Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Rolety

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Wielkopolskie, Poznań Naramowicka 152b
Telefon: 616569703
Adres e-mail: biuro(małpa)studiorolety.pl
Strona internetowa: www.studiorolety.pl
Opis działalności: osłony okienne Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2706
Data utworzenia profilu: 2010-11-04 11:33:41
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-18 18:46:43 

Opinie o Studio Rolety

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony, wszystko zgodnie z zamówieniem. Rolety smigaja az milo!. Pozdrawiam serdecznie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 18:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie Pani Renato, właśnie dowiedziałam się o Pani opinii na temat naszej firmy. Prześledziliśmy bazę danych naszych klientów i niestety Pani nie odnalazłam... Być może myli nas Pani z inną firmą? Pracuję tu od początku i nie kojarzę sytuacji, którą Pani opisuje. Nie może się zdarzyć tak, że klient otrzymuje materiały, których nie zamawiał. Jeżeli coś takiego się stanie, materiał jest natychmiast zmieniany. Wszelkie reklamacje (mimo, że ustawowo mamy na to 2 tygodnie) staramy się załatwiać w ciągu 2-3 dni, ponieważ naszym priorytetem jest zadowolony klient. Co do samych rolet, to nie będę ich bronić, ponieważ ich nie widziałam, a Pani też nie sprecyzowała co właściwie jest nie tak. Proponuję zadzwonić do firmy, która montowała rolety (na pewno jest nr tel. na fakturze czy na paragonie) i wyjaśnić sprawę. Pozdrawiam P.S. W rubryce "obsługa reklamacji" napisała Pani "trudno stwierdzić". W opisanym przez Panią przypadku nie powinno to być trudne...
Opinia dodana przez: Studio Rolety dnia: 2012-06-29 15:13:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponad trzy lata temu skorzystałam z usług wspomnianej firmy. Po tygodniu w ramach reklamacji dokonywano "poprawek". Niestety niewiele to zmieniło. Rolety na oknach dachowych są tak beznadziejnej jakości, że w tych czasach to już niespotykane. Każda próba zasłonięcia okna wymaga nie lada cierpliwości. Do tego wybierałam zupełnie inny materiał od tego, który został użyty ale to jest niczym w stosunku do tego obskurnego dziadostwa na dodatek byle jak przytwierdzonego do okna - okropność. Odradzam z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Trudno stwierdzić!
Opinia dodana przez: Renata Marciniak dnia: 2012-03-04 14:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę rzetelna firma! Właśnie ukończyłam budowę domu i tylko z ta firmą nie miałam żadnego problemu. Jak ktoś jest w budowie to wie o czym mówię. Maja bogatą ofertę żaluzji, szybko montują a przy tym potrafią doradzić. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2012-01-06 15:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich rolety polecili mi znajomi.Jestem zadowolona,wszystko poszło po mojej myśli.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2010-12-09 23:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelna firma, rolety miały być po tygodniu i były (w innej firmie czekałam 5 tygodni, w końcu poprosiłam o zwrot zaliczki). Montażysta szybki, z dobrym sprzętem (wiercił w murze, ale na podłogę prawie nic nie leciało), dodatkowo posprzątał i ładnie poukładal zdemontowane żaluzje. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie wiem :)
Opinia dodana przez: Aldona Witkowska dnia: 2010-11-04 11:38:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją