Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Carrara sp. z o.o.

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Lubelskie, 20-230 Lublin ul. Turystyczna 45
Telefon: 81 746 11 44
Adres e-mail: recepcja(małpa)ford-lublin.pl
Strona internetowa: www.ford-lublin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x
Ceny usług: 100% niskie 43x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 1473
Data utworzenia profilu: 2014-08-25 11:00:37
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-25 11:00:37 

Opinie o Carrara sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim krótki czas oczekiwania na naprawę. Jestem bardzo zadowolona z tego warsztatu samochodowego i na pewno wrócę ponownie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-04 10:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mają niskich cen, ale warto korzystać z ich usług, bo profesjonalizm jest wart każdych pieniędzy Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-29 10:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem sie, że będę tak zadowolony z tego serwisu. Słyszałem różne opinie o nich,ale jak widać musiałęm się sam przekonać jak to z nimi naprawdę jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-07 17:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Carrara, to najlepszy serwis samochodowy w mieście. Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na naprawę własnie tutaj. Terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-18 09:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o fordach wiedzą wszystko nic dziwnego -to ich pasja, zainteresowanie jestem zadowolony,bo każda naprawa u nich kończy się sukcesem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-21 03:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, dobre ceny i bardzo przyjemna atmosfera. Znają sie na problemach z samochodami. Nadkole już wymienione. Wszystko w porząku. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-29 14:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ręczny nie działał w moim aucie do końca. Bałem sie, że to problem z zaciskiem, jak większość serwisów mi sugerowało. W Carrara jednak okazało się, że to tylko problem z linką. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-07 05:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa, indywidualne podejście do klienta, do tego krótki czas oczekiwania na naprawę. Nic dziwnego - panowie znają sie na Fordach jak mało kto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-04 05:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy serwis samochodowy Forda! Od lat naprawiam swojego Forda wyłącznie w tym serwisie. Uważam, że potrafią pozytywnie zaskoczyć klienta i zająć się nim kompleksowo. Indywidualne podejście, do tego krótki czas oczekiwania na naprawę robi na mnie wrażenie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-24 09:09:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój samochód dymił na biało cały czas. Zacząłem się poważnie zastanawiać, co się dzieję i pojechałem do tego serwisu. Po wnikliwej obserwacji i diagnostyce okazało się, że do wymiany jest uszczelka pod głowicą. Naprawa trwała 2 dni. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 11:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezkonkurencyjny serwis samochodowy. Szczerze polecam każdemu, kto chce naprawić swój samochód na dobrym poziomie i poradzić się specjalistów. Ten serwis spełnia moje oczekiwania i daje duże możliwości. Z nimi posiadanie samochodu i jego serwisowanie, to czysta przyjemność. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-06 10:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis znam nie od dziś. Wiem dokładnie jaką jakość oferują i jak skutecznie wykonują każdą naprawę. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i doświadczenia mechaników pracujących w tym serwisie. Najlepszy serwis Forda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 09:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta,dobre ceny i sprawni mechanicy, któzy wykonują wszelkie naprawy na czas. Jestem bardzo zadowolony z tego, że mogę liczyć w tym mieście na jakiś warsztat samochodowy. Jestem pod wielkim wrażeniem sprzętu jaki posiadają i części jakich używają do napraw samochodowych. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-24 08:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo sprawna obsługa u dealera. Bez problemu mogłem przetestować samochód przed kupnem. Formalności było naprawdę mało jak na kupno samochodu. Jestem zadowolony z samochodu używanego kupionego za pośrednictwem Carrara. Uważam, że kapitalnie radzą sobie z klientem, stawiają na jego satysfakcję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-11 08:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsluga. Czy to dotyczy dealera, czy to serwisu samochodowego. Zawsze pomogą, udzielą fachowych porad. Jak dla mnie są profesjonalistami w każdym calu. Można im zaufać, bo samochody to jest ich konik i doskonale czują sie w tym temacie. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 16:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Naprawa w samochodzie w Carrara, to pewność i doskonała jakość. Dobre ceny pozwalają na regularne korzystanie z usług tego warsztatu. Miłe zaskoczenie co do czasu oczekiwania. Czasem można przeczekać na poczekalni, gdzie jest dobra kawa, wifi, czy nawet telewizor. Nowoczesne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-13 08:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fachowe doradztwo, wysoka jakość, indywidualne podejście do klienta i przede wszystkim bazowanie na nowoczesnych, oryginalnych częsciach. Jako ich stały klient - polecam, bo tak wysokiej jakości nie ma w żadnym innym warsztacie samochodowym. Jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-20 10:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług tego serwisu. Jeżdżę wyłącznie do nich, bo mam 100 % pewność, że zawsze mi dobrze doradzą i zaproponują atrakcyjne dla mnie rozwiązanie. Kompleksowy serwis blacharsko-lakierniczy, do tego rzeglądy rejestracyjne wszystkich typów pojazdów w Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów. Można na nich polegać i liczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-28 00:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że ze swoim problemem przyjechałem właśnie do autoryzowanego serwisu Forda. Oni jedyni w Polsce chyba znają się tak dobrze na tej marce, poza tym oferują klientom naprawdę komfortowe usługi. Nie dość, że mają super poczekalnie, w której jest internet, pyszna kawa, to jeszcze sami dokonują wielkich czynów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-09 22:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głośna praca silnika była dla mnie bardzo niepokojąca... Udałem się więc do Carrara Ford w Lublinie. Słyszałem od znajomych, że znają się na tej marce. Faktycznie, o fordach wiedzą wszystko, montują oryginalne,sprawdzone części, które nie zawodzą Można polecić. W tym wypadku turbosprężarka do wymiany. Kosztowne, ale u nich warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-16 23:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód stanął mi na środku i potrzebowałam pilnej pomocy. Mąż polecił mi ten serwis. Nigdy nie wiedziałam gdzie mąż jeżdzi naprawiać auta, ale teraz już wiem dlaczego jest tak zadowolony. Całodobowe holowanie, to jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-28 20:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I tak trzymać! Doskonała jakość obsługi klienta. Skorzystałem z usług po raz pierwszy , ale z pewnością będę tu wracać. Ostatnia wymiana części - naprawdę klasa. Zostałem miło zaskoczony. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-14 13:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mam gdzie naprawiać swojego forda. :) Cenię ich indywidualne podejście do klienta, cenię dokładność i to, że nigdy nie muszę przyjeżdżać tu z jakimiś uwagami czy reklamacjami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-17 22:17:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki temu serwisowi mój Ford jeździ doskonale. Raz po raz wracam tu, by upewnić się czy wszystko jest w porządku. Zawsze rzetelnie zrobią przegląd. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-21 09:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy mam jakiś problem z moim Fordem, to przyjeżdżam od razu do tego serwisu. Ceny nie są wysokie,a poza tym mogę liczyć na fachową i miłą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-23 16:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej jeździłem do innego warsztatu samochodowego i powiem, że nie byłem tak zadowolony, jak w serwisie Carrara. Tu znają sie na Fordach i nic co trudne nie jest im obce :) Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-01 18:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis samochodowy. Jestem zadowolony z napraw. Przyznam, że myślałem, że wydam więcej,a tu takie zaskoczenie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 22:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z serwisem Carrara mam same dobre wspomnienia. Muszę przyznać, że tutaj wiedzą jak zająć się klientem, by był on w pełni zadowolony z obsługi. Dużo zaangażowania ze strony panów. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-27 05:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis forda. Jak naprawa to tylko tutaj. Po prostu cenię profesjonalizm, miła obsługę i niewysokie ceny. Wszystko tutaj mam, czego potrzeba klientowi Jestem zadowolony. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-09 07:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba przyznać, że mój focus o wiele lepiej jeździ odkąd jest pod opieką Carrary. W tym serwisie ma profesjonalną obsługę i zawsze wyjeżdża z serwisu sprawny i gotowy do jazdy. Jestem zadowolony. Szczerze polecam wszystkim wymagającym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-05 07:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super diagnostyka komputerowa zawieszenia. Szybko dowiedziałem co dzieje się w moim aucie i przynajmniej nie musiałem jeździć do innych fachowców. Carrara - to miejsce, gdzie można uzyskać kompleksową pomoc. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 07:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Super serwis. Czujni mechanicy z doświadczeniem, którym zależy na satysfakcji klienta. Widać, że nie stawiają za priorytet pieniędzy, czy naciągania klienta. To się ceni. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-04 07:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Carrara, to godny polecenia warsztat samochodowy, w którym liczą się ze zdaniem klienta i terminowo wykonują wszelkie naprawy. Bardzo doceniam ich indywidualne podejście, ich kompleksowość, i nawet ich ceny, choć nie są tak niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-23 07:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Miła, profesjonalna obsługa w serwisie. Przejrzeli mój samochód od A do Z i następnie przeszli do naprawy. Wykonali ją rzetelnie, na czas. Mają panowie doświadczenie i wiedzę w temacie. Jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 07:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma z prawdziwymi fachowcami. Cenię sobie przeglądy w tym miejscu. Wiem że samochód oddaję w ręce fachowców. Wcześniej wymieniałem tutaj olej oraz filtr oleju. Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemek dnia: 2015-04-03 16:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na naprawę i zawsze rzetelnie wykonana usługa. W sumie nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-02-05 10:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiany filtrów w tym serwisie to nie dość, że sprawna i szybka robota to jeszcze przystępne ceny. Naprawdę najlepszy serwis w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2015-01-20 13:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem tutaj nowego Forda i muszę przyznać, że pozytywnie zaskoczyli mnie miłą i elokwentną obsługą, szybkim załatwieniem formalności. Jak nowy Dealer oferują naprawdę szeroki wybór i wysoka jakość obsługi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Jankowiak dnia: 2014-12-23 12:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za każdym razem mile zaskakuje mnie ten serwis. Ostatnio robiłem tu przegląd swojego dostawczaka. Wykonano go naprawdę bardzo dokładnie i starannie. Wielkie dzięki dla wszystkich pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2014-11-28 17:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bieżące naprawy wykonuję w tym serwisie. Mam do nich pełne zaufanie, ponieważ nie raz udowodnili mi swój profesjonalizm. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan H. dnia: 2014-11-06 09:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, kompleksowa obsługa, do tego bardzo przyzwoite ceny - prawdę mówiąc nie mam zastrzeżeń. Uważam, że serwis zasługuje na najwyższą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2014-10-13 12:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój dostawczak ma już swoje lata i dlatego też postanowiłem przyjechać tutaj na przegląd. Wykonano go niezwykle profesjonalnie. Z czystym sumieniem mogę wszystkim zarekomendować to miejsce. Cena za przegląd była bardzo korzystna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-09-22 17:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z serwisu Carrara korzystam już dwa lata. Usługi wykonują rzetelnie i w dobrej cenie, ale co najważniejsze operują oryginalnymi częściami i dokładnie znają markę Forda, co jest dla mnie godne zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol T. dnia: 2014-09-10 10:00:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją