Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Sylwia Urbanowicz

Zawód: Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin F. Chopina 23D/11C
Telefon: Kom. 602 252 138
Adres e-mail: RadcaSylwiaUrbanowcz(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: obsługa prawna przedsiębiorców, spółek, osób prywatnych, sprawy sądowe, administracyjne, pozwy, odwołania, apelacje, umowy, negocjacje, opinie prawne, porady prawne Słowa kluczowe: prawo, radca prawny, prawnik, porady prawne, umowy, negocjacje, pomoc prawna, spółki, umowy, rozwód, alimenty, odwołania, apelacje, prawo pracy, opinie prawne, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4742
Data utworzenia profilu: 2014-11-04 22:53:45
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-04 22:53:45 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Sylwia Urbanowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Sylwia jest kompetentnym, rzeczowym prawnikiem. Powierzając jej swoje sprawy można być spokojnym, że na pewno dołoży wszelkich starań, aby przebieg spraw był pomyślny. Jestem w pełni usatysfakcjonowana jakością usług i z czystym sumieniem mogę polecić panią mecenas nawet w najtrudniejszych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-05-15 20:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, dobrze przygotowana, planująca kilka kroków do przodu. Przedstawia możliwe scenariusze, do których przygotowuje i doradza. Pani mecenas to osoba profesjonalna i rzeczowa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-01-06 11:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak mi słów aby wyrazić moje zadowolenie ze współpracy z Panią Mec.Prowadzi moją sprawę rozwodową. Profesjonalnie oraz rzetelnie przygotowuje się do każdej rozprawy, doprowadziła do zasądzenia wysokich alimentów na rzecz mojego syna. W swojej pracy jest konkretna i rzeczowa. Zawsze merytorycznie przygotowana i dostępna czasowo,dzięki temu czuję się bezpiecznie i spokojnie przed kolejnymi rozprawami.Do każdego podchodzi indywidualnie.Skrupulatnie dba o wszelkie szczegóły. Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: fuerte dnia: 2016-06-07 21:29:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy, szeroka wiedza, pełne zaangażowanie oraz dyspozycyjność. Pani Adwokat chętnie odpowiadała mi na wszystkie pytania, przedstawiając przy tym możliwe rozwiązania. Nie ważne jak długo trwa wizyta w kancelarii, dla Pani Sylwii liczy człowiek, jego problemy, co do których proponuje najbardziej optymalne, racjonalne rozwiązanie. Życzliwa atmosfera, którą wokół siebie roztacza Pani Mecenas to kolejny atut. Życzę wszystkim, aby na swojej drodze napotykali tak kompetentnych prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-05-10 22:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, rzeczowa, fachowa, doświadczona tak nazwałbym to jakim prawnikiem jest Pani Urbanowicz. Pisma procesowe to zbiór rzeczowych faktów a odezwy na pozew świadczą o ogromnej wiedzy i doświadczeniu. Większość prawników ma ogromny problem ze zrozumieniem spraw dotyczących finansów, księgowości tu problemu ze zrozumieniem nie istnieje. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-01-19 09:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z ogromnym doświadczeniem. Na trzy prowadzone sprawy wszystkie wygrane. Pani Sylwia nie traktuje cię jako maszynkę do zarabiania kasy, po prostu realnie ocenia sytuację wygranej, ma czas na wysłuchanie i analizowanie dokumentacji,rozpatruje sprawy pod kontem wielu aspektów, jej pisma procesowe to precyzyjnie przygotowany dokument zawierający wszystko co istotne w procedurze procesowej. Co ważne każda z prowadzonych spraw była inna co świadczy, że jest specjalistą w każdej dziedzinie prawa w naszym przypadku było to prawo pracy, zakres prawa związany z prawem budowlanym i zakres prawa gospodarczego. Mieliśmy do czynienia z innymi konińskimi prawnikami i z całą pewnością mogę powiedzieć, że szkoda na nich czasu i pieniędzy. Moim zdaniem najlepszy prawnik w Koninie bezwzględny, dociekliwy, skrupulatny i przebiegły. Życzymy sukcesów i dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-17 22:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sylwia Urbanowicz to pierwszorzędny radca prawny, który swoim profesjonalizmem zachwyca od samego początku. Wielokrotnie korzystałem z usług Pani mecenas i za każdym razem byłem w pełni zadowolony z porad. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Architekt dnia: 2015-05-31 18:22:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkurencja nie śpi...Polecam z całego serca-pani mecenas jest niezastąpiona. Zrobiłam jak jak zaleciła i wygrałam!!! Cena ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2015-02-26 21:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokumentacja do sprawy przygotowana tak ze lepiej nie mozna sobie bylo wymarzyc. W efekcie sprawa wygrana zanim sie jeszcze na dobre rozpoczela bo sedzia nie mial najmniejszych watpliwosci. Polecam bo dla mnie to jedna z najlepszych radcow w kraju.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Prezes Lucjan dnia: 2014-11-19 19:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik z jakim współpracowałem. Uparta, konsekwentna, przeogromna wiedza. Polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-11-11 08:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie pani mecenas ma swoj profil! Rok temu bylam wrakiem-maz zostawil mnie z dnia na dzien i bez pieniedzy. Pani mecenas do ktorej trafilam dzieki wspolnej przyjaciolce juz na pierwszej rozprawie zalatwila wysokie alimenty i dla mnie i dla dzieci. I maz je regularnie placi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2014-11-09 12:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa wygrana, przeciwnik rozlozony na lopatki. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-11-09 10:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to świetna kobieta i bardzo dobry Prawnik!Profesjonalistka z bardzo dobrym podejściem do człowieka. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i nie ocenia nikogo... Bardzo angażuje się w sprawę! Udziela rad i rzeczowo tłumaczy zwykłemu "Kowalskiemu" czego może "żądać" w sądzie. Byłam u Niej wczoraj i z dużą cierpliwością tłumaczyła mi wszystkie prawne, dla mnie, zagadki.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: #Joanna dnia: 2014-11-07 08:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla pani Sylwii prawo to pasja. Dlatego to co robi, robi dobrze:) Znam ją jako prawnika od przynajmniej 10 lat i wiele razy mi pomogła! Prawo pracy, cywilne i rodzinne w paluszku:)polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-11-06 12:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GORĄCO POLECAM! Mojej sąsiadce Pani Mecenas wywalczyła 70% w majątku wspólnym po rozwodzie, co jest precedensem, zwłaszcza, że mąż walczył w sądzie jak lew i składał apelacje. Ja osobiście również wiele razy korzystałam z porad i ogromnej wiedzy pani Mecenas. Co ważne, oprócz doświadczenia i wiedzy prawniczej jaką posiada jest też ciepłym i życzliwym człowiekiem. Dlatego z usług Jej Kancelarii korzystają także moi znajomi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JoannaR. dnia: 2014-11-05 21:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo. Od 11 lat obsługuje sprawy mojej rodziny i jeszcze nic nie przegrała. Konkretna. Fajna babka, ale z jajami. Jej to lepiej w drogę nie wchodzić hihi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-11-04 22:55:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją