Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AESTHETIC Centrum Kosmetologii Profesjonalnej i Fryzjerstwa Beata Bębenek

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, 32-800 Brzesko pl. Kazimierza Wielkiego 4
Telefon: Kom. 14 68 63 768
Adres e-mail: aesthetic.brzesko(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.salonaestetic.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2302
Data utworzenia profilu: 16.05.2014 16:44:10
Data ostatniej aktualizacji: 01.09.2014 17:56:15 

Opinie o AESTHETIC Centrum Kosmetologii Profesjonalnej i Fryzjerstwa Beata Bębenek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonania mezoterapii igłowej. Pełen profesjonalizm, i bardzo miła obsługa p.Beaty. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2016 14:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo elegancki salon. Obie Panie są doświadczone, odpowiednio wyszkolone, wiedza jak zająć się klientem, potrafią fachowo doradzić i dostosować odpowiednie zabiegu. Panią Paulinkę cenię za jej pasję i zaangażowanie w moje włoski, a Panią Beatkę za rzetelne i spokojne wykonywanie wszelkich zabiegów kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 08.01.2015 10:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekłucie języka na medal. Widać, że ten salon jest naprawdę profesjonalny i czysty. Jestem zadowolona z obsługi i ceny. Dla mnie miejsce godne zarekomendowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martyna dnia: 07.12.2014 10:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Świetny gabinet, fachowe specjalistki. I Pani Paulina i Pani Beata znają się na rzeczy, mają pojęcie na temat swojej branży. Nigdy nie wyszłam z gabinetu niezadowolona. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2014 10:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze czułam się w tym salonie podczas układania mojej fryzury ślubnej. Pani Paulina jest doskonałą kobietą, która ma fach w ręku a dodatkowo można z nią pogadać na każdy temat. Dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 04.11.2014 17:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej jestem zadowolona z depilacji woskiem. Zabieg był pierwszy raz wykonany bezboleśnie i rzetelnie. Pierwszą wizytę w salonie zaliczam do udanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 22.10.2014 13:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon! Zabieg przekłuwania języka był wykonany naprawdę bardzo profesjonalny. Teraz mam ładny kolczyk i pewność, że zabieg został wykonany rewelacyjnie i co najważniejsze w pełni bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 21.10.2014 15:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta przyjemna atmosfera i wieloletnie doświadczenie personelu da się wyczuć na odległość. Z wielką chęcią odwiedzam Centrum Kosmetologii Aesthetic, ponieważ cenię sobie profesjonalizm jaki oferują mi podczas zabiegów kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 18.09.2014 15:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pełna obaw, gdy zdecydowałam się na kolczyk w języku. Na szczęście ranka bardzo szybko się zagoiła. Teraz mogę cieszyć się kolczykiem. Wygląda on znakomicie. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim to miejsce. Tutaj obsługa jest naprawdę bardzo profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Balbina dnia: 26.08.2014 18:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To doskonałe miejsce dla każdego, kto chce o siebie zadbać. Jestem pod ogromnym wrażeniem mezoterapii bezigłowej. To było doskonałe rozwiązanie. Efekt był widoczny praktycznie natychmiastowy. Zmarszczki na mojej twarzy częściowo zniknęły, a częściowo uległy znacznemu spłyceniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.08.2014 11:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona Salonem Urody Estetic. Spotkałam się tam z profesjonalizmem, wysoką jakością wykonywanych usług oraz punktualność, którą sobie bardzo cenię. Jestem po pierwszej wizycie w tym salonie kosmetycznym, ale już teraz mogę szczerze powiedzieć, że wrócę tam jeszcze nie raz. Od razu spodobało mi się wnętrze salonu. Czysto, elegancko,z klasą, gustownie, bardzo przytulnie i nowocześnie. Byłam oczarowana również profesjonalnym sprzętem, jaki kosmetyczka dysponowała. Poza tym miałam okazję trafić na doświadczoną, sympatyczną i zaangażowaną kosmetyczkę. Założyła mi profesjonalnie dobrej jakości tipsy. Zabieg wykonała bardzo dokładnie i skutecznie. Nie mam żadnych problemów z paznokietkami. Zostały założone bardzo dobrze, żaden mi się złamał. Podczas zabiegu kosmetyczka z przyjemnością rozpoczęła ze mną rozmowę, fachowo doradziła również w kwestii pielęgnacji twarzy, na której czasami pojawiają się pewne niedoskonałości. Cena - konkurencyjna. Nie przypominam sobie kiedy zapłaciłam tyle za jakąkolwiek usługę kosmetyczną na paznokciach. Pozytywne zaskoczenie zarówno pod względem wyceny, jak i jakości. Poza tym salon jest niedaleko mojego miejsca zamieszkania, mieści się w dogodnym dla mnie miejscu. Salon pozwala mi się zrelaksować, ponieważ jest bardzo klimatycznie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 04.07.2014 09:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kobietą w średnim wieku, w związku z tym wybrałam zabiegi, których zadaniem jest odmładzanie. Jestem bardzo zadowolona. Efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Skóra jest gładka i napięta. Dodatkowo jest również delikatna. Wyglądam i czuję się o wiele młodziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila Pilarek dnia: 30.05.2014 12:28:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją