Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Handlowa KOMA AUTO-SERWIS Mirosław Koza

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Lubelskie, 21-300 Radzyń Podlaski ul. Warszawska 60
Telefon: 83 352-24-46 Kom. 600-493-508
Adres e-mail: radzyn(małpa)komafh.pl
Strona internetowa: http://komafh.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 38x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 1916
Data utworzenia profilu: 2014-08-18 08:19:03
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-18 08:19:03 

Opinie o Firma Handlowa KOMA AUTO-SERWIS Mirosław Koza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na samochodach. Klienta traktują z szacunkiem. Mają też duży wybór części i akcesoriów w sklepie. Zawsze miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-09 04:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa w tym serwisie naprawdę się opłaca. Jestem zadowolony, bo nie przepłaciłem na częściach, dostałem rabat, do tego po dwóch dniach miałem auto do odbioru. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-20 22:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z największą przyjemnością. Oferują towar najwyższej jakości w dobrej cenie, do tego mam pewność, że towar jest legalny oraz posiada gwarancję producenta. Cieszę sie, że realizują również zamówienia indywidualne na części nietypowe oraz oferujemy niezbędne części potrzebne do wymiany podzespołu. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-14 04:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mirek jest świetnym specjalistą, a o branży motoryzacyjnej wie wszystko. Jestem wdzięczny za solidne naprawy, fachowe doradztwo w ramach wyboru odpowiednich części. W tym sklepie i tym serwisie pracują osoby odpowiedzialne, odpowiednio wykształcone i konkretne. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-15 09:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z naprawy w tym serwisie samochodowym. Koma Auto Serwis, to sprawdzone przeze mnie miejsce. Cenię wysoką jakość w przyzwoicie niskiej cenie. Nigdy mnie nie oszukali i nie zadbali niczego w moim aucie.\ Cieszę się, że mamy taki warsztat samochodowy w naszym mieście. POZDRAWIAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 22:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ostatnio miałem duży problem z brakiem mocy w samochodzie, uczucia trzymania koła i jak się okazało w serwisie trzymały zaciski. Odstawiłem u nich samochód i przystąpili do wymiany zacisków na nowe. Trochę to kosztowało, ale czas oczekiwania na naprawę to były tylko 2 dni. (musieli zamówić do mojego samochodu indywidualnie). Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-03 03:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis nigdy mnie nie zawiódł. Nie spodziewałam sie, ze kiedyś uda mi się trafić na tak kompetentnych mechaników. Jestem bardzo zadowolona z napraw wykonanych przez ten serwis. Szczerze polecam każdemu, kto liczy na profesjonalizm i szybkość w działaniu. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-26 11:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dziwnego, ze maja części najwyższej jakości, skoro współpracują od lat z hurtowniami oraz producentami w całym kraju. Potrafią fachowo doradzić. Mają i części oryginalne i zamienniki. Dla mnie ma znaczenie cena,wiec w tym momencie takie fachowe doradztwo jest jak na wagę złota. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 11:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez problemu poradzili sobie z rozrządem w moim aucie. Nie spodziewałem się, że tak szybko im to wyjdzie. W ciągu dwóch dni poradzili sobie z wymianą rozrządu. Cena też jakoś mnie pozytywnie zaskoczyła. Teraz mogę jeździć spokojnie i nie martwić się, że pasek mi strzeli. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-23 10:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem zadoowlony z usług. Jak zwykle pokazali klasę i doświadczenie. Cztery indywidualne linie naprawcze robią wrażenie :) Nic dziwnego, że tak szybko i terminowo wykonują naprawy samochodowe, skoro mają gdzie wykonywać naprawy i mają profesjonalnych ludzi do pomocy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-26 09:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No trzeba przyznać, ze wiedzą jak zaskoczyć klienta ;) Nie musiałam długo czekać na wymianę oleju z filtrami. Zrobili to w przeciągu 20 minut ;) z zegarkiem w ręku. Poza tym miałam okazję wypić bardzo dobrą kawę w poczekalni. Na pewno z każdym innym problemem przyjadę właśnie do tego serwisu. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 01:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Miła, konkretna obsługa nie tylko w serwisie, ale również w ich sklepie motoryzacyjnym. Ogromny wybór filtrów: powietrza, paliwa, oleju, do tego wszystkie rozmiary opon do samochodów osobowych. No jest z czego wybierać jeśli chodzi o asortyment. Jeśli chodzi o jakość usług, również nie mam się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 11:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu człowiek nie spotyka sie z partactwem, nieumiejętnościami, czy brakiem wiedzy. Tu klient spotyka się z kompetencjami i doświadczeniem. Dla mnie bardzo ważne jest to, że mogę liczyć na mechaników. W dzisiejszych czasach na takich jak tu niełatwo trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 01:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Zwykle w tej branży mechanicy nie są zbyt uprzejmi, ale tutaj pracują ludzie na poziomie, którzy nie namawiają na dodatkowe naprawy, ale słuchają potrzeb klientów i wiedzą jak mile ich zaskoczyc. Super, że można u nich kupić dodatkowo części ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-19 01:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawiam u nich samochody od lat nigdy mnie nie zawiedli, to co zauważyłem, to nie są tani, ale z pewnościa opłaca się tu naprawiać swoje auto po prostu jakość jest najlepsza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-08 23:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzony serwis samochodowy, który spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolony,bo z czymkolwiek się do nich zwracam, to zawsze chętnie pomogą. Szybko i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-23 09:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, z którym nie spotkałem się dawno. Jestem zadowolony z usług. Cieszę się, że mamy taki super serwis w naszym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-30 21:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wszystkie pozytywne opinie. Jestem zadowolony z napraw. Dużo doświadczenia i talentu potrzeba, by móc naprawiać dobrze i na czas. Cennik nie jest sztywny, więc tym bardziej - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 21:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak profesjonalny warsztat samochodowy. Można tu otrzymać fachową pomoc i wsparcie ze strony wykwalifikowanych mechaników. Ostatnio wymieniłem tu olej wraz z filtrami i klocki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 21:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z nimi naprawianie samochodu, to czysta przyjemność. Jeszcze za takie pieniądze, to jak najbardziej! Polecam z dużą przyjemnością. Nie raz pokazali swój profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-24 22:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat konkret! Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony! Myślałem, że nie będe zadowolony z naprawy, że znów trafiłem na partaczy, ale panowie świetnie sobie poradzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-10 11:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie bieżące naprawy samochodowego wykonuje w tym serwisie. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze wysoka jakość, dobra cena, kompleksowa pomoc. Robią wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-28 13:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa została wykonana na czas. Pierwszy raz skorzystałem z usług tego serwisu i nie żałuję. Obawiałem się ceny, ale niepotrzebnie. Serwis wie jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-13 08:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie... pozytywnie mnie zaskoczyliście swoją terminowością. Wcześniej miałem też tak dobry warsztat samochodowy, ale niestety nie byli tacy słowni jak wy. Jak na razie jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-22 07:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za wymianę oleju z filtrami, za fachowe doradztwo w ramach amortyzatorów i odgrzybienie klimatyzacji. Cieszę się. Pierwszy raz trafiłem na kompetentnych ludzi. Bezstresowa atmosfera i dobre ceny,to duży atut. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-22 08:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłem tak zadowolony z warsztatu samochodowego. Mechanicy z prawdziwego zdarzenia, którzy wiedzą jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta :) Dzięki za pomoc. Pomyślności w Nowym Roku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-28 14:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wymieniali mi zaciski hamulcowe na nowe. Dziś samochód jeździ bez zastrzeżeń, nie mam wrażenia że coś mnie zatrzymuje. Jako kobieta - polecam, gdyż wykonali pracę zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-09-29 07:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się niezmiernie, że mój samochód trafił w ręce tak dobrego serwisu samochodowego. Koma Auto Serwis spełnia moje oczekiwania na każdym kroku. Wysoka jakość świadczonych usług, miła obsługa, dobra cena. Super. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-25 07:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Coś złego zaczęło się dziać z chłodnicą w moim samochodzie a mianowicie zaczęła puszczać płyn. Przyjechałem tutaj na wymianę i jestem zadowolony. Nie zapłaciłem dużo a wymiana w terminie i naprawdę dobrze wykonana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-03-05 05:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem serwisu Koma i muszę powiedzieć,że wszystkie naprawy jakie były wykonywane w moim aucie zostały przede wszystkim pomyślnie i bezpiecznie. Jestem wdzięczny za każde wsparcie, każde zaangażowanie ze strony serwisu, jak również za życzliwość, na którą mogę liczyć. W serwisie pracują osoby wykwalifikowane, chętne do pomocy, kompetentne, uczciwe i godne zaufania. Nie boję się powierzyć im swojego auta. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2015-02-17 07:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana klocków i tarcz naprawdę wspaniała! Jestem zadowolony z obsługi w serwisie a dodatkowo ceny był bardzo przystępne. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2015-01-30 08:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis wart uwagi ze względu na bardzo bogatą diagnostykę. Usunięcie błędów z poduszki powietrznej w moim samochodzie w końcu było skuteczne. Do tego cena też konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2015-01-12 17:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedrogo wymienili sprzęgło w mojej astrze. W sumie obsługa jest tutaj bardzo miła - starają się na czas wykonywać usługi motoryzacyjne. Ale co najważniejsze - znają się na rzeczy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 09:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie serwis warty zarekomendowania. Jak dla mnie naprawdę bomba. Mam dość stary samochód i musiałem wymienić przewody zapłonowe. To był naprawdę ekstra pomysł żeby przyjechać właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: heniu dnia: 2014-11-20 18:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa - naprawdę miła - nie tak jak w innych warsztatach samochodowych. Nigdy nie spotkałem się tutaj z jakąkolwiek gruboskórnością czy nie kompetencją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 09:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie, że jest taki serwis jak ten! Gdyby nie on nie wiem, gdzie wymienił był łączniki od stabilizatora w moim samochodzie. Tutaj pracownicy mają odpowiednie kompetencje oraz doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzyś dnia: 2014-10-13 18:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że są bezkonkurencyjni. Z ich pomocą moje auto jeździ bez zarzutów. Wymiana rozrządu nie była tak droga jak w innych serwisach i nade wszystko dość sprawnie poszła im ta wymiana. Czym mnie pozytywnie zaskoczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2014-09-23 10:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nazywam się Artur Nowicki. Korzystam z serwisu Koma Auto Mirosław Koza już bardzo długi okres. Przekonali mnie do siebie możliwością negocjowania cen, wysoką jakością świadczonych usług i skutecznością. Nie raz miałem już do czynienia z partaczami i dokładnie wiem, w jaki sposób oni działają, ale w tym serwisie nie poznałem się z takim zachowaniem. Traktują tu klienta bardzo dobrze, utrzymują z nim kontakt, przypominają o możliwych wymianach, fachowo radzą w zakresie napraw. Sugerują, co byłoby najtańszą opcją w danej kwestii, i tym sposobem regeneruję swój samochód małymi kosztami, a skutecznie. O tym serwisie słyszałem same pozytyw, i jestem dumny, że jestem ich stałym klientem, ponieważ takiego serwisu to w dzisiejszych czasach ze świeczką szukać. Można liczyć tutaj na pomoc, wsparcie i zaangażowanie ze strony obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-09-05 11:13:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją