Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Łódź Agnieszka Wróblewska - notariusz, Wojciech Mieczkowski - notariusz spółka cywilna

Zawód: Notariusz 
Adres: Łódzkie, 90-418 Łódź Kościuszki 3
Telefon: 42 630 06 35 Kom. 502 370 620; 502 294 113 Fax: 42 630 06 35
Adres e-mail: wmnotariusze(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.notariuszelodz.pl
Opis działalności: Kancelaria czynna: pon.-pt. 8-20, sob. 10-14. Dokonywanie czynności notarialnych takich, jak np. umowy sprzedaży, umowy darowizny, akty poświadczenia dziedziczenia, umowy spółki, poświadczanie podpisów oraz kopii dokumentów itp. Słowa kluczowe: notariusz Łódź, Łódź notariusz, notariusz lodz, kancelaria notarialna Łódź, notariusz Wróblewska, notariusz Wróblewska Łódź

Ocena: 100% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 10x 4x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4145
Data utworzenia profilu: 2014-03-02 00:06:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-01 13:47:25 

Opinie o Kancelaria Notarialna Łódź Agnieszka Wróblewska - notariusz, Wojciech Mieczkowski - notariusz spółka cywilna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna kancelaria, notariuszom chce się pracować, bez wydziwiania i nadymania. Nie wyszukują sztucznie problemów, żeby zaistnieć. Wiele razy korzystałam z pracy kancelarii dla moich klientów.Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zawodowy pełnomocnik dnia: 2016-10-21 13:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodzi, kompetentni i widać że im się chce pracować. Honorarium do przeżycia, zwłaszcza za tak dobrą jakość i szybkość usługi.Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2015-08-10 19:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług pana notariusza i polecam. Bardzo rzetelny notariusz, wszystkie dokumenty dokładnie przeanalizował i poświęcił nam dużo czasu plus bardzo sprawna obsługa biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-20 17:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepsza kancelaria notarialna w Łodzi. Potwierdzam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2015-02-24 17:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Wroblewska to profesjonalista. Po dostarczeniu przeze mnie dokumentów szybko wyznaczyła termin,wszystko przebiegało sprawnie i bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Pietruszewska Kacprzyk dnia: 2014-11-20 17:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam kancelaria na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2014-10-27 17:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług p. Wojciecha , polecam serdecznie. Szybko wyzanczony termin , wszystko przebiegło bezproblemowo , Pan Notariusz bardzo dokładny i rzetelny i super wszystko wyjaśnił.Bardzo miła i kompetentna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-27 16:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem tam przez kupujących-ja zawsze korzystałem z innej kancelarii , ale z czystym sumieniem polecam w 100%, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sprzedający dnia: 2014-07-25 17:28:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie oceniam kancelarii zastanawiam się tylko czy wpisy są prawdziwe
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-06-25 12:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pani Agnieszki-rzetelna, profesjonalna obsługa. Krótkie terminy, dostosowuje się do klienta-co dla mnie było bardzo istotne. Poza tym, przemiła atmosfera w kancelarii. polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-07 10:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, miałam do czynienia i z panem notariuszem i z panią notariusz i za każdym razem obsługa była bardzo profesjonalna. Sprawnie i rzetelnie, krótko się czeka, można czuć się bezpiecznie jako klient, a cała obsługa podchodzi do ludzi z dużą cierpliwością i jest kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-06-05 18:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Pani Notariusz ponieważ słyszałem bardzo dobre opinie na temat Jej kancelarii . Mogę tylko potwierdzić - Pani Agnieszka jest bardzo dobrym notariuszem i bardzo dobrym człowiekiem, ogromnie mi pomogła w mojej sprawie.Polecam każdemu !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2014-04-24 18:19:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Kancelaria naprawde rzetelnie i bezproblemowo zajeła sie moja sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena R. dnia: 2014-03-12 16:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry notariusz - b. szybko wyznaczony termin, rzetelna informacja, a do tego pani notariusz świetnie sobie poradziła z naszym sprzedającym który nie był łatwym klientem..... Umowa b. starannie przygotowana. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-03-10 18:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią notariusz Agnieszka Wróblewską z Łodzi polecam z czystym sumieniem. Bardo dobra notariusz z Łodzi. Wszystko jasno, terminowo i sprawnie. Termin podpisania aktu notarialnego wyznaczony został praktycznie z dnia na dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Kownacki dnia: 2014-03-03 15:23:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją