Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria radcy prawnego Magdalena Wójkowska-Andrzejak Magdalena Wójkowska-Andrzejak

Zawód: Radca prawny 
Adres: Łódzkie, 99-300 Kutno Tarnowskiego 32/33
Telefon: Kom. 601 88 44 72
Adres e-mail: magdawojkowska(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: radca-prawny.kutno.pl
Opis działalności: Kanceleria radcy prawnego. Słowa kluczowe: prawnik,radca prawny,proces,sąd,prawo

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3676
Data utworzenia profilu: 2012-08-14 10:28:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-04 13:26:48 

Opinie o Kancelaria radcy prawnego Magdalena Wójkowska-Andrzejak Magdalena Wójkowska-Andrzejak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi pomogła w sprawach rodzinnych - kontakty z małoletnimi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-11 01:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do przedmówców i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hala dnia: 2014-03-06 12:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: b. profesjonalna, rzetelna, miła p. prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: p dnia: 2014-01-02 14:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Kancelaria sprawdzona w kilku sprawach i nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wit dnia: 2013-11-14 09:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić. + rzetelność + zaangażowanie + kontaktowość + cena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2013-08-12 09:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocno polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-29 18:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani mecenas. Miałam naprawdę awaryjną sytuację i mi pomogła. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-20 23:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Bardzo miła i fachowa obsługa prawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-06 00:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda to bardzo miła osoba. Cierpliwie wytłumaczyła mi wszystkie zawiłości chociaż zabrało to sporo czasu ze względu na mój brak zorientowania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-08-21 13:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Miła atmosfera - co ważne przy niektórych sprawach. Fachowa wiedza i rzetelność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-08-14 10:29:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją