Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jesionkiewicz Piotr. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 00-669 Warszawa Emilii Plater 9/11
Telefon: Kom. 604156 543 Fax: 0226225032
Adres e-mail: kontakt(małpa)piotrjesionkiewicz.pl
Strona internetowa: www.piotrjesionkiewicz.pl
Opis działalności: Salony Fryzjerski Fryzjerstwo PJ Warszawa Centrum. Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 70% pozytywna 19x 8x

Jakość usług: 70% wysoka 19x 8x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 21x 3x 1x
Ceny usług: 0% niskie 17x 7x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 10885
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-30 00:08:18 

Opinie o Jesionkiewicz Piotr. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon niczym z londyńskich uliczek. Wnętrze i kamienica zachwyciła mnie totalnie. Ale najważniejsze oczywiście sa włosy i sie nie zawiodłam. BrAwo dla Pana Piotra! Piękny kolor i bezbłędne strzyżenie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-05 00:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie PJ zrobiłam dekoloryzację. Wszystko trwało 8 godzin ale włosy (nie wiem jak tego dokonali) mam w lepszej kondycji niz przed zabiegiem. Polecam każdemu.\
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa K dnia: 2015-05-13 14:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam z wypranym, przetrawionym blondem. Do tego z filcujacymi sie włosami. Pan Piotr przede wszystkim odradzil baleyage, powiedział, zeby przejść na farbę, bo mniej niszczy włosy. Byłam zrezygnowana i zgodziłam sie na wszystko byle wyprowadził moja glowe na prosta. Udało sue!!! Jest pięknie. Włosy przede wszystkim zmieniły fakturę, sa miłe w dotyku i lsnia. Fryzura pełna objętości. Mistrz. Polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-04-01 09:36:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra, beznadziejnie, nie polecam, omijajcie szerokim łukiem!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-09 14:51:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dwa razy u Piotra. Po pierwszym razie wyszłam zadowolona bo praktycznie dyktowałam każdy ruch nożyców w jego rękach. Za drugim razem tez dokładnie wytłumaczyłam o co mi chodzi, widocznie nie zrozumieliśmy sie. Podejrzewam, ze głownie dlatego iż Piotr za każdym razem widzi mnie juz z mokrymi włosami i założonym fartuchu - skąd ma wiedzieć jaki mam styl, jak układam włosy na co dzień. Zero wywiadu, zainteresowania. Mam wrażenie ze "odwalał" robotę i ani razu nie spojrzał w lustro sprawdzić czy w ogóle fryzura bedzie mi pasuje, czy może cos zmienić, doradzić. Żadnej inicjatywy, inwencji z jego strony. Może i jest dobrym fachowcem ale ze strony obsługi klienta i próby dostrzeżenia jego potrzeb wielki minus!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna Lipinska dnia: 2015-01-02 18:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna mieszkam w Warszawie. Zawsze włosy robiłam mi niezastąpiona Ilona z Częstochowy.Niemniej jednak przed świetami nie zdazylabym z racji na prace pojechac wczesniej do domu po to by pojsc do fryzjera. Znajoma z pracy poleciała mi salon Fryzjerstwo PJ. Trafiłam do Piotra. Byłąm wczoraj i da dzis nie moge wyjsc z zachwytu. Namowil mnie na krotkie geomteryczne ciecie i nowy ciemny, czekalodowo brzowy kolor (ktory wyszedl bardzo naturalnie). Mialam wlosy do ramion i idac na wizyte nie myslalam o zadnej drastycznej metamorfozie. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Kompetencja, fachowa, wycwiczona reka w strzyzeniach. wlosy po myciu ukladaja sie tak jak po wyjsciu z salonu. MIstrz! A salon przepeikny i bardzo luzna atmosfera. taka przyjazna a nie na zadeciu. Polecam! i dziekuje jezeli Pan Piotr to w ogole czyta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-12-21 15:31:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od dawna chcialam zrobic ombre. jestem ciemna blondynka i meczy mnie chodznie do frzyjera co miesiac (chyba bardziej mnoj portfel). Pan Piotr wykonal mi idealne ombre niczym z okladki VOGUE. Bardzo dziekuje!!! teraz chodze na odświeżenie koloru co dwa miesiace;)))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iza dnia: 2014-07-30 00:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu pierwszy raz jestem w 100 % zadowolona z fryzury. nie muszę nic z nią robić, a wygląda bardzo dobrze - byłam w tym salonie pierwszy raz. Piotr Jesionkiewicz sam mi ją zaproponował - nie byłam przekonana, ale tak mu dobrze z oczu patrzyło - że postanowiłam zaufać. Sama nigdy nie wpadłabym na to, że właśnie tak mogę się obciąć. Bardzo ciekwe techniki obcinania, pełen profesjonalizm. a co najważniejsze, w końcu fryzjer, który nie zamęcza rozmową. Skupiony na pracy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwo dnia: 2014-06-30 08:31:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor dokładnie taki o jaki nie prosiłam. Strzyżenie bardzo szybkie i włosy nie układają się najlepiej. Ogólnie trochę brak i wyobraźni i wyczucia co się sprawdzi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: LuLu dnia: 2014-01-09 19:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazlam ten salon szmuglując internet. zalezalo mi na precyzji strzyżenia i dobrania fryzury do twarzy i osobowosci i... TRAFILAM W SEDNO!!! Paulinko, DZIEKUJE BAAAAAAAAARDZO. Podoba mi sie nowa krótka fryzurka i na pewno bede do Ciebie wracac na strzyżenie. Po raz 1 spotkalam sie z tyloma fajnymi opiniami co do fryzurki. Ekspedientki w sklepie same nabraly ochote na krotkie włoski hihihi, zastanawialy sie czy im tez byloby ladnie w takim wydaniu. :)))) Suuuper! SALON I EKIPA GODNA POLECENIA!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgosia f. dnia: 2013-10-22 19:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam na strzyżeniu i farbowaniu u Pana Piotra,idealnie dobrał mi kolor a fryzura jest idealnie dobrana do kształtu twarzy. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-10-08 00:16:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam Piotra Jesionkiewicza. Też szukałam fryzjera w warszawie przeczesując fora internetowe. Znalazłam kilka pozytywnych opinii o nim, więc umówiłam się na wizytę. Nigdy tak źle nie ścięto mi grzywki. Została ona dosłownie wystrzępiona tak, że włosy które z niej zostały zamiast się układać łagodnie na bok odstają!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wykorzystana
Opinia dodana przez: deszczyk dnia: 2013-09-02 21:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem "wierna" Piotrowi od lat. Przeszłam już wszystkie etapy fryzjerskiego szaleństwa, miałam włosy krótkie, półdługie i długie. Przy krótkich poszalałam z koloryzacją. I nigdy się nie zdarzyło, żebym była niezadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: manja dnia: 2013-06-05 14:44:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poświęcił mi 2 minuty, nie był zainteresowany moim zdaniem, wszystko zrobiła jego asystentka a on siedział sobie na zapleczu lub snuł się po salonie. Bardzo drogo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie sprawdziłam
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-05-21 10:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest świetnym fachowcem. Strzyże znakomicie. Moje rzadkie włosy (leczę się na wypadanie włosów u dermatologa i endokrynologa) strzyże tak, że wyglądają na całkiem geste! I to na co dzień, bez specjalnego modelowania, układania - tylko myję włosy i suszę suszarką, częściowo na szczotce, ale tylko trochę, bo zwykle nie starcza mi czasu. Uratował mi w ten sposób samopoczucie i samoocenę - więcej pozytywnych efektów mam dzięki temu fryzjerowi, niż dzięki lekarzom. Robi fryzury wyglądające zdrowo i naturalnie, co mi bardzo odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie miałam okazji sprawdzić
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2013-01-26 20:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam.Już od dawna nie byłam u tak dobrego fryzjera.Pani Jola jest naprawde super profesjonalistką !!!;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: grodzka17 dnia: 2012-10-05 23:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Piotra. Jest co prawda malowny, ale nie chodze do fryzjera po to by zawierac znajomosci;)niemniej jednak pan Piotr zna sie na swoim fachu. odratowal mi wlosy z zielonego blondu i teraz juz go nie zmienie na zadnego innego fryzjera. Fachowa obsługa, rodzina atmosfera, za każdym razem wychodzę z uśmiechem na twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nigdy nie było potzreby;)
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2012-04-19 18:22:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!BYLAM ZAPISANA DO PIOTRA A WSZYSTKO ZROBILA MI JEGO ASYSTENKA- OD NAKLADANIA FARBY DO MODELOWANIA WLOSOW [W TYM CZASIE P.PIOTR BYL BARDZO ZAJETY SWOIM KOMPUTEREM I NUDZENIEM SIE] ASYSTENKA BARDZO MILA, ZNA SIE NA RZECZY I JA POLECAM ALE W INNYM SALONIE. BYŁAM JASNĄ BLONDYNKĄ I POPROSIŁAM O ZROBIENIE ODROSTÓW, WSZYSTKO BYŁO OK, WLOSY ŁADNIE SIĘ ROZJAŚNIŁY, ALE KIEDY POSZLAM DO MYCIA , PAN PIOTR KAZAŁ ASYSTENCE DODAĆ CIEMNA PŁUKANKE [ BEZ MOJEJ WIEDZY CZY UPRZEDZENIA] O TYM ŻE MAM CIEMNE WŁOSY DOWIEDZIAŁAM SIĘ PO FAKCIE I KIEDY ZWRÓCIŁAM UWAGĘ TO PAN PIOTR BYŁ WIELCE OBRAŻONY I STWIERDZIŁ, ŻE TAK LEPIEJ [ MOJE ZDANIE NIE MIAŁO ZNACZENIA] NA KONIEC CHCIAŁAM FAJNĄ FRYZURE O KTÓREJ MÓWIŁAM OD SAMEGO POCZĄTKU BO MIAŁAM WAŻNĄ IMPREZE, ALE NIESTETY NIE STARCZYŁO CZASU, WIEC WŁOSY NIE ZOSTAŁY ANI PODKRĘCONE ANI WYPROSTOWANE- WYSZLAM OD FRYZJERA TAK JAKBYM SAMA WYSUSZYŁA WŁOSY TYLKO Z JASNEJ BLONDYNKI ZROBILI ZE MNIE JASNA BRUNETKĘ ALBO MYSIĄ BLONDYNKE, BEZ MOJEJ WIEDZY I ZGODY. NIKOMU NIE POLECAM !!! A I PIERWSZY RAZ SPEDZIŁAM 4 GODZINY NA ZROBIENIE ODROSTÓW, JAK ZAWSZE ZAJMOWAŁO TO MAX.2H, JEŚLI MACIE OCHOTE WYDAĆ KUPE KASY, OGLĄDAĆ PRZEZ 4 GODZINY NIEZADOWOLONĄ MINE WŁAŚCIELA, KTÓRY NIC MI NIE ZROBIŁ [ NO PRZEPRASZAM- WYDAŁ ROZKAZ, ŻEBY ZMIENIĆ MI KOLOR WŁOSÓW] I WYJŚĆ Z SALONU JAK Z WŁASNEJ ŁAZIENKI, TO MOŻECIE SPRÓBOWAĆ ;>
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NA REKLAMACJE NIE MIAŁAM CO LICZYĆ, MIMO, ŻE MÓWIŁAM,ŻE NIE CHCIAŁAM ZMIENIAĆ KOLORU, PAN PIOTR STWIERDZIŁ, ŻE TAK LEPIEJ I TAK SKOŃCZYŁA SIE MOJA ROZMOWA Z NIM
Opinia dodana przez: PRAWDZIWA dnia: 2012-04-07 16:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: koloryzacja na najwyzszym poziomie. super strzyzenie. jedyny mankameent troche musialam poczekac na swoja kolej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kajutek dnia: 2012-02-21 18:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemila atmosfera i doskonale ciecie. Po raz pierwszy nie mam problemow z samodzielnym ulozeniem wlosow, bo zostalm zapytana co z nimi zwykle robie i zostaly obciete w odpowiednio do tego dobrany sposob. Z cala pewnoscia bede wracac:-):-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-02-13 14:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zdecydowanie na tak. Przede wsyztskim podoba mi sie klimat jaki tam panuje. Stara kamienica w klimacie loftu. okna na oscierz pootwierane, przyjemny chlod. czulam sie bardziej jak w kafejce niz u fryzjera. na poczatku zaproponowano mi cos do picia i uwaga dostalam kawe frappe lepsza niz w green coffee;)!! mega przyjemne orzezwienie! pozniej zajal sie mna pan Piotr i po milej, rzeczowej konsultacji doszlismy do konsensusu. zrobiono mi "ombre hair" lepsze od tego co znalazlam w googlach;) efekt powalajacy. ale najlepsze jeest cicecie. pierwszy raz mam tak, ze chodze w rozpuszczonych wlasach all the time. aaa i bym zapomniala, rozbroil mnie czarny sznaucerek, ktory towarzyszyl mi podczas calej koloryzacji;)ogolna opinia: ciekawe i zachecajace do powrotów miejse.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2011-08-07 14:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem absolutną fanką Salonu PJ od hmmmm, 5 lat z hakiem, w tym czasie ani razu nie byłam gdzie indziej (nawiasem mówiąc, jakieś zniżki za wierność by się przydały :)), to chyba mówi samo za siebie. Ktoś coś wczesniej pisał o Miłoszu - powiem tak: Miłosz masuje głowę w taki sposób (gdzie on się tego nauczył ???!), że życzyłabym sobie takiej gry wstępnej :) Ogólnie: REWELACJA ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem, bo nigdy żadnych nie miałam
Opinia dodana przez: A. dnia: 2011-02-22 15:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam:) Zdecydowanie POLECAM. Chodziłam do wielu fryzjerów i Pan Piotr to osoba która naprawę słucha i robi wszystko według zaleceń, ale jednocześnie potrafi doradzić.. W końcu mam taką fryzurę jaką chciałam i co najważniejsze, wykonaną perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2010-12-20 15:03:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. Byłam ostatnio strzyżona przez p. Piotra. Fryzura dość prosta, ale z efektu nie jestem zadowolona. Włosy zbyt krótko zostały ścięte, a co najgorzej - nierówno! Na pewno nie skorzystam ponownie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dżasta dnia: 2010-10-31 22:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam p.Piotra!!! chodzę do niego od dwóch lat i z przeciętnej fryzury, którą miałam zrobił coś genialnego! ja jestem zachwycona! No i o Miłoszu koniecznie trzeba wspomnieć!Jak Miłosz masuję głowę podczas mycia to hmm...ma się go ochotę zabrać do domu, żeby robił to codziennie! Jest jeszcze p.Marta - byłam u niej raz czy dwa jak Piotra nie było - jest ok! Z usług p.Joli osobiście nie korzystałam - moja znajoma chodzi do niej od dawna i jest bardzo zadowolona a jak obserwuję fotel p.Joli to nie widziałam niezadowolonych min...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-22 22:58:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odradzam, pomimo długiej eksplikacji i wyczerpujacej prezentacji zdjęc wygrzebanych w necie, pani Jola nic nie zrozumiała. Wszystko odwrotnie - długie tam gdzie miały byc krótkie, krótkie tam gdzie miały byc długie. Jednym słowem - dramat.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-19 00:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne techniki strzyżenia, tylko jakoś nie za bardzo układanie, ale generalnie jest super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nicola dnia: 2009-11-05 09:05:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją