Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Karczma Krys-Stan

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-135 Olsztyn Kolejowa 11a
Telefon: Kom. 664 421 343
Adres e-mail: krys-stan(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.krys-stan.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 23x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 877
Data utworzenia profilu: 2014-08-14 14:53:43
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-14 14:53:43 

Opinie o Karczma Krys-Stan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swojsko, domowo i niedrogo. Taka karczma to jest coś. Jestem bardzo zadowolona z obiadków. Zdecydowanie świeże produkty, miła obsługa i dlugo nie czeka się na jedzonko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-14 07:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chrupiący placek ziemniaczany z gulaszem mięsno - warzywnym zdobył moje serce! Pychota. Naprawdę. I cena nie była wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-03 08:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Golonka w chmielu rewelacyjna! Dawno nie jadłam tak dobrej golonki i to tak solidnie przygotowanej. w zestawie z swojskimi marynatami, chrzanem i musztardą. Mniam! Przemiła obsługa ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-15 02:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczne miejsce! Kilka stolików było wolnych w sobotę,do tego atmosfera rodzinna, przytulna. No chce się tu wrócić. Szczególnie, że mają tak domowe menu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-16 21:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrazy po staropolsku w sosie własnym kupiły mnie kompletnie. Nie czekałem długo na zamówienie, dlatego z pewnością wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-05 04:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta golonka jest znakomita! Mniam! Przepyszna! Do tego nie czeka się tak długo jak w innych restauracjach. Super atmosfera i przyjemna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-26 04:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie pierwsza klasa... Dawno tak dobrze nie pojadłem. Karczmę odwiedziłem po raz pierwszy w życiu, ale bez wątpienia nie po raz ostatni. Smak, gust i po prostu miła obsługa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-29 09:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Smacznie, elegancko i bardzo domowo. Jak u mamy wręcz :) Jestem zadowolony z obiadu, choć byłem u was po raz pierwszy. Bez wątpienia nie ostatni. Przyjemnie i niedrogo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-14 14:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy tutaj ostatnio na obiedzie i praktycznie nie mam uwag. Szybko nas obsłużono, jedzenie było dobre Wszystko podane na ciepło, widać, że świeże, a nie odgrzewane po raz 100.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-17 21:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Karczma spełniła moje oczekiwania i pod względem organizacji, i pod względem jedzenia. Cieszę się niezmiernie, że wesele było tak udane. Razem z mężem dziękowaliśmy już właścicielom niejednokrotnie, ale pragniemy podziękować jeszcze raz. Dziękujemy za dobre jedzenie, rodzinną atmosferę i tak miłą obsługę naszych gości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-21 08:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Smacznie! Jestem pozytywnie zaskoczona Karczmą. Bardzo swojsko, naturalnie , a jedzenie wyborne. Dawno tak się nie najadłam i dawno nie miałam okazji spotkać tak kulturalnej obsługi Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-29 08:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwują smaczne dania, wykonane rzetelnie. Nie czeka się długo, co tez jest dla mnie osobiście dużym plusem. Cenowo nie źle. Wrócę na pewno ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-06 08:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Karczma Krys-Stan, to najlepsze miejsce na rodzinne obiadki. Z wielką przyjemnością odwiedzamy to miejsce regularnie co niedzielę. Obiady przygotowywane są z dokładnością i precyzyjnością. Ceny nie są wysokie, a porcje spore. Wychodzimy z Karczmy zawsze zadowoleni i najedzeni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-19 07:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona :) W Karczmie Krys Stan urządziliśmy przyjęcie dla rodziców z okazji ich rocznicy ślubu. Było super... Jedzonko takie jak zawsze, czyli naprawdę wyborne, obsługa kelnerska znów pokazała klasę, a atmosfera jaka była w karczmie sprawiła, że bawiliśmy się długo :) Dziękujemy za miłą obsługę i za pyszne jedzenie. Było megaa!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 07:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na świetne jedzenie. Tutaj posiłki są takie jak u mojej mamy. Lubię tu przychodzić bo mogę zjeść bardzo dobrze w całkiem przystępnej cenie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-03-04 18:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Catering naprawdę genialny. Firma świetnie wszystko zorganizowała. Impreza firmowa obsłużona tak jak to być powinno a jedzenie zaskoczyło mnie pysznym smakiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romka dnia: 2015-01-27 14:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyśmienite jedzenie sprawia, że jesteśmy z całą rodziną na obiadach w tym miejscu. Ceny są naprawdę bardzo przystępne a jedzenie zawsze świeżutkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2015-01-09 13:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Catering na przyjęcie wzięłam z tej firmy i jestem zachwycona. Wszystkim bardzo smakowało jedzenie. Jestem bardzo zadowolona i naprawdę bardzo serdecznie wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewela dnia: 2014-12-12 16:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze miejsce! Teraz nie muszę już często gotować. Razem z całą rodziną uwielbiamy przychodzić tutaj na obiady. Jesienne menu bardzo nam zasmakowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-21 11:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra miejsce. Zakochałam się w nim latem, ale teraz także jesienne menu przypadło mi do gustu. Domowe i przepyszne obiady to coś co naprawdę bardzo lubię i dlatego polecam serdecznie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2014-10-30 12:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej karczmie razem z przyjaciółmi zorganizowaliśmy zjazd klasowy. Było to spotkanie w dość kameralnym gronie. Bardzo dobrze się tu czuliśmy. Mnie osobiście do gustu przypadł przepiękny wystrój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-10-10 14:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Karczmę Krys Stan odwiedziłem tydzień temu, w drodze do domu wraz z moją narzeczoną. Olsztyńska karczma pozytywnie nas zaskoczyła swoim klimatem oraz MENU. W środku bardzo klimatycznie. Przytulnie, czysto, przestronnie. Mimo dużej ilości gości znaleźliśmy wolny stolik bez problemu i od razu otrzymaliśmy MENU, w którym znalazło się naprawdę mnóstwo różnorodnych polskich potraw. Nie oczekiwaliśmy żadnych udziwnień - chcieliśmy po prostu dobrze zjeść za niewielkie pieniądze. Udało się. Ja osobiście wyhaczyłem rosół z makaronem, do którego przekonała mnie w gruncie rzeczy cena. Na zupkę czekałem - bo ja wiem ? - z 5 minut... a w tym czasie zachwycaliśmy się z narzeczoną samą karczmą. Karczma była fajnie urządzona, nie było zbędnych elementów i dodatków. Wszystko na swoim miejscu. A wewnątrz pełna organizacja personelu. Otrzymałem rosołek. Mimo niskiej otrzymałem dość dużą porcję. Pływające po rosole oczka naprawdę dużo znaczyły, a domowej roboty makaron świadczył o szacunku do gości. Smakował i to bardzo! Na drugie danie oboje czekaliśmy kolejne 10 minut, co było dla nas również zaskoczenie, bowiem na sali było dość dużo gości,a mimo to każdy dostawał jedzenie punktualnie. Na danie główne zamówiłem zrazy z dzika po chłopsku, które zostały podane w bardzo nowoczesny sposób. Mięciutkie, rozpływające się w ustach, z przepysznym delikatnym sosikiem. Cud, miód, malina! Porcja również była spora... Z narzeczoną byliśmy najedzenie, a za wszystko zapłaciliśmy niecałe 40 zł, więc szok! Byliśmy nad morzem i tam w kiepskich restauracjach płaciliśmy po 50 zł, a tu proszę... Ogólnie : Nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa kelnerów na poziomie, bardzo elokwentni. Chętnie doradzili w wyborze dań. Ceny atrakcyjne - jak już wyżej napisałem, no i nade wszystko staropolski klimacik... Super... Niewielka, ale jasna i przejrzysta przestrzeń, a w powietrzu unoszący się niezapomniany zapach polskich dań. Nasza pierwsza i mam nadzieję, że nie ostatnia wizyta. Mimo, iż nie mieszkamy w okolicach, to chętnie wybierzemy się tutaj w przyszłości. Na takie jedzenie warto przyjechać - nawet z daleka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Dubnik dnia: 2014-09-22 10:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atutem tego miejsca są moim zdaniem regionalne potrawy. Rodzinnie odwiedzamy to miejsce, co jakiś czas i nie mamy uwag. Jedzenie znakomite. Ceny w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-09-04 10:54:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją