Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Podatkowa OPTIMA Justyna Grzywaczewska

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Wyszyńskiego 14A/12
Telefon: Kom. 507 149 730
Adres e-mail: kancelariaoptima(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.kancelariaoptima.pl
NIP:
879-164-26-14
Opis działalności: Usługi księgowe oraz rachunkowe. Słowa kluczowe: księgowość, rachunkowość

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 972
Data utworzenia profilu: 19.03.2014 15:32:25
Data ostatniej aktualizacji: 12.08.2014 12:40:29 

Opinie o Kancelaria Podatkowa OPTIMA Justyna Grzywaczewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Jestem zadowolona,ze skorzystałam z usług. Wszystkie sprawy są załatwiane dokładnie tak jak chciałam. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.08.2014 12:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Podatkowa działa bardzo dobrze, prowadzi mi zawsze całość dotyczącą kadr oraz wszelkie rozliczenia roczne i Pefron
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2014 13:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra postawa pracowników tego biura skłoniła mnie do napisania pozytywnej opinii na jego temat. Usługi są wykonywane na czas i są wykonywane z dbałością. Kontakt jest dobry. Biuro jest certyfikowane więc wiem, że moimi interesami zajmują się specjaliści :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.07.2014 12:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak uwag, jeśli chodzi o wywiązywanie się ze zobowiązań oraz kontakt telefoniczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2014 15:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie. Dzięki za wszelką pomoc.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 09.05.2014 13:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność. Współpraca w sympatycznej atmosferze oraz w gronie wykwalifikowanej kadry, która pomaga przy rozwiązywaniu problemów związanych z moją skromną firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2014 10:29:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją