Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Aleksandra Tarasek - Zatyka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Sienkiewicza 10/204
Telefon: 22 774 08 47
Adres e-mail: aleksandra.tarasek_zatyka(małpa)poczta.fm
Strona internetowa: www.legionowoadwokat.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, adwokat leginowo, prawnik legionowo, prawnik, karne, cywilne, obsługa firm, sprawy gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 50x

Jakość usług: 100% wysoka 49x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 25x 20x
Ilość opinii w serwisie: 50
Ilość odsłon profilu firmy: 19992
Data utworzenia profilu: 2010-12-20 18:55:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-11 14:11:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Aleksandra Tarasek - Zatyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki!!!! Jesteście THE BEST! Pani Aleksandra wymiotła żonę z sali na rozwodzie!!! Popieram przedmówce - załatwiona była żona koncertowo!!! Mam synka i super alimenty! Kancelaria - cały zespół - DZIĘKUJĘ!!! MARIUSZ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-09-28 15:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli rozwód z wredną żoną, utrudniającą kontakty - to tylko z Panią Olą!!!! Przekonała Sąd, że ojciec jest nie tylko od płacenia alimentów .... Wychowuje teraz moje córeczki!!!! Dziękuję Pani Olu!!! Wdzięczny do końca życia - MARCIN
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ŻADNYCH REKLAMACJI
Opinia dodana przez: MARCIN dnia: 2017-05-30 13:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas podwyższyła alimenty na dzieci. Przygotowana, Wybitny fachowiec,nieustępliwa. Nie boi się trudnych tematów ....., wręcz widać zaangażowanie i prowadzenie sprawy do pozytywnego jej zakończenia. To jest po prostu mój adwokat. Dziękuję Pani Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Margarita dnia: 2017-03-24 12:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc przy zawarciu umowy deweloperskiej oraz powiązanych z tym innych spraw, rzetelne i fachowe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-03-04 13:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię w sprawach obsługi spółek. Prowadzę firmę i od ponad pół roku korzystam z pomocy Kancelarii. Pani Mecenas Aleksandra Tarasek - Zatyka i Pani Mecenas Agnieszka Szymańska wszystko robią terminowo i bardzo dokładnie. Pisma są szczegółowe, a wszystkie sprawy dopilnowane. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Spółka dnia: 2016-12-15 10:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria zajęła się naszymi sprawami we Wspólnocie. Wszystko przebiegło sprawnie, bez komplikacji, zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Wielkie dzięki dla Zespołu. Polecam tę Kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-11-15 18:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód szybko, bez komplikacji, przy moim minimalnym udziale. Kancelaria załatwiła za mnie prawie wszystko. Sprawni, Szybcy, Kompetentni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni N. dnia: 2016-11-08 09:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ....to co chciałem to wywalczyłem ...chodziło o zabezpieczenie kontaktów z synem ...dziekujemy i pozdrawiamy łukasz &nicolas.B
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukasz brodowski dnia: 2016-09-13 13:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo profesjonalnie a jednocześnie z czysto ludzkim zrozumieniem zajęła się moją sprawą .Oczywiście sprawę wygrała , będę Jej wdzięczny do końca życia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Lewandowski dnia: 2016-08-11 17:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować Szanownej Pani Mecenas Aleksandrze Tarasek - Zatyka za poprowadzenie sprawy rozwodowej, która zakończyła się wyłączną winą mojej Żony. Pani Mecenas przez cały czas wykazywała się profesjonalizmem, zaangażowaniem, na sali sądowej była waleczna i nieustępliwa. Polecam Panią Mecenas do spraw rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej Piesiewicz dnia: 2016-06-21 15:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc. Sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami zakończona sprawa o kontakty. Polecam P. Mec Ole do spraw rodzinnych. Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna G. dnia: 2016-05-04 10:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Pani Mecenas Aleksandry Tarasek-Zatyka trafiłam po obejrzeniu wielu pozytywnych komentarzy na temat jej działalności. Sprawa moja była bardzo trudna. Chodziło mianowicie o ogłoszenie upadłości konsumenckiej. Jeden na kilkaset wniosków rozpatrywany jest w sądzie pozytywnie. Spotkałam się w kancelarii z wielką wnikliwością, rzetelnością, fachowością i do tego zrozumieniem mojej niełatwej sytuacji. Pani Mecenas oraz aplikantka Pani Marta Brzostek stanęły na wysokości zadania i moja sprawa zakończyła się korzystnym rozstrzygnięciem sądu. Jeżeli w przyszłości będę potrzebowała pomocy prawnej bez wątpienia wybiorę ponownie kancelarię Pani Mecenas Aleksandry Tarasek-Zatyka. Dziękuję i Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna T. dnia: 2016-01-06 18:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obecnie mam sprawę rozwodową, którą prowadzi mi Pani Mecenas. Mogę w 100% powiedzieć, że polecam Panią Mecenas i jej Kancelarię. Zespół jest bardzo pomocny i energiczny, na każdą prośbę, telefon od razu reagują. Pani Mecenas Aleksandra i Pani Sylwia sązawsze super przygotowane i bojowe na sprawach. Po Pani Oli widać olbrzymie doświadczenie w sprawach rodzinnych i to daje poczucie bezpieczeństwa. POLECAM. Roman
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-11-05 13:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa już za mną, bez stresu i z winą żony:)! Pani Mecenas bardzo precyzyjnie i skutecznie punktowała stronę przeciwną, z każdą rozprawą szala przechylała się coraz bardziej na moją stronę. Pisma konkretne i rzetelne, na rozprawie full profeska! Polecam i dziękuję, ja już nie zmienię adwokata:)! Piotr K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałem reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr K. dnia: 2015-08-18 11:16:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wbrew powszechnie panującej opinii, że dobry adwokat to taki, który nie angażuje się w sprawy klientów, na podstawie dotychczasowej współpracy z Kancelarią Adwokacką prowadzoną przez Panią Mecenas Aleksandrę Tarasek-Zatyka, mogę z całą stanowczością stwierdzić, że właśnie zaangażowanie, z jakim prowadzona jest obsługa prawna naszej firmy, kompleksowość usług oraz niesamowita skuteczność w działaniu połączona z wielkim zrozumieniem dla potrzeb klienta jest moim zdaniem największym godnym polecenia atutem tej dynamicznie rozwijającej się Kancelarii Adwokackiej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2015-03-16 21:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPRAWA RODZINNA, w sądzie w Legionowie. Profesjonalnie, nieustępliwie, skutecznie, super!!!!! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM DO SPRAW RODZINNYCH. MAŁGOSIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-11-21 14:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa naszej spółki na bardzo wysokim poziomie. Wszystko terminowo, skutecznie i bez zastrzeżeń. Dzięki Pani mecenas wygraliśmy sprawę przeciwko naciągaczom. Sprawa przeprowadzono wzorowo i bezboleśnie.Pani Mecenas jest osobą w pełni profesjonalną, rzeczową, wrzechstronną, dotrzymującą wszelkich terminów, znającą się na tym co robi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: House4you dnia: 2014-09-18 08:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny krok w długiej, żmudnej sprawie rozwodowej za nami. Zabezpieczenie alimentów zwiększone, druga strona podparta przez Panią Mecenas do muru już nawet chce się dogadywać (a tacy byli pewni siebie). PANI MECENAS JEST PANI NIEOCENIONA. DZIĘKUJE. KASIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-10 16:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód poszedł sprawnie i bardzo po mojej myśli. Dziękuje za pomoc i wsparcie, nie tylko prawne:). Krystyna. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-06-14 16:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa naszej spółki na bardzo wysokim poziomie. Wszystko terminowo, skutecznie i bez zastrzeżeń. Zarówno Pani Mecenas, jaki i Pan Łukasz i cAły zespół zasługują na CELUJĄCY!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: SP. ET dnia: 2014-03-19 13:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas dziękuje za wygraną w sądzie oraz z własnym strachem, oraz za wsparcie prawne i ludzkie. Wspaniały fachowiec, ciepła i empatyczna kobieta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-12-17 15:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po opiniach w tym serwisie skorzystałam wczoraj z porady w sprawie rodzinnej i jestem zachwycona Panią Mecenas. Porada trwałą ponad 45 min., nie byłam poganiana, na każde pytanie uzyskałam szeroką odpowiedź. Zdecyduję się na powierzenie Pani Mecenas sprawy. Polecam, bo po takiej poradzie od razu poczujecie, że wiecie na czym stoicie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-29 08:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, miałam sprawę cywilną o zapłatę. Pani Mecenas sporządziła pozew, wnioski dowodowe i była ze mną w Sądzie. Uzyskałam w cąłości żądaną sumę plus odsetki i koszty zastępstwa. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej, kompleksowej i naprawdę niedrogiej usługi adwokackiej. Polecam Panią Tarasek - Zatyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna S. dnia: 2013-06-27 12:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas czuje się w czasie negocjacji jak ryba w wodzie! Wynegocjowała nam świetną umowę. Jesteśmy małą firmą, ale bez Pani mecenas w gąszczu przepisów, rejestrów i czyhających na potknięcie dużych kontrahentów nie dalibyśmy rady. POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-05-08 20:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oboje z mężem jesteśmy szczęśliwymi dziadkami 3-letniej dziewczynki, dla której skończył się właśnie koszmar przebywania z jej własnym ojcem.Pani Mecenas wywalczyła dla naszej wnuczki i dla całej naszej Rodziny spokój.Wszyscy bardzo Pani Mecenas dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2013-03-27 21:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Piszę tą opinię kilka godzin po wyroky Sądu Apelacyjnego gdzie dzieki Pani mecenas jej profesjonalnej i skutecznej obronie wygrałem proces o zniesławienie. Przygotowanie mojego zachowania do samej rozprawy to może być przykład, jak powinna wygladać współpraca przeciętnego człowieka z adwokatem. Informowała mnie na bieżąco o postępach w sprawie. Rozmowa z nia to było wylewanie oliwy na moje zdenerwowanie wynikające z kilkudziesięciu tysięcy zł. roszczeń jakie oczekiwali pozywajacy. Bardzo ważną kwestią jest też niska cena za przeprowadzenie procesu w dwóch instancjach.Polecam wszystkim Panią mecenas, jest tego warta na 200%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2013-03-26 18:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyłam świętować po zwycięstwie w sprawie rozwodowej i mogę polecić Panią Mecenas Aleksandrę wszystkim, jako adwokata skutecznego, profesjonalnego, przygotowanego do sprawy, w sądzie grała pierwsze skrzypce i wygrała. Jeżeli do Sądu to tylko z Panią Mecenas, czułam wsparcie i czułam się z nią pewnie pomimo stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: AL dnia: 2013-03-17 00:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Prosto z Sądu po wyroku rozwodowym z winy drugiej strony i podwyższenie alimentów!!! Jestem bardzo zadowolona z Pana Mec. Czasami nie mogłam się dodzwonic, ale sprawę poprowadził bardzo dobrze, a do tego jest sympatyczny, co bardzo pomogło przed rozprawą. Załuje tylko, że zleciłam mu sprawę dopiero w apelacji, bo gdyby był w piewszej instancji pewnie apelacji nie musiałabym pisać. A i wynagrodznie w stosunku do poprzedniego pełnomocnika - bez porównania !!! SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2013-02-26 13:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Prosto z Sądu po wyroku rozwodowym z winy drugiej strony i podwyższenie alimentów!!! Jestem bardzo zadowolona z Pani Mec. Czasami nie mogłam się dodzwonic, ale sprawe poprowadziła bardzo dobrze, a do tego jest ciepłą i wesołą osobą, co bardzo pomogło przed rozprawa. Załuje tylko, że wzięłam Panią Mec. dopiero do apelacji, bo gdyby była w piewszej instancji pewnie apelacji nie musiałabym pisać.A i wynagrodznie w stosunku do poprzedniego pełnomocnika - bez porównania !!! SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE MIAŁAM CO REKLAMOWAĆ :)
Opinia dodana przez: OlaO. dnia: 2013-02-12 13:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłam wcześniej kilku adwokatów (a znam się trochę na prawie) i z nikim się tak nie rozumiałam jak z Panią Mecenas. Przeglądałam również ten serwis i wszystko się potwierdziło. Rozmowa z Panią Mecenas wygląda logicznie i konkretnie. Ciepłe usposobienie, znajduje czas na spotkania i telefony. W Sądzie przygotowana i kompetentna, wzbudza wiarygodność sędziów.Prowadzi dla mnie kilka spraw. Jedna-podwyższenie alimentów jest już wygrana. Z czystym sumieniem polecam do spraw rodzinnych. Dla mnie będzie to po prostu mój ADWOKAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margarita dnia: 2013-01-15 10:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, adwokat kompetentny i pracowity. Sprawy Naszej firmy prowadzi solidnie i skutecznie. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NieruchomościRMR dnia: 2012-09-24 10:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała dla mnie rozwód z winy drugiej strony! Naprawdę profesjonalnie i solidnie! Polecem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2012-09-03 12:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram opinie poprzedników - profesjonalnie, skutecznie i w dostępnej cenie. Sprawa karna - naprawdę widać wprawę i zaangażowanie, wyrok po naszej myśli i zgodnie z zapowiedziami Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2012-07-06 13:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do Pani Adwokat, gdyż poleciła mi ją koleżanka. Jestem zadowolona - miała dla mnie czas, i na spotkania i na rozmowy przez telefon, złożyła fajny i spójny pozew, dostałam dobre alimenty i ograniczyłam władze ojcu moich dzieci. Naprawdę udana współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-05-16 18:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i konkretna babka. Sprawa karna do przodu:)! Polecam na stówkę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko super nie trzeba reklamacji
Opinia dodana przez: radek dnia: 2012-03-08 18:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną,Pani Mec. reprezentowała mnie z urzędu, a czułem jakbym zapłacił grube tysiące - wszystko załatwiane z korzyscią dla mnie i wynik pozytyw:)! Teraz wynająłem Panią Mecenas do rozwodu i jestem jeszcze bardziej zadowolony, ma dużą wiedzę i nie owija w bawełne, nie pociesz tylko mówi o faktach. Zabezpiecznie kontaktów zdecydowanie na moją korzyść. polecam, bo efekty i wiedza duże, a ceny niskie i bez dopłat za pisma i terminy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawełK dnia: 2012-02-02 17:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dodam swoje "grosze". Jestem bardzo zadowolny, Pani Mecenas w bardzo "brzydkim" rozwodzie doprowadziłą do ugody, której chciałem, a żona nie. Poświęciła dużo czasu na rozmowy i pertraktacje i warto było. Wyszedłem rozwiedziony z pierwszej rozprawy, mimo że szykowałem sie na lata sądzie. BARDZO SUPER:)! Rzeczowa i Skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DS dnia: 2012-01-18 15:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, szybko i efektywnie!!! Skorzystałem po opiniach w tym serwisie i potwierdzam wszelkie pozytywy!!! Sprawa rodzinna zakończona 100% sukcesem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-12-19 15:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenans pomogła mi w sprawie gospodarczej. Wszystko szybko i sprawnie. Wywiązała sie z terminów, pisma były wzorowe, postępowanie sądowe zakończone na jednym posiedzeniu. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2011-11-07 10:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o ROZWODY to polecam w 100, 200, a nawet 500%. Wszystko tak jak chciałam - wina męża, wysokie alimenty (mimo, że mąż kombinował) i co najważniejsze - ograniczona władza męża do dzieci. Pani Mecenas jest ŚWIETNA!!!!! I ceny naprawdę NISKIE!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-10-10 11:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam!!! W sądzie Pani Mecenas nie zostawiła suchej nitki na mężu !!! Wygrała sprawę o kontakty i alimety - wszystko tak jak chciałam!!! Zgadzam się z opiniami, że jest miła, ale dla swoich klientów, co do strony przeciwnej to tylko im współczuć! SUPER !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2011-08-22 15:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Mecenas, wniosek do Sądu Rodzinnego sporządziła nam bezplatnie, jest chyba jedyną osobą w tej dziedzinie z takim podejściem do ludzi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-07-04 10:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona praca Pani Mecenas i nią samą. Pierwszej porady udzieliła mi za darmo, gdy dowiedział się jak trudną mam sytuacje. Sprawę spadkową przeprowadziła mi bardzo sprawnie i bez żadnych problemów. Życzliwa i miła, a do tego niezwykle zaangażowana w pracę. Mogę polecić w sprawach spadkowych i rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata.F. dnia: 2011-06-13 15:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM Panią Mecenas!!!! Moje sprawy gospodarcze i rodzinne załatwia zawasze z pozytywnym efektem końcowym. Niezwylke ludzka i wrażliwa - wysłucha, doradzi, tak po ludzku. W sądzie nieustępliwa, zawsze przygotowana, wzbudza sympatię sędziów. Nie obiecuje gruszek na wieżbie ale zawsze wywalczyła dla mnie więcej niz mogłabym się spodziewać. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Wasylowicz dnia: 2011-05-06 12:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się skorzystać z usług Pani Mecenas po opinniach w tym serwisie, i POTWIERDZAM - Pani Mecenas to osoba profesjonalna, rzeczowa, skrupulatna, świetnie przygotowana. Z moich doświadczeń polecam w sprawach gospodarczych, prawa pracy i ogólnie obsługi firm oraz spraw cywilnych - spadkowych (u mnie). POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej N. dnia: 2011-03-28 11:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas znam od ponad dwóch lat, najpierw zajmowała się moją sprawą cywilną, od kilku miesięcy prowadzi wszelkie sprawy prawne związane z moją działalnością gospodarczą. Od początku naszej współpracy uważam, że Pani Mecenas jest osobą w pełni profesjonalną, rzeczową, wrzechstronną, dotrzymującą wszelkich terminów, znającą się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. Suł. dnia: 2011-02-22 00:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna, rzeczowa, konkretna, działa sprawnie i co najważniejsze z efektami. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.H. dnia: 2011-02-18 10:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Mecenas prowdziła sprawę karną (z polecenia). Jestem bardzo zadowolony - sprawa przeprowadzona solidnie, rzetelnie, z pozytywnym efektem końcowym. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-20 10:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, Pani Mecenas jest osobą zaangażowaną, słowną i w pełni profesjonalną. Sprawy załatwiane są birmy ardzo sprawnie i szybko, co w przypadku spraw gospodarczych jest dodatkowym plusem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.Sz. dnia: 2011-01-04 15:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas poznałem jeszcze gdy była aplikantem i cały czas współpracujemy. Młoda, bardzo fachowa, zawsze przygotowana, otwarta, punktualna, gdy powie, że gdzieś była , dzwoniła czy że złożyła pismo - to tak jest. Pełen profesjonalizm. POLECAM!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-20 18:57:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją