Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zbigniew

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 668-537-023
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1338
Data utworzenia profilu: 2014-09-08 22:19:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-23 12:03:45 

Opinie o Zbigniew

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram poniższe opinie. Miło trafić na konkretnego człowieka , który zna się na swojej robocie :) Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nik dnia: 2016-06-13 19:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbyszek, kład instalacje elektryczną w całym domu. Powiem szczerze, że polecam na wiele rzeczy nie zwróciliśmy z mężem uwagi Pan Zbyszek podpowiadał nam gdzie i jakie zrobić kontakty - było to dla nas nie ukrywam duża pomoc gdyż teraz widzimy, że rzeczywiście miał racje. Praca zrobiona bardzo dobrze oraz doradztwo super. Polecam. Terminowy, uczciwy cena rozsądna.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-27 20:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z opinii poniżej i zdecydowałam się na elektryka, jest dokładnie tak jak napisali poniżej: SZYBKO i FACHOWO :) Jak dla mnie pozytyw :) :) :) mogę polecić !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-04 17:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elektryk spełnił nasze oczekiwania. Po rozmowie telefonicznej przyjechał, zobaczył, poradził, otrzymałem kosztorys, wszystko wyszczególnione i przejrzyste-żadnego owijania w bawełnę. W umówionym terminie przyjechał i zrobił tak jak było umówione. Wszystko przebiegło spokojnie,dokładnie i zostało ukończone w przewidzianym czasie. Elektryk otrzymuje ode mnie opinie Pozytywną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-09-28 22:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Panu Zybszku dowiedzieliśmy sie od sąsiadów u których kład instalacje w domu, i to właściwie oni nam Pana Zbyszka polecili, jesteśmy bardzo zadowoleni po pierwsze: terminowy, słowny i konkretny, zrobił nam wszytsko na nasze życzenie, jakoś usługi była na najwyższym poziomie. Jesteśmy zadowoleni więc uczciwie możemy Pana Zbyszka polecić wszytskim, którzy szukaja elektryka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam okolice Trzebnicy dnia: 2014-09-15 22:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podpisuję się jak powyżej, Pan Zbyszek kładł instalację w moim domu i jestem zadowolony, polecił mi go znajomy i ja polecam go wszystkim, którym zależy na dobrze wykonanej pracy :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6+
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-14 21:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z reguły nie zamieszczam opinii, ale jest po usługach Pana Zbyszka i podczas całej budowy domu to jeszcze nie trafiłem na tak konkretną osobę, przyjechał zobaczył wycenił, ZROBIŁ zgodnie z umową i terminem. 668-537-023 konkretny gość znający się na tym co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: usługa zgodna z umową
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-08 22:23:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją