Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Slim Line Centrum kosmetyki. Endermologia, lifting

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Lubelskie, 20-411 Lublin Wolska 11
Telefon: 814420438 Kom. 885116666
Adres e-mail: info(małpa)slimline.lublin.pl
Strona internetowa: www.slimline.lublin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2146
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-24 15:04:33 

Opinie o Slim Line Centrum kosmetyki. Endermologia, lifting

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa i niezwykła atmosfera, robiłam w gabinecie endermologie - efekt super. Polecam każdej kobiecie, która chce zmienić swoje ciało i nastawienie do odchudzania z tym salonem jest to proste.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 13:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robię tam mezoterapię igłową płacę tylko 400zł a na preparatach nie oszczędzają, jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-26 21:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam tam pedicure i byłam bardzo zadowolona, dokładnie, czysto, nie miałam żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-10 20:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon, jest miło i przyjemnie:)zawsze dają pyszną kawkę:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-05 20:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię tam na depilacje laserową mają niskie ceny place za pachy tylko 100zł:) Robię zabiegi u Pani Ani przemiła osoba:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-03 22:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa polecam:)chodze tylko tam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antośka dnia: 2011-03-19 17:45:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją