Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adw.Karol Niewiarowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-004 Lublin Narutowicza 14/4
Telefon: 81 445 94 50 Kom. 668 381 411 Fax: 81 445 94 50
Adres e-mail: kniewiarowski(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
NIP:
946 232 87 22
Opis działalności: porady prawne,opinie prawne, obsługa prawna,reprezentacja w sądzie i przed orgaanami Słowa kluczowe: adwokat, adwokat lublin, prawnik lublin,porady prawne,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3060
Data utworzenia profilu: 2014-10-30 17:22:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-30 17:22:47 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adw.Karol Niewiarowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa pomoc, sprawa wygrana,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartynaR dnia: 2018-03-26 23:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecony od trudnych tematów, których nikt nie chciał. 3 lata walki.pomoc nieoceniona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WawaJacek dnia: 2017-09-19 00:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, jasno wyjaśnione, zaradny i profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2017-02-21 18:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug Pana Mecenasa, -sprawa wygrana. P.S bardzo mila obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-24 16:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawny i pomocny.ogarnął nie tylko temat sprawy karnej ale i wszystko co należy zrobić aby zabezpieczyć majątek oskarżonego.sprawa karna dopiero sie zaczyna,ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yyy dnia: 2015-04-09 22:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: faktycznie fachowo, dwie sprawy w pakiecie. tanio i bez zbędnego gadania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-15 17:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry kontakt, dobrze wyjasnił i powiedział ze królika z kapelusza nie wyciągnie;)ale to co należało zostało zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcinek dnia: 2014-11-27 11:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas pomógł mi w sprawie rozwodowej. Pomimo zawiłej i długo trwającej rozprawy (był to już mój trzeci adwokat) okazał się bardzo zaradny. Nie obiecywał, ale to co powiedział,że zrobi-zrobił od razu bez zwłoki czy przeciągania. Polecam naprawdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-11-05 20:43:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją