Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Małgorzata Skowron

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Pocztowa 7/16
Telefon: 76 871 32 63 Kom. 572 483 397
Adres e-mail: adwokatskowron(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokatskowron.pl
NIP:
691-223-12-58
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i podmiotów gospodarczych Słowa kluczowe: adwokat, adwokat legnica, adwokat małgorzata skowron, prawnik, prawnik legnica, odszkodowania, windykacja, prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne i opiekuńcze, prawo pracy

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 91% niskie 11x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 9516
Data utworzenia profilu: 2014-09-16 13:48:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-22 22:47:39 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Małgorzata Skowron

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z porady prawnej w zakresie spraw majątkowych. Moja sprawa była dość zawiła. Pani mecenas wyjaśniła mi jak sprawę rozwiązać i jakie są etapy i jak będzie cały proces wyglądał. Pełne zaangażowanie i wiedza. Zlecając sprawę ma się poczucie pełnego bezpieczeństwa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2016-09-21 12:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat konkretna i fachowa. Prowadzi mi już 2ga sprawę i na pewno nie ostatnią. Szczerze polecam jeśli szukasz fachowej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-05-18 22:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Pani Adwokat i jestem usatysfakcjonowany, rzetelna, szybka i konkretna praca nad dokumentem, który został zlecony. Polecam. Michał Czarnecki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-25 10:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to mistrz w swoim fachu. Nie obiecuje gruszek na wierzbie, mówi jak jest prosto z mostu. Bardzo pozytywna osoba i konkretna. Warto skorzystać choćby z porady prawnej. Polecam i rekomenduje innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-04-18 15:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie warto zwlekać ze skorzystaniem z pomocy prawnej świadczonej przez zawodowego prawnika. W moim przypadku pomoc prawna udzielona przez panią mecenas zaoszczędziła mi mnóstwo nerwów i pieniędzy. Dziękuje i oczywiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-03-22 17:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt i rozległa wiedza z prawa cywilnego. Dodam także, że Pani mecenas ma tak cenne atuty jak rzetelność i solidność oraz pełne zaangażowanie w sprawach, których się podejmuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-03-17 12:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat. Polecam usługi świadczone przez Panią Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-11-13 08:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam niżej zamieszczone pozytywne opinie zadowolonych klientów Pani Adwokat Małgorzaty Skowron. Mój przypadek także spotkał się z dogłębną analizą sprawy, z rzeczowym i merytorycznym podejściem. Szczerze polecam bo jakość usług wysoka, terminowość bez zastrzeżeń, a ceny usług przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof z Legnicy dnia: 2015-05-04 12:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza merytoryczna i indywidualne podejście do klienta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2015-02-26 19:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna specjalistka od spraw cywilnych. Profesjonalistka w każdym calu! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert P. dnia: 2015-02-17 15:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo komunikatywną i rzeczową osobą. Współpracę z nią oceniam na bardzo wysokim poziomie. Pozostaje w ciągłym kontakcie z klientem i informuje o postępach w sprawie. Nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko działa i mówi jak sprawa wygląda w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia- Legnica dnia: 2015-02-08 20:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Pani Mecenas załatwiła mi sprawę spadkową, dzięki czemu uniknęłam spłaty niemałych długów po zmarłej babci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga K. dnia: 2015-01-26 19:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas. Szybko i sprawnie przeprowadziła mi sprawę rozwodową przeciwko niewiernemu mężowi. Wygrana zapadła już na trzeciej rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzanna Z. dnia: 2014-11-16 22:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko fachowo bez zbędnego owijania w bawełnę , widać pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krzysziek S. dnia: 2014-11-10 13:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem pani Adwokat sprawę rozwodową. Sprawa nadal jest w toku, ale przebiega zgodnie z przewidywaniami pani Adwokat. Pani Adwokat stale się ze mną kontaktuje i informuje o postępach w sprawie. Jestem bardzo zadowolony. Zachęcam do korzystania z usług pani Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-10-19 17:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat bardzo szybko i sprawnie przeprowadziła mi sprawę o odzyskanie pieniędzy od nieuczciwego kontrahenta. Szczerze polecam Panią Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-10-16 08:32:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją