Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STUDIO PERFECT

Zawód: komputery - kursy Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim OBOZOWA 18/A
Telefon: 884 608 251 Kom. 884 608 251
Adres e-mail: agata.staron.98(małpa)facebook.com
Strona internetowa: http://www.studioperfect.com.pl
Opis działalności: salon fryzjerski, kosmetyczny, strzyżenia, koloryzacje, fryzury okolicznościowe, manicure, mikro-dermabrazja, kaway, zabiegi upiekszające Słowa kluczowe: fryzjer, kosmetyczka, Oświęcim, spa, wella, bandi

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 14x 1x 1x
Ceny usług: 84% niskie 11x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4571
Data utworzenia profilu: 2012-10-15 08:30:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-25 22:25:43 

Opinie o STUDIO PERFECT

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam panią Agatę, miłą i kompetentna kosmetyczka,paznokcie zrobione perfekcyjnie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-22 22:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do mojej przedmówczyni:, pan ten wrócił i pracuje teraz w salonie fryzjerskim MARILYN MONROE, ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa M. dnia: 2013-09-26 06:51:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam bardzo zadowolona z strzyżenia u pana Roberta, niestety już tam nie pracuje ;( podobno wyjechał za granice, wszyscy fajni ludzie uciekają z tego kraju....;((
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 21:12:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Widze że miałyście więcej szczęścia niż ja:(zostałam fatalnie obcięta w tym salonie do dzisiaj wyrównuje włosy u Sabinki też na zasolu i żałuje że próbowałam zmienić fryzjerke...
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-20 23:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak tak pani WIola przeniosla sie na garbarska otworzyla swoj salon " marylin monroe" tez jej szukalam bylam zalamana jak powiedziano mi ze nie pracuje juz w perfecie bo to wspaniala fryzjerka, i niechce juz eksperymentowac na kim innym. Na szczescie sie znalazla:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ilona dnia: 2013-03-22 17:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z tego co mi wiadomo, pani Wiola otwiera swój salon, będzie on też na Zasolu, tam gdzie był kiedyś bar "Malibu", ul. Garbarska 14b, bynajmniej taką informacje dostałam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-13 21:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również szukam pani Wioli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 08:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy ktoś może wie gdzie teraz pracuję fryzjerka z tego salonu? p. Wiola?, byłam zapisana do niej na wizytę, gdy przyszłam okazało się że już tam nie pracuję! chłopak który tam pracuje nie chciał mi powiedzieć gdzie się przeniosła. Czy może ktoś wie?, bardzo mi zależy ponieważ to jedyna fryzjerka, do której mam zaufanie. proszę o pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-10 07:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja,polecam!!! a Pani Wiola to cudotworczyni :)). bylam na 3 fryzurach probnych przed slubem, pokazywalam zdjecie i nikt nie umial mnie tak uczesac.zrezygnowana dzien przed uroczystoscia zrobilam termin na ostatnia chwile wlasnie w Studio Perfect i wyszlam z usmiechem na ustach i chciana fryzura. zachecam do opiniowania bo mnie to rowniez pomoglo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-26 14:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Salon jest naprawdę "PERFECT" chodziłam do Trendy nie narzekam bo też spoko. Jakość praktycznie taka sama w obu salonach ale znaczny duży PLUS dla Studia Perfect jeśli chodzi o kasę! 100% zadowolenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 00:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje bardzo serdecznie za fachowa obsługe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka Ania dnia: 2013-01-27 10:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w grudniu robiłam w tym salonie farbowanie, pani poleciła mi jakieś nowe farby co niby odbijają światło i włosy się ładnie błyszczą i nie niszą się tak jak przy farbowaniu zwykłymi farbami, do tej pory mam śliczny kolor codziennie mnie ktoś pyta czy byłam u fryzjera, a to już miesiąc minął a wyglądam jak zaraz po wyjściu z salonu ;) nie wiem kiedy znowu odwiedzie salon bo nie ma takiej potrzeby ale jak zawsze bałam się chodzić do fryzjera teraz to sama przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dusia29 dnia: 2013-01-15 07:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja rowniez podpisuje sie pod pozytywnymi komentarzami. Trafilam do pani Wioli z polecenia mojej kolerzanki jestem pod wielkim wrazeniem jej kompetencji. Moj maz chodzi do pana Roberta i rowniez jest zadowolony.polecamy i pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2013-01-06 23:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mieszkam na stałe w Polsce, ale mam tu rodzinę i kilka razy w roku przyjeżdżam na odwiedziny, przy okazji pobytu w Polce chętnie korzystam z fryzjera, nie znam w Oświęcimiu salonów fryzjerskich, do studio perfect trafiłam przez moją siostrę,ona tam chodzi i zawsze jest zadowolona, wiec ja tez postanowiłam spróbować i powiem tak: jak na salon w Oświęcimiu to jakość usług bardzo wysoka ceny niskie, w porównaniu do Krakowa, bo tam jeździłam swego czasu. Bardzo fajnie ze jest taki salonik w Oświęcimiu;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2012-12-27 10:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z fryzury. salon troszke za mało konfortowy za to fryzierzy znakomici, mają tez kosmetyke ale nie korzystałam wiec nie wystawiam opini.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdalena.n dnia: 2012-12-22 21:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon wszystkim tym, którzy nie wiedzą czego tak naprawdę chcą, ja trafiłam tam niezdecydowana na kolor ani na strzyżenie sama nie wiedziałam czego chce,chciałam zmian pani dobrała mi kolor do mojego typu urody, super strzyżenie, nigdy nie byłam tak zadowolona po wyjściu od fryzjera;) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2012-10-15 08:40:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją