Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cyklinowanie Adam Stańczyk Adam Stańczyk

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, warszawa
Telefon: Kom. 511342963
Adres e-mail: adam.s(małpa)amorki.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Cyklinowanie układanie podłóg Słowa kluczowe: Cyklinowanie Remonty

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4238
Data utworzenia profilu: 2011-03-09 21:46:37
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-15 16:01:02 

Opinie o Cyklinowanie Adam Stańczyk Adam Stańczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo zadowolona.Panowie przyjechali na czas (a nawet przed), wykonali prace terminowo. Podłoga wygląda rewelacyjne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Sz dnia: 2013-11-11 09:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna ekipa - wcześniej przyszli zobaczyć parkiet, doradzili i podłoga teraz wygląda obłędnie! Panowie przyszli o umówionej godzinie, od razu wzięli się za robotę. Szybko, solidnie i z wielką dokładnością odnowili parkiet, którego stan po 5 latach pozostawiał wiele do życzenia, tym bardziej, że był polakierowany lakierem wodnym, który się po prostu wytarł (lakier wodny odradzam!). Cena średnia rynkowa, ale za tak wykonaną pracę można powiedzieć, że niska. Polecam w 100%!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tarchomin dnia: 2013-05-06 12:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem! Panowie terminowi, konkretni, stały kontakt telefoniczny i co warto podkreślić o niczym nie musiałem myśleć wszystko jest tak zrobione żebym się nie martwił. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Wajda dnia: 2013-04-28 17:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się na cyklinowanie starego parkietu - 53m2 i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem!!. Panowie pracę wykonali w 1dzień:) jakość usługi i profesjonalizm jest na najwyższym poziomie. Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TĄ EKIPĘ.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: patiti dnia: 2013-01-02 16:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane prace były przeprowadzone szybko i sprawnie. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcim Ciesielski dnia: 2012-08-10 14:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca terminowa szybka z uwzględnieniem każdego nawet najmniejszych szczegółów. Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aa dnia: 2011-03-09 21:49:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją