Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Metamorfoza Alicja Szymkowska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała Partyzantów 11
Telefon: 33 812 60 68 Kom. 505 186 186
Adres e-mail: poczta(małpa)metamorfoza.com.pl
Strona internetowa: www.metamorfoza.com.pl
Opis działalności: Możemy pochwalić się ogromnym doświadczeniem i profesjonalizmem. Wychodzimy naprzeciw potrzebom naszych klientów. Świadczymy usługi na najwyższym poziomie i zawsze jesteśmy na czasie. Słowa kluczowe: przedłużanie włosów, fryzjer bielsko, salon fryzjerski

Ocena: 93% pozytywna 41x 3x

Jakość usług: 97% wysoka 41x 1x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 43x 1x
Ceny usług: 89% niskie 26x 14x 3x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 2308
Data utworzenia profilu: 2014-09-14 12:04:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-14 12:04:58 

Opinie o Metamorfoza Alicja Szymkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam dobrego specjalisty od przedłużania i zagęszczania włosów. Miała problem z moimi włosami, o którym nie chce pisać. Najważniejsze, że teraz mam długie gęste i przepiękne włosy a to dzięki Pani Alicji. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-01-12 09:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Także bardzo jestem zadowolona z profesjonalizmu i efektu końcowego w przedłużaniu włosów zrobionym przez Panią Alicję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-12-12 11:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przedłużanie włosów u Pani Alicji Szymkowskiej. Jestem zadowolona z efektu końcowego oraz zachwycona atmosferą panującą w salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2016-12-09 10:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz gorąco chciałam podziękować Pani Alicji za perfekcyjne przedłużenie i zagęszczenie włosów. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi dlatego polecam wszystkim zainteresowanym usługę przedłużenia włosów u Pani Alicji Szymkowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-11-24 13:58:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam i zagęściłam włosy w salonie we Wrocławiu. Atmosfera przesympatyczna oraz rewelacyjny klimat. Włosy przedłużałam keratynowo a łączenia są minimalne. Gorąco polecam i rekomenduję Panią Alicję jako eksperta w przedłużaniu i zagęszczaniu włosów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-11-05 13:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaję swoją pozytywną opinię Pani Alicji. Pełen profesjonalizm przy przedłużaniu włosów w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 18:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety mam dość mało włosów dlatego skusiłam się na zagęszczanie włosów. Jestem zadowolona z efektu zagęszczenia włosów u Pani Alicji. Zabieg wykonałam w Lipcu i nie mam żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-09 08:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak wszystkie poprzedniczki oczywiście mega mocno rekomenduję przedłużanie włosów u Pani Alicji!!! Dlaczego po 1 jest tanio (nie biorę pod uwagę kosztów na włosach sztucznych dziewicznych oraz u amatorów) a efekt jest perfekcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-09-02 11:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po chorobie moje włosy wyglądały tragicznie i tyły bardzo krótkie. Na szczęście znalazłam Panią Alicję i przedłużyła mi włosy perfekcyjnie. Przyznam szczerze, że jak się zobaczyłam w lustrze to ze szczęście się najnormalniej rozpłakałam. Jeszcze raz dziękuję za przedłużenie włosów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna B dnia: 2016-08-21 20:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak jak poprzednie opinie moja także jest POZYTYWNA. Jestem zadowolona z przedłużania włosów. Pani Alicja przedłużała i zagęszczała mi włosy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2016-07-06 16:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Alicja przedłużyła mi włosy do ramion. Miała dość krótkie włosy ale dla Pani Alicji to nie był problem. Polecam wszystkim przedłużanie włosów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-06-17 13:31:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką Pani Alicji jeżdżę do niej jakiś 150km jednak WARTO :) chodziłam wcześniej do różnych salonów i zawsze były jakieś problemy u Ali zawsze jest miło wesoło a włosy PERFEKCYJNE. Polecam przedłużanie włosów w wykonaniu Ali
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2016-05-15 10:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POTWIERDZAM profesjonalizm Pani Alicji w każdym calu :) przedłużone włosy są rewelacyjne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-04-26 12:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziś przedłużałam włosy u Pani Alicji i tak samo jak inne osoby gorąco polecam. Potwierdzam, że lepszego specjalisty od przedłużania włosów nie ma. Cena bardzo niska wziąwszy pod uwagę jakość i profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SylwiaK dnia: 2016-04-07 16:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam włosy w Katowicach. Polecam Alicje!!!! nikt w Polsce tak profesjonalnie nie przedłuża włosów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2016-04-05 22:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W skrócie powiem, że na szczęście swoje włosy powierzyłam Pani Alicji przedłużyła mi włosy i jestem zadowolona z efektu:). Jakość włosów to praktycznie moje :) nawet podczas mycia nie widzę żadnej różnicy także przy prostowaniu włosów. Jak przedłużanie włosów to tylko z Panią Alicją!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-03-24 13:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też przedłużałam włosy u Pani Alicji i jestem zadowolona z efektu. Pełny profesjonalizm!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-03-13 15:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja porostu polecam najlepszego specjalistę przy przedłużaniu włosów czyli Panią Alicję z Metamorfozy. Jestem zachwycona przedłużeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SylwiaW dnia: 2016-03-01 17:48:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed założeniem włosów należy się upewnić jaką kwotę należy zapłacić. Gdyż koszt może wzrosnąć nawet dwukrotnie, cennik podany na stronie internetowej nie odzwierciedla realnej kwoty za usługę. Zapłaciłam prawie dwukrotność ustalonej wcześniej kwoty. Na głowie mam 50gram włosów za 2tys. zł. Pani Alicja liczy za pasemko - a nie gramaturę włosa.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Izabellax dnia: 2016-02-19 19:42:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam...zostałam oszukana.Pani Alicja zapewnia ze włosy są naturalne co okazało się kłamstwem. ..Dziewczyny nie dajcie się nabrać.!!!!!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-06 14:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przedłużanie włosów u Pani Alicji ponieważ przez moje włosy przewiną się nie jeden specjalista jednak tylko Pani Alicja sprawiła, że jestem zadowolona z efektu końcowego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-01-07 19:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Metamorfoza w Bielsku - bardzo dobra obsługa rewelacyjna atmosfera jednak ceny mają ciut wysokiej. Ale jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2015-11-29 12:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam włosy u Pani Alicji i jak najbardziej rekomenduję jak pozostałe osoby Przedłużanie Włosów u Pani Ali. Pozdrawiam Serdecznie i dziękuję raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2015-10-27 12:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Alicję. Miałą włosy z fabryki, które inna pseudo specjalistka mi zrobiła... wypadały i efekt końcowy nie wyglądał rewelacyjnie a kosztowało to 2000 zł... (miały być niby dziewicze… dziewicze naturalnie z fabryki GRRRRRR. Na szczęście Pani Alicja uratowała mnie!!! i Jeszcze dla pewności mam gwarancję :) Ale kompletnie nic się nie dzieje i jest dokładnie tak jak mówiła mi Pani Alicja :) jestem szczęśliwa, że ją znalazłam :) Dziewczyny odradzam specjalistów, którzy mają niskiej jakości włosy bo niby taniej ale… naprawdę tragedia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-08-20 17:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzurę ślubną zrobiłam własnie w tym salonie. Efekt rewelacyjny żadnych problemów. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2015-08-11 15:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i rekomenduje usługi kosmetyczne u Metamorfozy w Bielsku :) pełen profesjonalizm i sympatyczna kosmetyczka :) Fryzjerów także mają bardzo dobrych :) Pozdrawiam cały zespół Metamorfozy!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-08-06 14:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poprzedne pozytywne opinie o Pani Alicji. Mistrzyni w przydłużaniu włosów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-08-02 23:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM WSZYSTKIM ALICJĘ. Przedłużała mi włosy efekt końcowy zaparł mi dech w piersiach. Nie ma lepszego experta niż właśnie ona. Jeszcze raz dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aska dnia: 2015-07-22 13:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja się nie zgadzam z negatywną opinią miałam piercing zrobiony przez Metamorfoze i do dziś nie ma z nim najmniejszego problemu i jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-07-14 13:23:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pirsing intymny źle nakłuty!! po miesiącu musiałam ściągnąć bo inaczej by się zerwał, dużo bólu mało korzyści beznadzieja a kase skasowali. Byłam jeszcze na fryzurze próbnej wesele i makijażu próbnym nie polecam. Fryzura po 1 godzinie się rozpie..... a makijaż źle dobrany? NIE POLECAM SALONU NIC NIE MAJĄ
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kASIA dnia: 2015-06-16 12:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ala przedłużała mi ostatnio włosy dokładniej naprawiła mi przedłużane u pseudo profesjonalisty... Włosy od Pani Alicji są rewelacyjne wysoka jakość. Wcześniej były dobre ale w porównaniu z włosami od Pani Ali to tamte to jakaś chińska podróbka :) Oczywiście polecam Panią Alicję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-20 19:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od dawna chodzę do salonu w bielsku i oczywiscie mega miła atmosfera polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-06 19:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu w Bielsku trafiłam praktycznie przez przypadek. Po wizycie okazało się, że to idealne miejsce dla mnie panuje tam wspaniała atmosfera. Ogólnie polecam salon i wszystkich pracowników :)!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2015-04-21 18:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszego specjalisty od przedłużania włosów niż Pani Alicja!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-03-11 09:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco Panią Alicje. Przedłużała mi włosy w Krakowie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2015-03-02 09:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam cienkie włosy co przy przedłużaniu dla wszystkich "specjalistów" jest problemem. Gdy oddałam się Pani Alicji miałam przez chwilę małe obawy, które szybko się ulotniły po poznaniu Pani Ali. Efekt końcowy przy laserowym przedłużaniu zachwyca wszystkich moich bliskich. Sama nie mogłam się przez kilka dni uspokoić bo cały czas byłam zachwycona ?. Całą usługę przedłużania włosów i profesjonalizmu Pani Ali oceniam na celujący plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lili dnia: 2015-02-24 10:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na 10 w skali do 10,profesjonalizm,miła atmosfera,przystępne ceny.czego trzeba więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: probierro dnia: 2015-02-22 23:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Alicja rewelacyjnie przedłuża włosy jestem zachwycona nowymi włosami !!!!!!! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-02-17 17:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już kilka razy w tym salonie. Zawsze jestem zadowolona z fryzury. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2015-02-16 14:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: idealna atmosfera profesjonała obsługa. Polecam salon w Bielsku :) pozdrawiam cały zespół
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2015-02-12 18:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak mi słów z zachwytu efektem przedłużenia. Dziś przedłużała mi włosy Pani Ala i jestem szczęśliwa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-02-09 14:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Panią Alicję rewelacyjnie przedłuża włosy. Chodzę do niej już długi czas i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-01-12 16:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam salon Metamorfoza w Bielsku. Chodzę tam od dłuższego czasu i jestem zachwycona atmosferą i wysoką jakością fryzur.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-09-30 09:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-14 12:05:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją