Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Avanti

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Świętokrzyskie, 25-720 Kielce Chłopska 20
Telefon: Kom. 600 505 766
Adres e-mail: allegro(małpa)avantiregeneracja.pl
Strona internetowa: www.kolo-dwumasowe.pl
Opis działalności: Regeneracja kół dwumasowych, sprzęgieł, przekładni kierowniczych - maglownic Słowa kluczowe: dwumasa dwumas koło dwumasowe sprzęgło maglownica magiel przekładnia

Ocena: 45% pozytywna 15x 18x

Jakość usług: 55% wysoka 15x 1x 12x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 14x 5x 6x
Ceny usług: 81% niskie 13x 9x 3x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 7539
Data utworzenia profilu: 17.10.2014 21:14:21
Data ostatniej aktualizacji: 17.10.2014 21:14:21 

Opinie o Avanti

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oddalem dwumas sprzeglo kompl.do regeneracji po przejechaniu ok 500 km coraz to bardziej szarpalo przy ruszaniu .tel. do avanti cyt. my to takie kola to regenerujemy z zamknietymi oczyma !. decyzja wymiana na nowe kompl. regenerowane mialo juz taki luz ze docisk ocieral sie o obudowe sprzęgła !.Po wymianie na nowe wszelkie złe obiawy ustały.Proba reklamacji -szkoda nerw -ewentualnie nastepna regeneracja czyli nastepne wyrzucone pieniadze + czas i nerwy
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: niska
Opinia dodana przez: jurek dnia: 21.02.2020 14:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i szybka regeneracja. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 29.09.2019 20:14:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niekompetentna. Regenerowałem maglownice do BMW E46. Po zamontowaniu ciężko kręci się kierownica. Dzwonię,pytam mówią mi że pompa do wymiany. Kupiłem drugą,założyłem i nie pomogło. Pierwszą zawiozłem na sprawdzenie do innej firmy i mi mówią że pompa jest ok. Oddałem na reklamację mówią że wszystko jest OK. Pp tym jak odebrałem zawiozłem do firmy gdzie sprawdzali mi pompe i mówią że faktycznie jest źle zregenrowana i mogą mi to poprawić. Poprawili i jak ręką odjął! Demontaż,montaż,druga pompa,nerwy... Szkoda słów,czasu i pieniędzy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Tragedia, osoba bez wiedzy
Opinia dodana przez: dnia: 28.06.2019 20:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja usługi pierwsza klasa ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 27.05.2019 01:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regeneracja koła dwumasowego została wykonana profesjonalnie. Dziękuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 24.05.2019 10:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenerowałem koło dwumasowe i stwierdzam że się opłaca ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 17.05.2019 00:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne zastrzeżenie jakie mam to czas realizacji musiałem chwile poczekać za paczką ale było warto zregenerowali mi maglownice wygląda jak nowa i tak też działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 16.05.2019 07:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Usługa regeneracji konwertera wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M MAK dnia: 14.05.2019 10:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenerowałem tu maglownice do swojego mercedesa ;) Skorzystałem z dodatkowej usługi galwanizacji i jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Zadrożny dnia: 13.05.2019 06:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenerowałem części już kilka razy to chyba najlepsza firma z jakiej korzystałem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 10.05.2019 13:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Według mnie regeneracja jest przeprowadzona w profesjonalny sposób. Na regenerowanej maglownicy jeżdżę już 2 miesiące. Dostałem również gwarancje 12 miesięcy bez limitu kilometrów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Pawlak dnia: 09.05.2019 07:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonanej pracy na znaczny plus, mieli poślizg związany z terminem pisało 1 dzień zajęło 3 ale warto było czekać. Cena średnia jak za regeneracje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Bogdan Karłowski dnia: 08.05.2019 11:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regeneracja przebiegła szybko i skutecznie :) To już drugie koło dwumasowe które zregenerowałem. Polecam tę firmę :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogdan Warszewski dnia: 07.05.2019 10:51:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Avanti partaczy jak ich mało wysłana została maglownica to tak zregenerowali że uszkodzili czujnik i nie było winnego niby kurier ale kurier był od nich odbiera i odwozi puzniej problem z czujnikiem nie mogą dostać przewijają kombinują i h** ztego ponad 4 tygodnie śmiechu warte aż za czełem straszyć to coś ruszyło.Bo partacze nie potrafili znajesc czujnika aż sam znalazłem i wysłałem napiary.A kontakt z nimi wyglonda tak 3 nr i żaden nie odbiera tylko sms, powiem tak nie polecam omijać z daleka partaczy tylko do sądu podać
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2019 12:04:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie uznali gwarancji po 3 miesiacach i musialem wydac na nowe koło dwumasowe dodatkowo 2 tys zł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: kogucik dnia: 21.08.2018 13:06:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regeneracja maglownicy Nissan. przed wysyłką do Kielc super uprzejma rozmowa. Po wysłaniu - po dwóch dniach nadal zero informacji /deklaracja, że po sprawdzeniu poinformują czy trzeba regenerować listwę czy wystarczą uzsczelniacze - różnica w cenie/, telefon - pracownik musiał wcześniej wyjść proszę zadzwonić jutro. Następnego dnia na wskazany telefon dzwonię - podają inny, w końcu info tak jutro wysyłamy - wersja naprawy droższa. Maglownica wymieniona w Bosch Service autoryzowany. Od początku kierownica nie wraca sama do swojego położenia, po miesiącu stuka przy ruszaniu kierownicą - ocena serwisu Nissana - maglownica uszkodzona. Wysyłam maila na adres allegro@.... z zapytaniem co dalej w tej sytuacji... i po tygodniu wyjeżdżam służbowo. Wróciłem w grudniu - odpowiedzi brak do dzisiaj, po lekturze opinii nie wiem co mam dalej zrobić
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem czy składać reklamację bo w pkt. 8 gwarancji straszą obciążeniem kosztami ekspertyzy do 2000 zł, a po ilości negatywnych opinii straciłem zaufanie do tej firmir
Opinia dodana przez: Slawek dnia: 02.02.2018 18:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odesłałem do nich koło dwumasowe od auta Passat B5 1999r z napędem 4 motion. Zawiozłem, zregenerowali od ręki w jeden dzień. Założyłem lecz po 10 miesiącach objaw wrócił (gwarancja na 12 miesięcy). Zadzwoniłem i kazali dostarczyć albo wysłać. Pojechałem, sprawdzili i naprawii na swój koszt chodź nie podali przyczyny ale mimo to ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2018 13:11:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwumasa Grand Vitary 1,9 DDIS po regeneracji w firmie AVANTI wytrzymała 6 tys. km, po kolejnej uznanej naprawie gwarancyjnej 5 tys. km. Nie polecam firmy. Regenerując dwumasę zaoszczędziłem 500 zł. Natomiast wydatki łączne to regeneracja 800zł, dwuktotny montaż sprzęgła regenowanego 1200zł plus nowy zestaw LUK 2700zł oraz montaż 600zł dał koszt łączny 5300zł i DUŻO STRESÓW.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 25.01.2018 12:21:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam proszę omijać WIELKIM!!! łukiem. Firma czary mary. Wyślij nam maglownicę a my powiemy nie nadaje się do regeneracji i ty dajesz się na spokój a oni wymienia uszczelniacze pomalują srebrna farbką i dalej do Żyda. F A T A L N I E!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Porażka
Opinia dodana przez: dnia: 15.12.2017 15:48:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga! Oszuści przechrzcili się na Allegro i sprzedają swój chłam pod nickiem GREMMINGER. Uwaga, avanti jak Kameleon zmienia co chwilę skórę. Regeneracja sprzęgła w Kielcach to na pewno oni.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.10.2017 18:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chłopaki zrobili mi sprzęgło do e60 i wszystko działa jak powinno,konkretni i bez ściemy...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ck dnia: 09.08.2017 09:13:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysłałam koło dwumasowe z Mercedesa A do regeneracji. Panowie nie spieszyli się z naprawą, a na końcu okazało się, że jest ona niemożliwa. I o ile o to pretensji nie mam, bo może faktycznie było zbyt mocno uszkodzone, tak o załatwienie całej sprawy już tak. Podczas pierwszej rozmowy telefonicznej zapewniono mnie, że kurier odbierze i przywiezie paczkę na ich koszt. Dziś jednak przyjechał i zażądał 50zł. Zadzwoniłam do jednego z panów z prośbą o wyjaśnienie, i niestety wyszły niego cechy prostaka. Całą rozmowę przeprowadził w pretensjonalnym i chamskim tonie, nie przebierając również w wulgaryzmach. Dopiero, jak zwróciłam mu uwagę, że nie życzę sobie tak rynsztokowego języka, trochę się uspokoił. Grzecznie powiedziałam, że podczas pierwszej rozmowy zapewniono mnie o pokryciu kosztów transportu, czemu oczywiście pan zaprzeczył (również używając słów na poziome intelektualnym ameby). A wystarczyło po prostu, tak zwyczajnie po ludzku, uprzedzić na samym początku klienta o kosztach. A jeśli nawet doszło do pomyłki (przykładowo: kolega, który rozmawiał ze mną jako pierwszy przejęzyczył się i niesłusznie zapewnił o opłaceniu kuriera), wystarczyło przeprosić, wskazać na stronie ich regulamin i spokojnie zakończyć rozmowę. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą.
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 08.05.2017 22:05:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem maglownicę. Kupiłem regenerowaną za kaucją. Po zdemontowaniu mojej starej i wysłaniu nie mogłem wyegzekwować zwrotu 200 zł kaucji. Wiele telefonów, dziwne tłumaczenia i w końcu po blisko miesiącu zwrot połowy kaucji z powodu rzekomo uszkodzonych zębów na mojej starej maglownicy. Szkoda tylko, że nikt nie raczył poinformować mnie o tym wcześniej. Jawne naciąganie, trzeba sie nastawić, iż odzyskanie kaucji będzie raczej nie możliwe NIE POLECAM!!!
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zły dnia: 19.04.2017 13:26:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem koło dwumasowe do XC60. Po naprawie, po 6 miesiącach zepsuło się ponownie. Naprawili. Ponownie zepsuło sie po kolejnych 5 miesiącach. Gwarancja jest roczna więc już koła nie naprawili. Generalnie odradzam bo koszt wymiany i czas na nią w moim wypadku to ten sam koszt co nowe koło. Naprawy wykonują niedbale skoro w ciągu roku koło psuje się 2 razy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kris dnia: 09.04.2017 21:00:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, regenerowałem maglownice w Avanti w Kielcach ulica Chłopska. Obsługa w tej firmie to jakiś koszmar. Za pierwszym razem przez telefon są mili i uprzejmi, natomiast gdy mechanik powiedział że maglownica jest w gorszym stanie niż przed regeneracją gdy zadzwoniłem do Avanti obsługa była nieuprzjma arogancka. Znaleźli tysiąc powodów żeby zrzucić winę na mechanika lub własciciela auta, maglownice reklamowałem dwa razy. Po dwóch razach mechanik wysłał maglownice do innej firmy i wszystko działa już przez rok bez zarzutu. NIE POLECAM FIRMY AVANTI KIELCE UL. CHŁOPSKA. OSZUŚCI, NACIĄGACZE!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: KRYTYCZNA OBSŁUGA REKLAMACJI!!
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2017 00:18:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM. PRZED ŚWIĘTAMI NAWALIŁO MI AUTO. PO WYJĘCIU SKRZYNI BIEGÓW OKAZAŁO SIE ZE TARCZA SPRZĘGŁA TEŻ JEST KIEPSKA, PRZYZNAM ZE CHCIALEM TROCHE ZAOSZCZEDZIĆ RÓŻNICA 700 ZL MIEDZY REGENEROWANYM SPRZEGŁEM A NOWYM. CAŁKIEM SZYBKO MNIE ZAŁATWILI - 45 MINUT I PO SPRAWIE. TO CO MOGŁEM W REKACH I WIZUALNIE SPRAWDZIC TO SPRAWDZIŁEM BYŁO OK, ALE PO ZAŁOŻENIU NA WAŁEK BYŁO TAK JAK WCZESNIEJ. NIKT MNIE O TYM NIE INFORMOWAL ZE JEST ŻLE. 200 ZŁ TO NIE PIENIĄDZE ALE JEDNAK TRZEBA BYĆ TROCHE UCZCIWYM W TAKIM BIZNESIE. PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ MNIE SPŁAWILI. NIE POLECAM TEJ FIRMY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK GWARANCJI
Opinia dodana przez: R. K. dnia: 04.01.2017 15:35:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam.Bardzo dużo nerwów .Pierwszy kontakt jak najbardziej miły cacy cacy .Problemy zaczynają się gdy klient reklamuje ich tandetę.Mają bardzo ładnie napisaną gwarancję -oczywiście na ich korzyść .Klient (w moim przypadku dwu masa)musi wszytstko zrobić na swój koszt oczywiście to gwarancyjne też - oni natomiast za nic nie odpowiadają. Odesłali dwumasę nie informując co zrobili, jak zrobili i że wina była ewidentnie po ich stronie - kompletnie nic. Po wykonanym telefonie , obsługa poinformowała że opisane objawy przez firmę zakładającą dwumasę były niewłaściwe do objawów pracy dwumasy. Na pytanie czy urządzenie będzie pracowało właściwie odpowiedział korpoludek że nie ma pojęcia, ODRADZAM ZDECYDOWANIE - oni powinni łupać orzechy nic więcej 1500 złoty w plecy nie wspomnę o nerwach.
Opinia dodana przez: dnia: 08.12.2016 17:26:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenrowałem w tej firmie sprzęgło hydrokinetyczne do bmw e60. TRAGEDIA !!!!!!! Odradzam każdemu !!!!! Po regeneracji bylo duzo gorzej niż przed, podczas jazdy autem wibracje straszne. Zabezpieczenie sprzęgła w kartonie(wrzucone luzem) skandal !!!! Po tym wszystkim oddałem auto do serwisu gdzie wymieniają sprzegla, zostało założone nowe i wszystko wróciło do normy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacja słaba.
Opinia dodana przez: An0nim dnia: 05.09.2016 21:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenerowałem komplet dwumasy z tarczą i dociskiem w mojej Mazdy 6 2.0 l, wysłałem im swój stary komplet i używkę którą kupiłem na szrocie. Panowie okazali się wyrozumiali i wysłali mi zregenerowany komplet z upustem 100 zł. Nie rozumiem skąd tyle jadu w ludziach. No chyba że to konkurencja... jak dla mnie ocena 5/5
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 24.08.2016 14:08:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie zwykli kretacze było umówione na 650zl i 70zl przesyłki a wyszło 800zł i 70zl przesyłka. Doradca przez telefon jak się zorientowałem po sms od kuriera ze jest coś nie tak to mówił żeby odebrać przesyłkę a różnice zwrócą. Przesyłkę odebrałem oczywiście nikt nie raczył zadzwonić z firmy Avanti na drugi dzień ale Ja się dodzwoniLem i kierownik poinformował mmnie ze pracownik się pomylił i przeprasza i nic nie zamierza z tym zrobić. DLATEGO UWAŻAM ZE To nie fer jak we wtorek doradca mówi ze to pomyłka i obiecuje zwrot pieniędzy a w środę on odbiera telefon daje go kierownikowi i mówi że to tak miało być i zwrotu nie będzie.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: jeszcze nie wiem
Opinia dodana przez: Sebastian Łańcut dnia: 26.07.2016 21:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Regenerowałem u nich ostatnio maglownicę w Traficu 1.9 dCi i szczerze powiem,że jest szybko(dostałem jako pierwszy na wymianę i odesłałem swoją częsc), profesjonalnie wyglądająca robota, gwarancja na pismie. Założyłem, odpowietrzyłem zero wycieku. Następnym razem też skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeszcze brak dowiadczenia
Opinia dodana przez: mischelle dnia: 26.01.2016 10:10:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koło zamachowe regenerowane w AVANTI Kielce nie wytrzymało nawet 500km ,wyrzuciło samar całe klekocze ,i śmieją się klientowi w twarz że się nabrał na to ich 15 letnie doświadczenie i zapłacił 800zł ,koło wysyłane było w dużo lepszym stanie niż teraz po regeneracji ,gwarancja to kpina ,liczą że zniechęcą klientów do reklamacji i kolejnych kosztów.REGENERACJA W AVANTI KIELCE TO STRZAŁ W KOLANO
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: wc dnia: 23.10.2015 12:05:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regenerowałem koło dwumasowe do S6 C4 w Avanti. Oddałem im ciche koło z luzem promieniowym a dostałem grzechoczący złom! Szkoda kasy i nerwów na ten marny zakład. Na gwarancję musi cię stać, tylko bogaci regenerują dwumasy... bo kilkukrotne wyjmowanie i odsyłanie kosztuje. Chyba nikt im jeszcze sprawy w sądzie nie wytoczył, że ta szkodliwa działalność nadal funkcjonuje... W tym kraju nie ma czegoś takiego jak regeneracja dwumas a ci z Avanti to przykład szczególny, bezczelni nieudacznicy z szopki który nazywają "warsztatem"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Słaba
Opinia dodana przez: AVG dnia: 17.10.2014 21:18:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją