Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Fiks

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-416 Łódź 6 Sierpnia 14/5
Telefon: 42 2073372 Kom. 604409508
Adres e-mail: fiks(małpa)fk-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.fkc-adwokaci.pl
NIP:
9471894993
Opis działalności: adwokat, prawnik, łódź, warszawa, radca prawny, prawo cywilne, prawo gospodarcze, spółki, umowy, spadkowe, prawo internetu, prawo autorskie, obsługa prawna przedsiębiorstw, prawo podatkowe, nieruchomości, odszkodowania Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1871
Data utworzenia profilu: 2014-09-24 18:19:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-24 18:19:29 

Opinie o Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Patryk Fiks

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Pana Mecenasa Patryka Fiksa trafiłem, gdyż polecił mi ją zadowolony kolega dla, którego Pan Mecenas wygrał sprawę. Muszę przyznać, że ja też jestem bardzo zadowolony z usług tej kancelarii, gdyż Pan Fiks z dużą starannością i rzetelnością poprowadził moją sprawę. Dzięki jego doświadczeniu i zaangażowaniu cała sytuacja zakończyła się dla mnie bardzo szczęśliwie i pozytywnie. Jeżeli w przyszłości będę potrzebował pomocy prawnej bez wątpienia wybiorę ponownie kancelarię Mecenasa Patryka Fiksa. Dziękuję i Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2015-05-13 21:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-12 17:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Patryka Fiksa cechuje przede wszystkim bardzo wysoka skuteczność działania. Prowadził kilka moich spraw, między innymi z zakresu odszkodowań. Wszystkie zakończyły się pozytywnym rozstrzygnięciem. Działa szybko i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 08:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka - Adwokat Patryk Fiks to bardzo rzetelna i skuteczna kancelaria. Ostatni spektakularny fakt potwierdzający tę opinię to pomoc prawna naszej firmie w odzyskaniu wierzytelności od dużej firmy, wydawało się, że już niemożliwej do odzyskania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Kirschke dnia: 2014-10-22 08:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka adwokata Patryka Fiksa od ponad 2 lat świadczy dla nas ( Spółka prawa handlowego +60 osób) kompleksową obsługę prawną a w szczególności obsługę w zakresie doradztwa gospodarczego, doradztwa prawnego z zakresu umów świadczenia usług, prawa handlowego, prawa pracy, przekształceń podmiotów gospodarczych, transakcji kupna-sprzedaży udziałów oraz z zakresu windykacji należności. Mecenas Fiks jest osobą odpowiedzialną, mająca w zwyczaju dogłębną diagnozę zadania lub problemu, zanim podejmie działania. Wykazuje się skutecznością, a wszelkie sprawy organizuje kompleksowo od „a” do „z” tym samym wywiązując się z powierzonych obowiązków. Współpraca przebiega, terminowo i wzorcowo. Obsługa : język polski /język angielski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Bartłomiej Dębski dnia: 2014-10-21 08:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług adwokata Patryka Fiksa na kilku diametralnie różnych polach i w dość specyficznych jeśli chodzi o uwarunkowania sprawach. Chodziło m.in. o roszczenia z tytułu praw konsumenta, interpretacje w zakresie podatku od towarów i usług, czy uregulowania dotyczące praw intelektualnych, W każdej dziedzinie zostałem obsłużony kompetentnie i przede wszystkim skutecznie. Polecam kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof Teodorowicz dnia: 2014-10-17 08:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo sprawny i kompetentny prawnik. Doprowadził w ciągu roku do pozytywnego dla mnie zakończenia procesu odszkodowawczego, którego wcześniej nie rozwikłano przez 5 lat. Polecam usługi Jego kancelarii wszystkim, którzy borykają się z polskim sądownictwem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusław Olborski dnia: 2014-10-16 21:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka adwokata Patryka Fiksa świadczy dla nas usługi prawne w ramach bieżącej obsługi prawnej w zakresie podatków dochodowych, podatku od towarów i usług w oraz prawa własności intelektualnej od kilku lat. W ramach współpracy adwokat Patryk Fiks prezentuje profesjonalne przygotowanie w zakresie prowadzonych spraw, wywiązując się z powierzonych obowiązków z wysoką starannością, biorąc zawsze pod uwagę zarówno nasz interes prawny jak i ekonomiczny. Jesteśmy zadowoleni ze sposobu realizacji powierzonych zadań, dlatego możemy z całą odpowiedzialnością polecić Kancelarię adwokata Patryka Fiks jako pewnego i kompetentnego partnera, wykonującego usługi prawne z najwyższą zawodową starannością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sfera dnia: 2014-10-16 10:01:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją