Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Irena Zajdel VALENT

Zawód: architekci  
Adres: Małopolskie, 31-111 Kraków al. Z. Krasińskiego 9/28
Telefon: Kom. 793 534 135
Adres e-mail: biuro(małpa)valent.pl
Strona internetowa: Www.valent.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: architekt kraków, architekci kraków, architekt wnętrz kraków

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2387
Data utworzenia profilu: 2014-07-29 12:10:10
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-29 12:10:10 

Opinie o Irena Zajdel VALENT

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie. Firma jest rzetelna, konkretnie wykonuje poszczególne etapy współpracy. Z nimi wiadomo jest na czym się stoi, choć teoretyczne realizację są niczym w porównaniu do tego co widzi się po wejściu do swojego własnego mieszkania. Ja przeżyłam naprawdę duży szok. Moje mieszkanie wyglądało jak z obrazka...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-08 00:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie najbardziej urzekło w tej firmie to, że po prostu wykonała cały remont z sukcesem, bez bałaganu. Oddała mi w ręce posprzątane, odnowione mieszkanie, które pokochałam od pierwszego wejrzenia. Bezstresowa, przyjemna współpraca, która opiera się na wzajemnym zaufaniu i kulturze. Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-25 23:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje mieszkanie było bez życia, wymagało wielu poprawek i tym wszystkim zajęła się właśnie firma Valent, której dziękuję za zaangażowanie, za pomysł, za tchnięcie ducha.... Każdy szczegół doskonale przemyślany. Jestem zadowolona, bo spodziewałam się efektu, a tu taki efekt WOW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-04 23:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowite jak wiele potrafią zrobić przez 2 tygodnie. Zobaczyć swoje mieszkanie po kapitalnym remoncie- bez cenne.Zrobiło się więcej miejsca, pastelowe kolory ożywiły moje wnętrza i zrobiło się tak jakoś przytulniej. No podoba mi się. Wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-15 00:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Valent, to konkret! Wiem to z własnego doświadczenia. Dwukrotnie korzystałem z usług tej firmy. Spisali się na medal moim zdaniem wykonując każdy szczegół na wysokim poziomie. Może nie są tani, ale z pewnością są bezkonkurencyjni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 00:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponadczasowa jakość :) Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Wyremontowali moje mieszkanie zgodnie z oczekiwania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-18 10:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Firma Valent , to najlepsza firma remontowa. Mam z nimi bardzo dobre doświadczenia. Cieszę się, że wszystko poszło zgodnie z planem. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-21 07:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Valent realizuje usługi na wysokim poziomie. Myślę, że nie ma lepszej firmy w Krakowie :) Ceny są przystępne. Do tego indywidualne podejście do klienta, do zlecenia. To jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-01 08:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Valent, to nie tylko firma remontowa. Firma Valent, to ludzie z pasją i głową pełną pomysłów. Potrafią zaskoczyć klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-18 04:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pierwszy rzut oka mogą wydawać się drodzy, ale ostatecznie w cenę wliczone jest wszystko, więc klient nie musi się o nic martwić. Osobiście jestem z usług zadowolony. Dawno nie widziałem tak pięknego mieszkania po remoncie. Kawał dobrej roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-28 04:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie ich pozytywne opinie w necie, to pewnie nie skorzystałbym z usług. Dziś uważam - było warto! W pełni spełnili moje oczekiwania. Jestem zadowolony, a efekt naprawdę spektakularny .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-14 19:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca. Z firmą Valent remont to przyjemność i totalna zmiana. Cieszę się, że podjąłem z Wami tą współpracę, bo myślę, że takiego efektu nie otrzymałbym po pracy innej firmy remontowej. Trzymać tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-18 08:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed wszystkim to oni mają doświadczenie. Są drodzy - owszem, i nie da się ukryć, że dbają o wysoką jakość wykonania, no ale dzięki temu właśnie jest taki niebywały efekt. W moim przypadku nie mam się do czego przyczepić. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-14 16:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Valent się nie patyczkuje. Wykonują swoje prace rzetelnie i terminowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń, co do jakość świadczonych przez nich usług. Szczerze polecam każdemu kto potrzebuje remontu w mieszkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-17 23:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gruntowny remont wykonany przez tę firmę sprawił, że mieszkanie po babci idealnie nadaje się do wynajęcia. Dobra lokalizacja i wysoki standard sprawią, że otrzymam za nie całkiem dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 2014-10-14 19:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma jest naprawdę znakomita. Współpracę z nią oceniam naprawdę znakomicie. Jestem pod ogromnym wrażeniem prac jakie wykonała w mieszkaniu mojego syna. Jest ono nie tylko wyremontowane, ale także doskonale wyposażone. To super pomysł i nie musiałem angażować się w remont.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-09-24 20:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię indywidualne podejście i profesjonalizm świadczonych usług, dlatego firma spełniła moje oczekiwania. Krok po kroku spełniając punkty umowy aranżowali mój dom. Wyszło - zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Rubik dnia: 2014-08-26 09:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma remontowo-wykończeniowa. Znają się na rzeczy, są skuteczni w tym co robią i dotrzymują terminów. Nie miałem z nimi żadnych problemów. Rzetelnie wyremontowali mój dom dbając o każdy szczegół. Prawdę mówiąc podpisałem jedynie jedną, prostą umowę, a wszystko inne należało już do firmy VALENT. Całość wycenili bardzo atrakcyjne, biorąc pod uwagę moje możliwości finansowe. Wystarczył im jedynie tydzień, by całkowicie wyremontować cały domek. Dostosowali się do ustaleń. Zachowali walory estetyczne - takie jak chciałem. Ostatecznie zobaczyłem dom doskonale wykończony, zero partactwa - wszystko idealnie wykonane. Piękne meble, wyposażenie najwyższej jakości. Jestem bardzo zadowolony z efektów - są one bowiem godne pochwały. Dokładni wiem, że kadra fachowców dołożyła wszelkich starań, by zadbać o dokładne wykonanie. No i opłacało się. Zmieścili się w terminie, precyzyjnie wykończyli ściany, podłogi. Super. Przyznam, że jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, doświadczenia i solidność. Pracę wykonali zgodnie z moimi oczekiwaniami. Spotkałem się w tej firmie z życzliwością i pozytywnym nastawieniem ze strony obsług. Dziękuję za wszystko i życzę powodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Grabski dnia: 2014-08-23 13:16:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją