Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Kamila Łukowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-329 Wrocław Plac Powstańców Śląskich 1/2
Telefon: Kom. 888 603 800 Fax: 71 707 25 34
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokat-lukowicz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-lukowicz.pl
NIP:
899-274-94-77
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Kamila Łukowicz Słowa kluczowe: adwokat wrocław sąd alimenty kontakty rozwód obrońca pozew obsługa prawna sprawy karne sprawy cywilne pełnomocnik opinie prawne porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 5184
Data utworzenia profilu: 2014-02-18 19:50:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-17 12:44:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Kamila Łukowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila od 2 lat obsługuje naszą firmę. W tym okresie, z jej udziałem przekształciliśmy się w spółkę z o.o. i podpisaliśmy kilkadziesiąt umów z klientami, a także korzystaliśmy z jej porad prawnych. Zdecydowanie polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Andrzejewski dnia: 2016-05-01 18:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna i przygotowanie pism 100% zadowolenia . Polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grześ dnia: 2016-04-19 21:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy prawnicy. Walczyłem z byłą żoną o przejęcie opieki nad dzieckiem, które zaniedbywała i po długich bojach z pomocą adwokatów się udało. Sam bym na pewno nie dał rady
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kassiewal dnia: 2016-01-15 11:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i adwokat. Prowadziła mi sprawę o podział majątku i jestem bardzo zadowolona, a mam porównanie, bo wcześniej miałam innego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina Ż. dnia: 2015-11-24 20:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reprezentowali mnie w sprawie karnej. Wszystko poszło tak jak mówili i skończyło się dobrze. Pani Kamila wszystko mi tłumaczyła jak się o coś pytałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-15 15:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na poradzie i wszystkiego co chciałam wiedzieć się dowieć się dowiedziałam. Wyszyto OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-03 10:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzi mi na stałe obsługę prawną i jestem bardzo zadowolony. Dobry kontakt, duża wiedza i umiejętności stosowania jej w praktyce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. Wiązek dnia: 2015-03-28 16:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani bardzo za pomoc. Wszystkim polecam usługi kancelarji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2015-03-06 08:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik do sprawy rozwodowej. Zaangażowana z wiedzą. Rozwód z winy byłego męża i alimenty po 900 zł na dziecko. Plus mąż musi się wyprowadzić za znęcanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-01-19 17:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia może być tylko i wyłącznie pozytywna. Kancelaria prowadzi mi sprawę o rozwód i pomimo, że sprawa się jeszcze nie skończyła widzę pełne zaangażowanie i doświadczenie ze strony moich adwokatów. Mam nadzieję, że będzie tak dalej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AP dnia: 2014-11-18 20:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako adwokat w sprawie karnej najlepsza. Podpowiedziała mi metodę działania, która okazała się skuteczna a miałem już bilet do więzienia. Dziękuję pani Kamilo, jeszcze przed wyjazdem skontaktuję się z panią. Tadek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2014-10-09 16:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie o rozwód korzystałem z pomocy radcy prawnego z polecenia , który podobno specjalizuje się w rozwodach. W sprawie nic się nie działo, więc wycofałem sprawę od niego i dałem Pani Mecenas Łukowicz. Sprawę zakończyła pomyślnie (mam opiekę nad synem) i szybko. Ceny raczej normalne (mniej niż u radcy).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek74 dnia: 2014-09-10 18:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam byłem co prawda tylko na poradzie o odroczenie kary ale pani adwokat powiedziała mi wszystko co chiałem wiedzieć pozatym jest bardzo miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: neo93 dnia: 2014-08-25 19:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Panią Kamilę jeszcze kiedy była aplikantką, obecnie jako adwokat prowadzi mi dwie sprawy i mogę powiedzieć, że w każdą była w pełni zaangażowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-08-06 11:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa adwokat. Spokojnie mi wszystko wytłumaczyła i było tak jak mówiła. Dostałam rozwód z zawinienia męża i alimenty na mnie i córkę. Dziękuję Pani Kamilo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2014-06-11 20:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila bardzo pomogła mi w mojej sprawie. Poświęciła mi dużo czasu i doprowadziła do szczęśliwego zakończenia sprawę. Chodziło o alimenty. Mogę tylko polecić - Dorota Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Zawadzka dnia: 2014-04-17 22:25:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją