Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Aneta Sulej

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 99-300 Kutno Chopina 6c
Telefon: Kom. 660 496 509
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatsulej.pl
Strona internetowa: www.adwokatsulej.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, Porady Prawne Słowa kluczowe: Kutno, adwokat, radca prawny, prawnik, rozwód, prawo rodzinne, cywilne, karne, obrona, pracy, administracyjne, opinie, kancelaria, adwokacka, alimenty, odszkodowania, areszt, zatrzymanie, adwokacka, prawna

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3909
Data utworzenia profilu: 2014-09-24 11:17:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-24 12:12:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Aneta Sulej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to osoba bardzo zaangażowana i konkretna.Moja sprawa rozwodowa skończyła się na pierwszej rozprawie.Wiem,że to zasługa tylko i wyłącznie Pani Anety.Dziękuję z całego serca.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta F dnia: 2017-07-01 20:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM wszystkich .. Po prawie dwóch latach walki u boku Pani Mecenas w mojej sprawie rozwodowej muszę wyrazić się w samych superlatywach o jej osobie. Zaangażowana , dyspozycyjna , reprezentatywna, miła , sympatyczna, konkretna , posiadająca ogromną wiedzę prawną i retoryczną . Mógłbym tak pisać bez końca... Moja sprawa zakończyła się sukcesem naszej strony , jestem ogromnie zadowolony i szczerze polecam Panią Anetę w trudnych sprawach rozwodowych. Mimo młodego wieku bardzo fachowy adwokat . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek G. dnia: 2017-02-23 21:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anetka Adwokat Aneta Sulej jest Sympatyczna bardzo uprzejma Kobieta. Jest bardzo zaangażowana W wykonywanie swoich prac wkłada w nią cale swoje serce oraz poświęca Bardzo dużo czasu dla Swojego Klienta. Bardzo Mi pomogła w Mojej sprawie !!! Za każdym razem odbiera telefon kiedy mam pytanie. Umie sie wypowiedzieć na Odbytej rozprawie Sadowej. Jest cudowna Kobieta o dobrym sercu. Z Każda sprawa do sie Zwrocilam do Pani Mecenas załatwia pozytywnie i nie jest to dla Pani mecenas problemem mimo tego ze Ma dzień rozplanowany to i tak Zawsze Pomoze. Pozdrawiam Panią Anetke i Polecam ta super Pani Mecenas Każdemu w 100% zyczylabym Wszystkim aby Każdy adwokat Był tak miły i kompetentny Jak Pani Mecenas mimo młodego swojego Wieku Buziaczki i bardzo dziękuje za Wszystko ! I za wszelka pomoc Okazywaną Nam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-12-07 20:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa została zakończona rozwodem bez orzekania o winiez czego jestem bardzo zadowolona.Pani Awokat Aneta Sulej wykazała sie bardzo profesjonalnym podejściem do swoich obowiązków.Jest to przemiła kobieta.Pani Adwokat byłą zawsze dostępna i służyła pomocą w każdej sytuacji.Chętnie odpowiadała na moje pytania.przedstawiając przy tym możliwe rozwiązania.Pani Mecenas bardzo angażuje sie w prowadzoną sprawę i posiada szeroką wiedzę prawniczą.Jestem zadowolona że miałam przyjemnosc skorzystać z Pani usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-07-21 12:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa poprowadzona była kompleksowo i fachowo. Pani Mecenas Aneta Sulej w pełni była zaangażowana w to co robi. Bardzo mi pomogła, ponieważ w trakcie, co chwila wynikały nowe, niespodziewane problemy, które Pani Mecenas profesjonalnie rozwiązywała. Jest to Mecenas z powołania, sumienna, rzeczowa, konkretna. Ceny dostosowane do klienta. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i polecam. SB.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SB dnia: 2015-06-24 15:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aneta Sulej posiada wszystkie cechy, jakie powinien mieć bardzo dobry adwokat: jest zaangażowana w każdą sprawę, miła, empatyczna, uczynna, wyrozumiała, skrupulatna. Niczego nie pozostawia bez wyjaśnienia i rozwiązania. Ceny dostosowane do klienta, dobierane indywidualnie. Wzorowa reprezentacja w Sądzie. Polecam Panią Mecenas Anetę Sulej, moja sprawę rozwodowa poprowadziła szybko i bezproblemowo. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2015-05-20 13:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to adwokat z powołania. Bardzo pomocna! Nie patrzy na pieniądze. Oby więcej takich . Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anik dnia: 2015-02-01 09:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta Sulej prowadziła moją sprawę rzetelnie,przedstawiała sytuację bez owijania w bawełnę.Sprawa zakończyła się po mojej myśli wiem że to dzięki tej Pani.Ceny usług nie są wysokie. Wszystko odbyło się w miłej atmosferze.Zdecydowanie polecam każdemu kto potrzebuje pomocy adwokata na pewno każdy będzie zadowolony w takim samym stopniu jak ja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał K dnia: 2014-11-18 14:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o rozwód zakończyła się po mojej myśli i wiem, że to zasługa Pani adwokat Anety Sulej
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna Sobieska dnia: 2014-09-24 11:19:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją