Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet kosmetyczny Lilia

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 90-008 Łódź Ul. Nawrot 18/20
Telefon: Kom. 693809806
Adres e-mail: kontakt(małpa)gabinet-lilia.pl
Strona internetowa: WWW.gabinet-lilia.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 859
Data utworzenia profilu: 2014-11-04 12:05:06
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-04 12:05:06 

Opinie o Gabinet kosmetyczny Lilia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wizyty w tym gabinecie jestem naprawdę zadowolona. Mam skórę łojotokową i to przysparza wielu problemów. Na szczęście zaczęłam korzystać z zabiegu Azelac i jestem pod wrażeniem. Wyglądam o wiele lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-05-11 05:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet kosmetyczny a pani Liliana to rewelacyjna osoba. Mam do niej pełne zaufanie. Przed ślubem wybrałam się tu na mikrodermabrazję diamentwą no i oczywiście na makijaż. Wyglądałam znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2015-04-29 10:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczyszczanie twarzy ultradźwiękami to dla mnie zupełna nowość. Wybrałam się na zabieg i jestem zachwycona. Nowoczesny sprzęt no i doświadczenie pani Liliany zdziałały cuda. Wyglądam znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-03-12 05:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do pozytywów. Ten gabinet jest mega! Zabieg Azelac rewelacyjnie poradził sobie z moim trądzikiem różowatym,. Widzę efekty i jestem zachwycona. do tego obsługa pierwsza klasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewela dnia: 2015-02-16 10:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Gabinet Lilia, ponieważ uważam, że jako jedyny w Łodzi oferuje usługi na najwyższym poziomie w dobrej cenie. Cenię sobie profesjonalizm i doświadczenie Pani Liliany. Pozdrowionka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2015-01-28 10:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg Azelac jest wskazany dla mojego rodzaju skóry. Po nim koloryt naprawdę się wyrównał a kondycja skóry uległa zdecydowanej poprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-01-15 12:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny w gabinecie nie są tak wygórowane jak innych łódzkich salonach kosmetycznych, no i obsługa jest miła. Pani Liliana, to profesjonalistka. Ma podejście do kobiet, świetnie radzi sobie z usługami kosmetycznymi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 15:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego gabinetu kosmetycznego. Pani Liliana, to bardzo dobra kosmetyczka, potrafi dostosować zabiegi do potrzeb swojej klientki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2014-11-22 13:01:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją