Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego "Concilium" r. pr. Maciej Szczepka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice św. Katarzyny
Telefon: 32 707 27 06 Kom. 502 733 151
Adres e-mail: kancelaria(małpa)concilium.pl
Strona internetowa: www.concilium.pl
NIP:
631-257-28-44
Opis działalności: prowadzenie spraw sądowych, egzekucyjnych, porady prawne, Słowa kluczowe: kancelaria gliwice, adwokat, radca prawny, prawnik gliwice

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2721
Data utworzenia profilu: 2014-09-12 12:43:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-12 12:43:55 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego "Concilium" r. pr. Maciej Szczepka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Macieja Szczepka, który jest bardzo rzetelny, kompetentny i godny zaufania. Bardzo mi pomógł w skomplikowanej spawie o sprzedaży konsumenckiej, w której wykazał zaangażowanie i walkę do samego końca - oczywiście sprawa została wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wystąpiły
Opinia dodana przez: Radoslaw dnia: 2017-07-03 21:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm kontakt rewelacyjny. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzid dnia: 2017-01-20 13:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Wspanialy czlowiek i swietny fachowiec. Prowadził mi trudną sprawę o zapłatę, którą wygrał. Sama jednak wygrana nie ma względu na moją opinię. Mecenas jest zawsze swietnie przygotowany, pomyslowy, nie ma zadnych problemow z kontaktem z Panem Mecenasem, zawsze znajduje czas dla klienta. Wcześniej miałem do czynienia z innymi adwokatami i kontakt był koszmarny - nieodbieranie telefonów przez kilka tygodni, zapominanie o sprawie, pośpieszne traktowanie klienta. Natomiast mecenas Szczepka ma bardzo ludzkie podejscie i jest bardzo rzeczowy bez całej tej bufoniady charakterystycznej dla większości adwokatów. Ogromnie polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2016-08-11 19:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo ze zamieszkuje daleko od kancelarii która znajduję sie w Gliwicach zaufalam panu Maciejowi powierzając mu sprawę ktora była bardzo ciężka do wygrania a jednak wygralismy bardzo serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-04-29 20:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Maciej Szczepka- kancelaria Concilium z Gliwic to profesjonalista. Prowadził moją o alimenty. Jest kulturalny i ma dużo empatii. Bardzo mi pomógł i polecam go każdemu. Jasno tłumaczy o co chodzi, jest dostępny i widać, że ma doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-04-11 16:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie potrafiliśmy wyegzekwować dużych pieniędzy od byłego kontrahenta męża po procesie sądowym. Pan Szczepka odnalazł jego nieruchomość i doprowadził do jej licytacji, po której większość pieniędzy odzyskaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2015-10-14 10:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z obszaru prawa majątkowego i przypadkiem znalazłem pozytywną opinię o Panu Szczepce. To spowodowało, że zwróciłem się do Niego. Rozwiązał On profesjonalnie mój problem, jak również inne, z zakresu prawa rodzinnego oraz prawa cywilnego, w sposób bardzo profesjonalny. Najważniejsze jednak jest to, że wykazuje on wysoką etykę zawodową i moralną - nie jest naciągaczem, a wręcz przeciwnie, uczciwie przedstawia sprawę, aby klient nie ponosił zbędnych kosztów. Mogę polecić Jego usługi z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: jerry dnia: 2015-04-28 19:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi P. Mecenasa. Nieoceniona pomoc w sprawach związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej, przygotowywaniu pism procesowych, pozwów, umów oraz opinii prawnych. Argumentacja na linii P. mecenas Szczepka - a strona przeciwna np. sztab prawników innych firm, czy urzędów = 100% skuteczność na korzyść naszej firmy. Pełny profesjonalizm. Dziękuję za dotychczasową współpracę i wierzę, że będziemy ją kontynuować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eurodoradca sp. z o.o. dnia: 2015-02-11 02:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana mecenasa z polecenia znajomych z pracy. I mogę jego usługi polecić dalej. Konkretny, terminowy i walczy do końca. Biegle porusza się w kilku dziedzinach prawa (miałem zawiłą sprawę na styku prawa gospodarczego i rodzinnego). Doprowadza sprawy do końca i prowadzi je osobiście. W odróżnieniu do mojego wcześniejszego adwokata bardzo dokładny, zawsze dostępny i podczas prowadzenia sprawy zawsze był świetnie zorientowany w mojej sprawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-10 14:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na skutek działań Pana Mecenasa Szczepki, który działał na moje zlecenie, w dniu wczorajszym został uchylony przez Wojewódzki Sąd Administracyjny w Gliwicach cały regulamin utrzymania czystości i porządku obowiązujący w Tarnowskich Górach, na podstawie którego miasto z mojego budynku lokatorskiego odmawiało wywozu części śmieci. Mecenas wygrał sprawę pomimo całego sztabu prawników i urzędników reprezentujących miasto. Chapeau bas Jest to trzecia sprawa, którą zleciłem Mecenasowi Szczepce i trzecia wygrana, mimo iż w realne szanse uchylenia tego regulaminu z początku nie wierzyłem. Ogromnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ta.D dnia: 2014-11-27 22:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne i rzeczowe podejście do Klienta. Fachowa pomoc, umiarkowane ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-12 12:47:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją