Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Waxbud. Usługi blacharsko-dekarskie. Pokrycia dachowe. Palutkiewicz Z. Zbigniew Palutkiewicz

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Główna 46
Telefon: 343607003 Kom. 604-600-484
Adres e-mail: waxbud(małpa)waxbud.pl
Strona internetowa: www.waxbud.pl
NIP:
949-013-30-54
Opis działalności: usługi dekarskie; ocieplenia budynków; opinie techniczne;handel materiałami budowlanymi Słowa kluczowe: Budmat; dachówka;rynny;styropian;

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 2x 2x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2779
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-17 19:06:29 

Opinie o Waxbud. Usługi blacharsko-dekarskie. Pokrycia dachowe. Palutkiewicz Z. Zbigniew Palutkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam firmę przypadkiem w Internecie a szukałam blisko swojej miejscowości. Bardzo dobry kontakt i organizacja pracy. Szybko załatwiona sprawa dotycząca zakupu i założenia nowej rynny. Fachowa i miła obsługa dekarska. Bardzo dobrze zorganizowani pracownicy i z miłą chęcią polecam tą firmę. Na pewno skorzystam w przyszłości z Państwa usług. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Margaritka dnia: 2018-04-30 21:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, profesjonalnie, a co najważniejszy szybko. Z czystym sumieniem polecam tą firmę wszystkim, planującym jakiekolwiek prace z dachem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2011-03-22 21:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie wszystko nie najgorzej - tu mnie uświadomiono, że do wytrzymałej dachówki ceramicznej trzeba zastosować adekwatne dodatki to mnie przkonało do tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: john67 dnia: 2011-01-18 19:56:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosztorys źle wykonany dodatkowo trzeba bylo zamawiac towar co wyszlo duzo drozej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: nula dnia: 2010-12-29 12:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze przygotowany kosztorys wstępny, bezproblemowa obsługa budowy. Zdecydowanie polecam. Nie tanio - ale bezproblemowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie stwierdziłem,kosztorys wstępny nie wiele różniący się od końcowego ~1-2%
Opinia dodana przez: john dnia: 2009-07-08 08:55:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją