Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kinesia Przemysław Sekuła

Zawód: Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Małopolskie, 30-079 Kraków al.Kijowska 24/26
Telefon: Kom. 512653169
Adres e-mail: kinesia(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kinesia-osteopatia.pl
Opis działalności: Gabinet Kinesia Osteopatia zajmuje się leczeniem i rehabilitacją układu mięśniowo-szkieletowego (np. bóle kręgosłupa, bóle stawowe, bóle głowy, bóle napięciowe jamy brzusznej, urazy, rehabilitacja pooperacyjna itd.). Słowa kluczowe: Osteopatia, Rehabilitacja, Leczenie, Bóle kręgosłupa, Bóle stawowe, Bóle głowy, Bóle napięciowej, Urazy, Rehabilitacja pooperacyjna, Gabinet, Kinesia, Kraków, Wadowice.

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1451
Data utworzenia profilu: 2014-09-22 20:44:53
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-22 20:44:53 

Opinie o Kinesia Przemysław Sekuła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, współpraca z nim przebiegła w bardzo przyjaznych warunkach. Miałem problem z kostką, która nie chciała dojść do 100% sprawności po skręceniu. Dzięki pomocy p. Przemysława, udało się ją przywrócić do stanu normalności po 3 sesjach. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mark dnia: 2018-02-03 13:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry człowiek, z fantastycznym podejściem do pacjenta. Miło się współpracuje, dodaje odwagi i energii. Rehabilitacje są ciekawe, ale największym ich pozytywem jest fakt, że fantastycznie poprawiają kondycje zdrowia. Jak dla mnie 3 sesje, aby wyleczyć zwichnięte kolano - magia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 2018-01-26 20:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem leżał po stronie kostki, która dawała mi znać przy każdej rozgrywce w siatkówce. Zdecydowałem się ostatecznie znaleźć kogoś, kto będzie w stanie mi bez żadnych zabiegów pomóc. Pan Przemysław okazał się odpowiednią osobą dla mojego problemu. Nie dość, że szybko wyłapał przyczynę, to i załatwił mi praktycznie nową kostkę już po 4 sesjach. Dziękuję jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-01-07 23:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista z zakresu osteopatii. Dzięki wspólnym sesjom udało mi się naprawić już mocno przepracowaną kostkę. Wystarczyły 4 sesje, aby mógł na niej spokojnie stawać i nie bać się o jakikolwiek ból. Duży plus za dobry gabinet i uprzejmość, jaką mnie obdarzył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-22 16:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczyłam się na spastyczne jelito grube. Miałam biegunkę po większości posiłków. Znalazłam klinikę p. Przemysława, co można śmiało powiedzieć, uratowało mnie. Po kilku sesjach osteopatycznych poczułam poprawę (chociaż w ogóle nie myślałam, że to możliwe). Ostatecznie wyszłam z anoreksji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 18:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas codziennej wieczornej przebieżki skręciłam kostkę. Ogólnie, ból niemiłosierny, szpital, oczekiwanie etc. Gdy już niby miało być wszystko w porządku, okazało się, że stanięcie na tę stopę jest dla mnie bardzo uciążliwe. Wybrałam się więc na rehabilitację do p. Przemka. Już po pierwszej wizycie problem został zmniejszony, a po trzech zredukowany do 0. Ból zniknął.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-12-12 10:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Przemysław o roku pomaga mi z przewlekłą kontuzją kolana. Dzięki niemu mogą już spokojnie polegać na nodze. Ma dobre podejście do pacjenta, nie próbuje wyciągnąć pieniędzy za wszystko. Mogę śmiało polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2017-11-28 03:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych osteopatów/fizjoterapeutów dla których liczy się pacjent, a nie pieniądze. Już od najmłodszych lat borykałam się z problemami związanymi z kręgosłupem i pierwszy raz trafiłam na osobę która chce mi pomóc.POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Kruszecka dnia: 2014-09-22 21:03:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją