Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Psi urok Dorota Pietrzyk-Gąsior

Zawód: Groomer 
Adres: Wielkopolskie, Poznań Szpitalna 27E
Telefon: Kom. 660544543
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: strzyżenie i pielęgnacja psów Słowa kluczowe:

Ocena: 47% pozytywna 8x 3x 9x

Jakość usług: 57% wysoka 8x 6x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 6x 1x 4x
Ceny usług: 44% niskie 4x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1864
Data utworzenia profilu: 2014-03-13 13:34:56
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-25 19:51:24 

Opinie o Psi urok Dorota Pietrzyk-Gąsior

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sunia Napi była wniebowzięta:-), ślicznie wygląda i jest mega zadowolona! Pani Beatko, do zobaczenia za 2 miesiące:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-08-25 19:45:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: urok ????? psi ????????? Pani żartuje , tak porzępolić psa każdy potrafi !! Moja sunia od tygodnia reaguje nerwowo . To co je Pani zrobiła ?????? Never again
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: halinka dnia: 2014-08-03 18:20:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów !! Nigdy więcej !!
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2014-08-02 15:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój pupil był po raz pierwszy w życiu u groomera, właśnie u p. Beaty.Byłam z nim cały czas, więc jego stres był minimalny. Obcięty szybko, fachowo. Właśnie wybieram się z nim kolejny raz i będę tam wracać. Mój pies to mix ras, ale podejście p.Beaty, jak do najbardziej rasowego psa pod słońcem. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rudzina dnia: 2014-06-30 12:36:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyłączam się o wcześnejszych opinii,pani zarabia na biednych kursantach, których i tak niczego nie nauczy bo sama jest beznadziejna. Wyrzucony pieniąz a efekt opłakany, sierść miejscami wygolona o gołej skóry, cięcia krzywe i porzępolone
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-21 14:50:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I znów ogłasza się na gruponie, dobrze że niewiele osób się dało nabrać !!! Jakoś poprzedni klienci z grupona (w tym ja) NIE WRACAJĄ DO TEJ PSEUDOFRYZJERKI !!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jak obsługa reklamacji, Pani jest "doskonałym" fachowcem, ozywiście tylko w swoim mniemaniu
Opinia dodana przez: maja dnia: 2014-06-19 14:29:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój piesek rasy york po strzyżeniu dochodził do siebie przez 3 tygodnie jeden wieelki stres przeżył. Po pierwsze zabrano mi psa nie pytajac nawet jak się wabi!!!został wsadzony do klatki a panie poszly sie przebrac bo byłam pierwszą klientka tego dnia.Pań było aż trzy dwie młode przypuszczam że uczące się dziewczyny.Po przybyciu po psa doznałam szoku nierówno obstrzyżony maszynką było widać gole place skóry psa wyglądał okropnie! Nigdy więcej nie zaprowadze tam swojego psa !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 09:31:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywy to banialuki i bajdy pisane przez właścicielkę co widać
Opinia dodana przez: GallFrance dnia: 2014-04-04 22:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kłaki mają to do siebie, że odrastają:-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 21:46:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona z usługi, może i ktoś tam się uczy ale żeby kogoś nauczyć to trzeba mieć jakoś wiedzę. Niby taka doświadczona hodowczyni i groomerka a nikt o niej nie słyszał. Neutral bo kłaki odrastają
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 19:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw, właścicielka salonu jest doświadczoną groomerką z prawdziwego zdarzenia. Pani jest opanowana w stosunku do problemowych zwierząt. Moj pies zawsze po wizycie u fryzjera był strasznie zestresowany, gdy odwiedzilismy ten salon pies wrocil zmeczony (co jest normalne) aczkolwiek nie byl zestresowany (nie chowal sie tak jak zawsze po kątach itp.) Pani Beata jest pełna zapału do spełniania swoich pasji :)Pozatym nie boi się konkurencji uczy sie u niej pare dziewczyn i widziałam ze kobiecie zalezy na tym aby te Panie coś wyniosły z jej kursu. Bardzo polecam ta Panią i z pewnością do niej wrócę niebawem ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-30 23:07:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdziwiłem się opiniami, że "korzystamy z usług długo", efekty pracy na to nie wskazują, raczej na osobę początkującą
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 23:45:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani właścicielka wpisuje sobie pozytywne komentarze. No potęga normalnie
Opinia dodana przez: Klapka dnia: 2014-03-26 15:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie super miejsce. Pani fryzjerka znająca się na tym co robi, z super podejściem do zwierząt. Mój sznaucerek bardzo się stresuje a przy tej Pani jest spokojny i grzeczny. Poleciłam to miejsce znajomym i wszyscy podzielają moje zdanie. Dodam że korzystam z usług już bardzo długo i zawsze jest super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Zemło dnia: 2014-03-26 11:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani chodzę od 7 lat. Wcześniej w innej lokalizacji- cieszę się,że teraz mam bliżej. Śmiało mogę polecić wszystkim, którym zależy na fachowej obsłudze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-26 08:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwne... byłam ze spanielem mojej cioci.. Napi ( tak się wabi ) wyszła piękna jak nigdy, wyczesana, wypielęgnowana i na pewno zadowolona. Usługa musiała być bardzo profesjonalna, bo efekt trzymał się o wiele, wiele dłużej niż kiedy same kapiemy ja w domu. Poleciłam to miejsce znajomemu, który był tam ze swoim ulubionym labradorem Larą, tez był zadowolony i pies i Pan :)Polecamy :)))życzę wszystkim takiej miłej obsługi i pięknych psiaków :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-03-25 19:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A jestem zupełnie innego zdania, piesek czekał w profesjonalnej atestowanej klatce, pani bardzo miła, bardzo wysoka jakość kosmetyków i super sprzęt. Mam 10-letniego sznaucera i to jest chyba najlepszy salon w jakim byłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-03-25 19:11:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: grupon i wszystko na temat, poprawka droższa niż oszczędność, za yorka płacę normalnie 60 zł a połaszczyłam się na 2 dychy ijestem "do tyłu" 90 zł, a Pani "fryzjer" - nie ma co komentować
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 10:04:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się opinią, Pani jest beznadzieja, a salon pewnie dopiero powstał. Raczej sukcesów nie będzie.Poza tym nie znalazłam tej Pani w bazie przediębiorców ? Kolejny salon na czarno ??
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 17:15:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikomu nie polecam tego salonu. Pies musi czekać przed zabiegiem w ciemnej skrytce (?!), pani wiecznie niezadowolona i z brakiem podejścia do zwierząt. Nigdy więcej.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-03-13 13:38:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją