Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piękno Dotyku Justyna Olejnik

Zawód: odnowa biologiczna  
Adres: Łódzkie, 95-200 Pabianice Powstańców Warszawy 12/2
Telefon: Kom. 733 353 383
Adres e-mail: kontakt(małpa)pieknodotyku.pl
Strona internetowa: www.pieknodotyku.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: masaż, masaż Pabianice,kosmetyka, pielęgnacja ciała i twarzy, rehabilitacja, liposukcja ultradźwiękowa

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1152
Data utworzenia profilu: 24.10.2014 12:19:27
Data ostatniej aktualizacji: 24.10.2014 12:19:27 

Opinie o Piękno Dotyku Justyna Olejnik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Justynka dokładnie opowiada o każdym zabiegu który mnie interesował. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata T dnia: 23.12.2014 18:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta i bardzo miła atmosfera!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 24.11.2014 08:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justynka jest niesamowitą osoba, sympatyczną, pełną profesjonalizmy i ludzkiego podejścia do ludzi. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Nowikowska dnia: 29.10.2014 08:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka w każdym calu ˘
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domina dnia: 25.10.2014 23:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny masaż w wykonaniu Pani Justynki polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Kotarczyk dnia: 25.10.2014 12:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KAŻDEGO KLIENTA, MIŁA I PRZYJAZNA ATMOSFERA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOANNA BUCZYŃSKA dnia: 24.10.2014 13:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 24.10.2014 12:31:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją