bo jak mam się stresować za własne pieniądze, to pal licho z tymi pieniędzmi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie chcę z Paniami na recepcji mieć nic wspólnego,zresztą z ich podejściem strach się bać gdybym chciała coś złego powiedzieć
Opinia dodana przez: aga1 dnia: 2012-08-29 20:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam bardzo podziękować za pobyt w waszym salonie urody jakim jest salon Lafayette. Nie wiem jak to się stało, ale po zabiegu pielęgnacyjnym na ciało i masażu poczułam się jak nowo narodzona. Wszystko wydaje się być bardziej miękkie, a plecy jak u noworodka. Tak jak od pewnego czasu miałam problemy ze snem, to tym razem noc była długa i spokojna. Pan Jędrzej, który mnie masował ma coś cudownego w dłoniach. Dziękuję…
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: oliwka dnia: 2012-08-19 22:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym się podzielić swoimi odczuciami po wizycie u Pana Jędrzeja - masażysty w Pestce ;) Miałam bardzo silny,przeszywający ból pleców, skorzystałam z masażu leczniczego i ból odszedł w niepamięć. Gorąco PLECAM :D Pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2012-08-19 10:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy sposób na schudnięcie? Połączenie masaży modelujących sylwetkę z maszyną techni SPA oraz maską antycellulitową na ciało. Zrzuciłam prawie 4cm w biodrach w przeciągu 1,5 miesiąca, a wszystko zawdzięczam Panu Jędrzejowi :D Serdecznie pozdrawiam i POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-08-13 18:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyge sie w salonach Lafayette od wielu lat i zawsze jestem zadowolony. Obsluga profesjonalna,wlascicielki bardzo mile... Korzystajac z okazji pozdrawiam je serdecznie,a w szczegolnosci pania Gonie......
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kubica dnia: 2012-08-03 20:25:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką salonu Lafayette w Pestce, ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam. Wybrałam się na drenaż limfatyczny i "obsługiwała" mnie KOSMETYCZKA KAROLINA.Wpierw zaprosiła mnie do gabinetu rozmawiając przez telefon komórkowy! potem ustawiła aparaturę i sobie wyszła zostawiając mnie na cały zabieg samą, aż poprosiłam kolegę masażystę będącego obok żeby mnie wypuścił! Po czym przyszła spóźniona i jakby nigdy nic śmiała się udając idiotkę do tego żując obleśnie gumę... Nie wiem jak taka osoba może pracować w tak renomowanym salonie. Totalny brak kultury osobistej i brak wychowania! ODRZADZAM kontaktu z tą dziewczyną!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beatrice dnia: 2012-06-29 00:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wczoraj miałam okazje zrobić sobie w tym salonie usługę modelowania i strzeżenia fryzjerka bardzo fachowo podeszła do obsługi mnie. a cięcie wyszło dokładnie tak jak sobie życzyłam,wyszłam bardzo zadowolona.(obsługiwała mnie chyba pani Ewa w takich ciemnych włosach,przemiła skromna dziewczyna.)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-22 17:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HALLO JA TEŻ MOGĘ POCHWALIC WIZYTE W SALONIE LAFAYETTE BARDZO POZYTYWNIE. PANI MASAZYSTKA ZROBIŁA MI DRENĄZ CAŁEGO CIAŁA A JEDNOCZEŚNIE PANI JULIA KOSMTYCZKA (PRZEMIŁA DZIEWCZYNA)ZROBIŁA MI ZABIEG NA TWARZ KLAPPA PIERWSZY RAZ SŁYSZAŁAM O TEJ FIRMIE ALE EFEKT BYŁ NIESAMOWITY.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: baska dnia: 2012-06-20 12:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pana Jędrzeja na masażu klasycznym. Po prostu POLECAM...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ali45 dnia: 2012-06-11 18:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dot. mikrodermabrazji z Groupona dla p.Moniki z Pestki!!!!!! Ta młoda, przemiła i wiecznie uśmiechnięta kosmetyczka bardzo dokładnie podeszła do całej sprawy. Jak najlepiej starała się wszystko doradzić, zauważyła naczynka, których nikt wcześniej nie widział i zaproponowała kilka innych pomocnych zabiegów, które nie mają na nie złego wpływu. A na zakończenie przecudowny masaż relaksacyjny twarzy ;) Czułam się świetnie i szkoda, że czas tak szybko minął... Naprawdę P O L E C A M!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ann18 dnia: 2012-06-07 12:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka słów o masażach, a w szczególności o zdecydowanie najlepszym masażyście u jakiego było mi dane być, a mianowicie o panu Jędrzeju. Niesamowicie kulturalny, miły, uprzejmy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i przede wszystkim ma talent i serce do tego co robi. Byłam na kilku masażach leczniczych pleców, i moje bóle kręgosłupa zniknęły w okamgnieniu :) masaże modelujące pozwalają mi cieszyć się coraz szczuplejszą sylwetką, a masaż relaksacyjny to czysty odlot ;) z czystym sumieniem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kulli dnia: 2012-06-04 23:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na makijażu permanentnym wykonywanym przez Pania Kamile, jestem wrażliwa na ból a Pani Kamila była bardzo cierpliwa i w dodatku mam pięknie zrobione kreski. Bardzo dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2012-05-31 20:31:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszuści i jeszcze raz oszuści kasują inaczej niż w cenniku pracują na zupełnie innych produktach niż zapewniają,ładnie urządzone studio i nic więcej...........nie polecam,mega ściema
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-28 17:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z kolei chciałam pochwalić Pana Jędrzeja, 2 masażystę pracującego w Pestce. Tak jak moja poprzedniczka, również korzytsałam z oferty proponowanej przez Groupon. Nie wiedziałam, na który masaż mam się zdecydować, ale Pan Jędrzej doradził mi fachowo, który z nich będzie dla mnie najlepszy. Trafił prosto w 10,gdyż moje plecy (jak się okazało) wymagały najwięcej skupienia... W zasadzie już po 1 z3 wykupionych masaży czułam się rozlużniona i lekka, a wszelkie napięcia w obrębie karku odeszły w niepamięć! Od razu zapisałam się na kolejne masaże, tym razem modelujące. Efekty są zaskakujące! Serdecznie polecam i zachęcam wszystkie osoby z bólami pleców i z nadmiarem celulitu, NAPRAWDĘ POMAGA ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lilou dnia: 2012-05-14 15:54:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu nikomu, poszłam na próbę na rzęsy 1:1, na początku miło i fajnie no może poza recepcją. Po powrocie do domu - koszmar!!!!!!!!! okazało się że rzęsy są posklejane ze sobą, poza tym tona kleju, wyglądało to okropnie, a ja byłam załamana. Po kilku dniach bolały mnie strasznie powieki, rzęsy się powykręcały i haczyły, źle przyklejone rzęsy powyrywały z cebulkami naturalne rzęsy. Musiałam je zdjąć bo z bólu nie mogłam wytrzymać. Zdejmowanie rzęs to był kolejny koszmar, klej nie chciał się rozpuścić i przy ściąganiu niestety ale sztuczne rzęsy odpadły z kilkoma moimi. Moja opinia: TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU, za takie rzęsy nie zapłaciłabym nawet złotówki, NIE POLECAM, jesli nie chcecie mieć problemów i zmartwień.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie wróciłam tam z uwagi na nieprzyjemną obsługę recepcji.
Opinia dodana przez: helle dnia: 2012-05-11 12:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam!!!! Postanowiłam wtrącić swoje 3 grosze w sprawie masaży! Byłam w Pestce, przywitała mnie przemiła pani masażystka jak dobrze pamiętam to chyba miała na imię Lucyna, chyba tylko ona tam masuje?! Jest niesamowita! W dniu masażu było okropnie gorąco, masażystka zaproponowała coś do picia (+) , na stoliku bielizna jednorazowa (+) przebrałam się, położyłam na łóżku a pani zaproponowała iż owinie mi stopy zimnym mokrym ręcznikiem (+) to było niesamowite w tak gorący dzień zimny ręcznik na stopy błogosławieństwo ,zrobiło to na mnie wrażenie i do tego lekki masaż!!! Ma wspaniały dar dotyku i czucia tego co się dzieje pod jej palcami , od razu wie na co zwracać uwagę masując - wybrałam masaż klasyczny!! Nie musiałam opowiadać gdzie boli, gdzie napięcia , sama dobrze wiedziała i fachowo się z tym rozprawiła !!! Już po jednym masażu czułam się niebywale rozluźniona jak by mi ktoś zdoił balast z pleców. Az nie bywałe!!!Na zakończenie po masażu maska na ciało(+) niesamowicie pachnąca. POLECAM W 100% mimo ze kupiłam grupon nie dano mi tego odczuć a czułam się wyjątkowo!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: NOWINKA dnia: 2012-05-02 23:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM!!! MASAŻE - NOWA OFERTA WIEC SPRAWDZIŁAM!!!!PANI LUCYNKA MA ZŁOTE RĘCE I OGROMNY DAR!!! DO TEGO REWELACYJNY KONTAKT!!! ODPOWIADAŁA CIERPLIWIE I DOKŁADNIE NA WSZYSTKIE PYTANIA!!! A JESTEM DOŚĆ DOCIEKLIWA!! CZĘSTO KORZYSTAM Z MASAŻY U WIELU MASAŻYSTÓW ALE TE RĘCE SA NIEWIARYGODNE!!! WIĘCEJ NIE BĘDĘ SZUKAĆ!!! POLECAM !!! JAK MASAŻ TO TYLKO U PANI LUCYNKI W LAFAYETT W PESTCE
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2012-04-22 22:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM STUDENTKĄ POLITECHNIKI WIĘC NIE DO KOŃCA STAĆ MNIE NA WSZYSTKIE USŁUGI W LAFAYETTE, DLATEGO TEŻ WYKUPIŁAM SOBIE GROUPON NA MIKRO MUSZE PRZYZNAĆ ZE MILE SIĘ ROZCZAROWAŁAM ...PRZED MIKRO.. PANI DOKŁADNIE PRZEKAZAŁA MI WSZYSTKIE PRZECIWSKAZANIA PO ZROBIENIU TEGO ZABIEGU.ZABIEG TRWAŁ OKOŁO GODZINY- KOSMETYCZKA MIŁA SKROMNA POMIMO WYSOKIEGO STANDARTU SALONU NIE CZUŁAM SIE ŻLEZ UWAGI NA TO ZE PRZYSZŁAM Z PROMOCJI.MEGA POLECAM(NIE PAMIĘTAM IMIENIA KOSMETYCZKI ALE WIEM,ZE MIAŁA BARDZO DŁUGIE WŁOSY)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-20 10:54:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z Groupona na zakładanie rzęs 1:1. W momencie założenia wszystko wydawało się super choć pani niespecjalnie mnie zrozumiała. założyła za długie i nieproporcjonalnie grube więc po wyjściu z salonu czułam się jak odpustowa kukła. Dramat pojawił się po miesiącu kiedy tandetnego kleju jakim były przymocowane rzęsy niczym nie dało się rozpuścić i zaczęly obciążać naturalne i wypadać kępami. Wyglądam jak po chemioterapii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A dnia: 2012-04-19 19:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: muszę przyznac,że całkiem przypadkowo trafiłam do lafayette,bo miałam swojego styliste ale po siłowni musiałam coś z sobą zrobić i nie żałuje niezli fachowcy a poza tym piękne wnętrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: irmina dnia: 2012-04-19 17:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawitałam do tego salonu w Malcie przez całkowity przypadek-i już wiem,że nigdy nie wybiorę się gdzie indziej:) rewelacja:) polecam serdecznie -fachowe doradztwo i to co lubię -mega atmosfera:) lubię tam być ,w koncu mam kolor w jakim mi dobrze,włosy nabrały życia-Pan Damian dobiera odpowiednie pielegnacje-jest super:)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-18 13:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tego salonu poprzez Grupon i nie żałuje , bardzo sympatyczna obsługa, pani Kamila, która się mną zajęła profesjonalnie, fachowo doradziła co ,jak i kiedy, wyszłam bardzo zadowolona i na pewno tam jeszcze wrócę.Odpowiadał mi klimat, fajny dyskretny gabinet no i efekt końcowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ona3569 dnia: 2011-11-06 11:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna obsługa! Przesympatyczna, młoda Pani na recepcji zaproponowała mi kawę,a mojemu synkowi herbatę owocową. Moja fryzjerka, Pani Daria zajęła się mną po mistrzowsku jak zawsze. Świetnie dobrany kolor i doskonałe strzyżenie, idealnie pasujące do mojej buzi. Jestem bardzo zadowolona, bo ceny są umiarkowane w stosunku do standardu proponowanych usług i wystroju salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Annaaa75 dnia: 2011-06-04 00:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką w Salonie Lafayette w Galerii Malta, usługi w nim satysfakcjonują mnie. Korzystam z usług u Pana Tomka (bruneta), mam piękny kolor włosów,a to wszystko dzięki mojemu fryzjerowi! Pozdrawiam i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdasz dnia: 2011-04-11 19:53:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo elegancki, strzyżenie trwało godzinę, ale pani na recepcji oszukuje klientów- gdy zadzwoniłem by spytać się dokładnie o koszt strzyżenia, powiedziano mi, że będzie to kosztować 30 zł. Po wykonaniu usługi recepcjonistka zażyczyła sobie 80 zł stwierdzając przy okazji, że przeprasza iż wprowadziła mnie błąd w rozmowie przez telefon! Żenada i oszukaństwo. Nie polecam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-26 00:37:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją