Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Agnieszka Gawrońska - Juzefowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 50-077 Wrocław Kazimierza Wielkiego 15
Telefon: Kom. 665 815 385
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariaradcaag.com.pl
Strona internetowa: www.kancelariaradcaag.com.pl
NIP:
9131585916
Opis działalności: porady prawne, pomoc prawna, radca prawny Słowa kluczowe: porady prawne wrocław, radca prawny wrocław, kancelaria prawna wrocław

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3765
Data utworzenia profilu: 2013-07-28 13:34:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-03 08:49:56 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Agnieszka Gawrońska - Juzefowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Gawrońska-Juzefowicz jest wysokiej klasy specjalistą z zakresu prawa oświatowego. Jej profesjonalizm oraz rzeczowe podejście do klienta bardzo pomaga w trakcie prowadzenia sprawy. Dzięki bardzo dobrej znajomości prawa i umiejętności szybkiej analizy faktów moja sprawa zakończyła się wygraną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2016-09-16 19:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest w pełni profesjonalistką a do tego jest bardzo pozytywną i ciepłą osobą.Bardzo pomogła mi rozwiązać sprawy które wydawały się nie do rozwiązania.Jestem bardzo wdzięczna i gorąco polecam Kancelarię Radcy Prawnego Agnieszka Gawrońska- Juzefowicz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-21 09:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedz na pytania konkretne z podanymi odnośnikami prawnymi Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-26 14:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Agnieszka Gawrońska-Juzefowicz to bardzo kompetentny radca prawny.Fachowiec i profesjonalistka w swojej dziedzinie. Bardzo rzetelna w swoim działaniu, odpowiedzialna i solidna.Podchodzi do problemu z wiedzą i ogromnym zaangażowaniem, ponadto jest osobą bardzo sympatyczną, ciepłą ,empatyczną. Perfekcyjnie pomogła mi rozwiązać problem z prawa oświatowego. Polecam!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Mitka dnia: 2014-11-11 06:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kwestia, z którą się zgłosiłem do Pani Mecenas dotyczyła umowy cywilnoprawnej. Nie spodziewałem się, ile potencjalnych zagrożeń tam czyhało. Pani Agnieszka Gawrońska nie dość, że odpowiedziała szczegółowo na moją długą listę pytań, to jeszcze zapoznała mnie z kwestiami "dookoła", jak również udzieliła porad wyniesionych z doświadzenia własnego i klientów. Należy dodać, że jest przy tym bardzo serdeczną osobą o wysokiej kulturze osobistej i indywidualnym podejściu do klienta. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-17 22:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim, którzy poszukują fachowej porady i pomocy prawnej chcę szczerze polecić usługi Kancelarii Radcy Prawnego Agnieszki Gawrońskiej we Wrocławiu. Moja sprawa była bardzo skomplikowana. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania Pani Mecenas. Przy tym Pani Agnieszka Gawrońska jest osobą wyjątkowo miłą, empatyczną i ciepłą - wizyta w Jej Kancelarii pozwala uzyskać fachową, konkretną pomoc prawną, a przy okazji podnosi na duchu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-04-29 23:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem zadowolony. Miałem sprawę w sądzie przeciwko nieuczciwemu budowlańcowi i dzięki pani mecenas odzyskałem pieniądze. Warta swojej ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateuszwro dnia: 2014-02-28 11:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę pisała jak to Kancelaria jest wspaniała itp. Po prostu gorąco polecam. Ja jestem zadowolona z usług w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-04 10:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też gorąco polecam. Aby takich prawników było więcej we Wrocławiu. Bardzo dziękuję za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od dłużników.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof37 dnia: 2013-09-09 12:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Pani mecenas przeprowadziła mnie przez rozwód, podział majątku i przy ty dała duże wsparcie psychiczne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa 41 dnia: 2013-09-05 15:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest rzeczowa, dokładna. Wywiązuje się z terminów, a oprócz tego jest bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-07-28 13:36:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją