Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Urody Tomasza Pietrzyka Tomasz Pietrzyk

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, Kraków Rydlówka 44/3
Telefon: Kom. 500 328 236
Adres e-mail: akademia(małpa)tomaszpietrzyk.eu
Strona internetowa: www.tomaszpietrzyk.eu
Opis działalności: Salon fryzjerski Słowa kluczowe: fryzjer, stylista, mistrz, najlepszy fryzjer kraków, dobry fryzjer

Ocena: 65% pozytywna 21x 11x

Jakość usług: 70% wysoka 21x 1x 9x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 25x 1x 4x
Ceny usług: 77% niskie 14x 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 9551
Data utworzenia profilu: 2011-03-21 17:47:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-12 18:42:31 

Opinie o Akademia Urody Tomasza Pietrzyka Tomasz Pietrzyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo miło zaskoczona wizyta w salonie fryzjerskim P.Tomasza profesjonalizm - konkretne strzyżenie z wykorzystaniem wielu technik. Moje włosy są odżywione, gładkie. Koloryzacja mega :) Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2019-06-21 11:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie jeden z najlepszych u jakich miałam przyjemnośc bywać. Profesjnoalnie i szybko. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-08-04 00:08:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa razy odwiedziłam tego fryzjera, włosy spalone, cena wysoka, kolor ładny do pierwszego mycia. Nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-10 22:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w Krakowie - trafiłam z polecenia od koleżanki z pracy! Dziękuje Panie Tomku za tą zmianę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Agnieszka F dnia: 2015-06-13 00:32:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porazka!!! bylam team 2 razy ...ale to byl moj blad wlosy spalone na wior .....dramat
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-02 21:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Tomka trafiłam z totalnym dramatem na głowie - moje włosy zostały odratowane - kolor naprawiony - i fryzura w końcu idealnie pasuje do kształtu mojej twarzy. Czuje się 5 lat młodziej. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Barbara Wójcik dnia: 2014-07-30 13:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! W końcu trafiłam na kogoś kto zna się na tym co robi !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-09-12 12:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-08-06 12:35:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego fryzjera. Nie ma pojęcia, jak obcinać i modelować kręcone włosy. Po wyjściu od niego byłam załamana i wracałam w kapturze na głowie. Po jego cieniowaniu włosy źle mi się układały, przez miesiąc chodziłam w związanych, a modelowanie to był jakiś żart. Nałożono mi tonę pianki, tak że zamiast normalnej fryzury miałam kilka tłustych zwisających strąków. Jakość zupełnie nieadekwatna do ceny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 19:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepszy fryzjer w Krakowie u jakiego byłam. Szybko i profesjonalnie za odpowiednią cenę . Pan Tomek to jedyny fryzjer jak do tej pory, który umiał doradzić mi tak wspaniały kolor i fryzurę. Od dawna chciałam właśnie coś takiego, ale żaden fryzjer nie umiał słuchać co do niego mówię... Każdy miał "wizje" która kończyła się dramatem. Polecam w 100 % !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Izabela Ryś dnia: 2012-12-14 13:02:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam pojęcia skąd pozytywne opinie na temat fachowości Pana Pietrzyka!!! Zachęcona właśnie tymi pozytywnymi opiniami, umówiłam się i oddałam moje włosy w ręce ...hmm postrzygacza owiec a nie fryzjera! Ten 'fryzjer' nie umie obcinać nożyczkami, więc goli swoich klientów maszynką... i to na dodatek nieumiejętnie... Jeśli szanujecie swoje włosy i nie możecie sobie pozwolić na miesiące alienacji, w oczekiwaniu na włosków odrośnięcie, nie polecam. Ja mam krótkie włosy, cienkie, ale jest ich dużo i jeśli umie się je dobrze wycieniować, jest ok. Po 3 tygodniach musiałam pójść na wyrównanie tego co na głowie mi zostało, aby to co odrasta jakoś wyglądało. Dla porównania jak obcina mnie Klauidiusz (salon Claudius), to włosy bez dotknięcia układają się wspaniale przez 3 miesiące (Klaudiusz ma jedną wadę, jest drogi..., ale w kontekście tej przygody, chyba lepiej odżałować na jedno dobre obcięcie!).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dd'yka dnia: 2012-08-22 18:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pana TOmka przez koleżankę :) i jestem bardzo zadowolona, mimo że tydzień wcześniej musiałam się umówić to warto było czekać . Metamorfoza wyszła mi na korzyść - znajome mnie nie poznały :) Dziękuje Panie TOmku ! Polecam TOmasza Pietrzyka wszystkim kobietą, które pragną odmiany !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-08-07 13:58:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: masakra ,znam sie na kosmetykach a to co używa pan T to niestety masakra, jakbym chciała mało zapłacić i mieś na głowie byle co to bym poszła do pani "krysi" na półkach na pokaz jakość na głowie g.....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-23 23:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja trafiłam z grouponu do akademi i jestem niesamowicie zadowolona,mialam jasny blond i chcialam wrocic do swojego koloru,Pan Tomek nie wyłożył mi palety z próbkami(jak to robią w salonach) tylko sam dobrał mi odpowiedni kolor!koloryzacja idealnie dobrana a fryzura nawet jak podrasat to i tak super sie uklada,moze i jest malo mowny ale nie idzie sie do niego na pogaduchy!ja zawsze siadam i mowie ze chce zmiany i wtedy sam mi doradza co nmoge zrobic!polecilam wielu kolezankom i kazda mega zadowolona!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2012-06-11 12:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizytę w salonie zaliczam do wyjątkowo udanych. O Panu Tomku dowiedziałam się od znajomej. Jestem z drugiego końca Krakowa, ale naprawdę warto przejechać przez całe miasto, aby zostać przyjętą przez Pana Tomka Pietrzyka. Fryzjer z powołania i naprawde polecam wszystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2012-05-24 20:38:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dobrych opiniach o tym salonie poszłam i niestety stanowczo odradzam.Począwszy od pana ktory kasuje za usługę i zapisuje na wizyty , ktory siedzi na facebooku i szyderczo sie podsmiechuje(chyba z tego ze klienci tyle płacą) przez pana Tomka ktory za taką cene powinien cos doradzic,poszukac odpowiedniego rozwiazania a on tylko cos tam sobie robi i zbija kase !!! Dramat !!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Miss dnia: 2012-05-07 15:57:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam umówiłam się telefonicznie na strzyżenie na konkretny termin i niestety pan,który mnie zapisał(nie był to pan Tomek)niestety zapomniał powiedzieć o zmianie lokalizacji,więc w ten sposób się spózniłam i nie zostałam obsłużona,proponowano mi inny termin lecz bardzo odległy.Miałam wrażenie,że pan przy recepcji robi to specjalnie.Gorąco odradzam AKADEMIĘ URODY TOMASZA PIETRZYKA!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-05-04 13:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyte oceniam na bardzo udaną. O Panu Tomku dowiedziałam sie od koleżanki z pracy... poszłam... i jestem pod ogromnym wrażeniem. Fryzura jest perfekcyjna i świetnie się układa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2012-03-14 15:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam wizyte u pana Tomka! Każda wizyta to sama przyjemność. Pan Tomek ma kunszt w rękach. Wkońcu znalazłam swojego fryzjera ! zjawiskowy wystrój - czuć domowe ciepło :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-03-03 11:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług już dwa razy i na pewno jeszcze tam wrócę. Za każdym razem farbowałam włosy, minimalnie podcinałam i nakładałam ampułkę nawilżającą. Pan Tomek zaproponował mi piękny, rudy kolor, w którym zakochałam się do tego stopnia, że za kolejnym razem zrobiłam powtórkę. Włosy jeszcze długo po wizycie były w dużo lepszej kondycji, kolor i połysk utrzymywał się bardzo długo. Podoba mi się też to, że Pan Tomek nie trzymał mnie godzinami na fotelu, co u innych fryzjerów przy takim samym zakresie usług się zdarzało. Wystarczy godzinka, półtora i wychodzi się z nową fryzurą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joaśka dnia: 2012-01-29 16:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenie z wizyty u Pana Tomka zdecydowanie pozytywne. Można liczyć na poradę, obsługa bardzo kompetentna, uprzejma. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zyra dnia: 2012-01-20 09:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podzielić się z Wami jak najlepszym zdaniem o Panu Tomku ! Namiary dostałam od koleżanki, gdyż sama byłam zachwycona jej fryzurą, co prawda mieszkam na drugim końcu Krakowa, ale mogę powiedzięć ze WARTO ! było przejechać cały Kraków żeby znaleść wkońcu mojego fryzjera . Usługa wykonana znakomicie z dokładnością i zaangażowaniem. Kolor wyszedł zjawiskowy ! Dziękuje Panie Tomaszu! Piękny wystrój - czułam się jak w domu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata Skowron dnia: 2011-10-29 10:39:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam wizyte w tym "salonie" każdej dziewczynie.Byłam pierwszy raz i zarazem ostatni!!!Pan Tomasz nie potrafił zrozumieć, ze chce ściąc włosy 3 cm,włosy zostaly skrócone o 1 cm.Strzeżenie odbyło sie za pomoca maszynki i grzebienia!Nie rozumiem tej metody.Strona intenetowa salonu to jedem wielki marketing.Nie sugerujcie się ta stonka.Zdziwiona byłam iz podczas strzyzenia pan Tomasz odbierał kilka telefonów i odchodził co chwile ode mnie,to jest dla mnie nie zrozumiałe.Jeszcze jedno lusta brugne i pochlapane.ZAWIODLAM SIE!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-08-19 09:18:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie polecam Pana Tomasza Pietrzaka. Skusiłam się świetnymi recenzjami , poszłam i ... nigdy jeszcze tak nie żałowałam jak po tej wizycie. Miałam koloryzacja chcaiałam zafarbować włosy na blond ale nie żółty tylko stonowany. Pan Tomek zrobił mi straszny kolor, żółty to mało powiedziane - apadał w w jasny rudy. Coś strasznego, sztuczny jak włosy lalki z tandetnego sklepu. Poszłam gdzie indziej je przyciemnić ale efekt rudych blond włosów nadal jest widoczny. Stanowczo odradzam. Dodam że za to zepsucie mi włosów zapłaciłam nie mało a jeszcze musiałam wydać więcej aby uratować sytuację.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-07 13:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM !!! Każda wizyta u Pana Tomasza, kończy się tym, że zapisuję się na następną. Obsługa miła i fachowa. Doradzi, porozmawia, wybierze coś co najlepiej pasuje - oczywiście, jeżeli mu pozwolimy, bo skoro ktoś powie, ze chce tylko podciąć końcówki o 2 cm to niech się nie spodziewa spektakularnego efektu. Kosmetyki profesjonalne, jak dotąd nie spotkałam się z niczym, co budziłoby moje niezadowolenie. Ogólnie uważam, że Akademia Urody jest na najwyższym poziomie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leopard dnia: 2011-06-10 17:16:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam jakis czas temu, wlosy ukladaly sie do pierwszego mycia, walcze z "fryzura" juz drugi miesiac, mialam nadzieje, ze jak odrosna to sie beda ukladac, ale to zludna nadzieja. Mistrz scinal maszynka i nie zuwazyl, ze nie do tego typu wlosow, jaki ja posiadam jest ten rodziaj strzyzenia, lepiej sie ukladaja po profesjonalnym, wnikliwym strzyzeniu nozyczkami, musze wiec znalezc dobrego fryzjera, a nie mistrza we wladaniu maszynka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 2011-06-08 21:56:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczerze zdziwiona pozytywnymi opiniami nt. tego fryzjera. Ja jestem mocno niezadowolona z wizyty u niego. Fryzjer bardzo mało kontaktowy, niezainteresowany. Jak sama mowilam mu o swoich wlosach co mialam robione, o stanie, o tym jak sie zachowuja nie odezwal sie ani slowem, sam o nic nie spytal w sumie poczulam sie nawet glupio ze sie odzywałam. W moim wypadku nie popisał się kreatywnością a właśnie tego oczekiwałam- żeby zaproponował mi fryzurę, która będzie mi pasować a wyszłam z podciętymi o 2 cm końcówkami i do tego tak idiotycznie mi je pocieniował że mam bardzo rzadkie końce i źle się to układa. Teraz musze czekać aż odrosną. Pozatym jeszcze jedna rzecz mnie zdziwiła, na stronie pisze, że używa profesjonalnych kosmetyków, natomiast jak siedziałam na fotelu to zauważyłam, że używa kosmetyków z joanny odwroconych tak ze nie widac etykietki, ale to akurat malo istotnie ot rzuciło mi się w oczy. Ja wiem, że więcej nie pojde do tego fryzjera.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2011-05-24 10:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa. Fryzjer zna się na rzeczy, robi to z pasją oraz zaangażowaniem:) Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2011-05-23 14:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2011-04-09 21:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera, niskie ceny.. Nigdy nie byłam tak zadowolona z fryzjera ! Tomasz Pietrzyk jest mistrzem !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Gwizdowska dnia: 2011-03-26 21:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chiałam polecić wszystkim Panią które nie wiedzą jaka fryzure sobie dobrac...rewelacja...Pan tomasz Pietrzyk jest mistrzem w swoimfachu ! Mila atmosfera salonu , zostalam obdarzona zestawem probek kosmetykow ..polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2011-03-23 13:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tomasz Pietrzyk to "anioł" w ciele człowieka :) Mozecie się smiać ale nikt nigdy w zyciu nie tak dobrze nie obcioł i nie dobrał tak swietnego koloru:) chodze do niego od 8 miesiecy i niewyobrazam sobie siasc teraz na fotleu u kogos innego ! Ceny bardzo atrakcyjne, swietna , mila atmosfera, pyszna kawa!!! Pozdrawiam gorąco najlepszego fryzjera w Krakowie Tomka Pietrzyka !
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-03-21 17:50:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją