Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Michal Urbanek

Zawód: geodezja i kartografia - usługi Geodeta 
Adres: Śląskie, 43-190 mikołów Mikołów Źwirki i wigury 4
Telefon: 32 22 60 715 Kom. 503 121 121 Fax: 501 592 148
Adres e-mail: agromiar(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.uslugageodezyjna.pl
Opis działalności: Działalność geodezyjna na śląsku Słowa kluczowe: geodezja, mapy, podział, nieruchomość, mapa, mikolow, orzesze

Ocena: 100% pozytywna 22x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 22x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 2x
Ceny usług: 95% niskie 20x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5836
Data utworzenia profilu: 2011-05-14 16:19:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-25 12:44:19 

Opinie o Michal Urbanek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra współpraca- wytyczenie budynku. Kamilz Kawika- Orzesze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-04-26 18:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny. Zna lokalny rynek. Kontakt tel. I @ bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Kasjasz Mariusz dnia: 2017-08-17 17:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie, chciałem zwrócić uwagę, iż ceny ustalone w Naszej firmie obowiązują w całym powiecie. Jeśli ktoś inny nie ma roboty to obniża ceny, żeby zdobyć klienta, w tajemnicy przed innymi geodetami. Składając zamówienie na usługi w Naszej firmie proszę być pewnym, że dostanie Pan dokładnie zamówione materiały i to w obiecanym terminie +-2 dni. Pozdrawiam czytających tą opnię-Michał Urbanek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-03-10 09:38:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbyt wysokie ceny w porównaniu do innych.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pepe dnia: 2015-03-02 14:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezpałnie doradził nam przy podziale nieruchomości, nie trzebabyło sie umawiać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil/Orzesze dnia: 2015-02-01 07:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usluga wykonana poprawnie i w obiecanym terminie. Mokre ul. Kosów- Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-01-21 11:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetencję osoby zglaszajacej poprzedni komentarz po moim adresem możecie Państwo sami sprawdzić po adresem https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=81def0b6-3119-4459-826a-13b3a9a881c4 jest bezpośredni link do rodzaju dzialalnosci, dziekuje za osobiste sprawdzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-05-03 17:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc w sprawie podziału. Roman K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Kowalski -Bujaków dnia: 2014-04-25 07:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: Marcin O, /Paniowy ul. Przelotowa dnia: 2014-01-02 08:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie przyjęte telefoniczie, za 2 tyodnie telefon ze projekt jest gotowy, bezproblemowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAtarzyna W. dnia: 2013-11-28 12:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo indywidualne podejście do klienta, szybka obsługa, będę polecała, doradził mi tez projektanta z Lazisk koło mojej działki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Pyka dnia: 2013-04-26 20:15:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię takich, którzy sami wpisują się (oczywiście , że w samych superlatywach) na swoim profilu. Widać to po datach. Nie ma tak, żeby w dniu utworzenia profilu ludzie rzucili sie do wpisow.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wiki dnia: 2013-04-25 22:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, konkretnie i tanio. zleciłam pełną obsługę geodezyjną domu i dostałam spory rabat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gabi Orzesze dnia: 2012-03-15 11:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i szybka obsługa, cena bardzo konkurencyjna,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olek dnia: 2011-11-08 14:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno robiłem podział. Cena za usługę była o wiele niższa niż u konkurencji. Wszystko zrobione szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Dawid Mrowiec dnia: 2011-07-12 22:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdarzyło mi się po nim poprawiać kamienie ponieważ zakopał je jeden obok drugiego, zaniżanie cen, mapy do celów projektowych robione tylko byle by były, ogólnie człowiek ukierunkowany na ZYSK, dodatkowo samemu można zauważyć że sam sobie opinie wystawia ( minutę po założeniu konta, dzień po, 3 godziny później ) - GRATULUJĘ SPRYTU
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: konkurencja geodezyjna dnia: 2011-07-02 00:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny gosc, dobry fachman
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Bartosz B dnia: 2011-06-12 21:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawdę godny polecenia geodeta, profesjonalna i szybka obsługa, wcześniej porównałem ceny innych geodetów i Pan Michał był najtańszy, a terminy bardzo krótkie. I pracuje na GPS-ie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Paweł Nowak dnia: 2011-05-21 09:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i profesjonalna obsługa, która stawia czoła największym wyzwaniom, sprosta każdemu zadaniu:-)Firma solidna i uczciwa! POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2011-05-19 22:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna osoba, dobrze zorientowana w temacie,POLECAM, Wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez
Opinia dodana przez: Pawel Burza dnia: 2011-05-16 14:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Pomiary wykonywane z bardzo dużą dokładnością, szybka realizacja. Polecam fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było konieczności
Opinia dodana przez: Mirosław Plek dnia: 2011-05-16 11:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-05-16 10:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2011-05-15 16:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i konkretnie, bez zbednych pytań termin dostalem od reki- polecajcie po znajomych - Naprawde warto skorzystac z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czeslaw dnia: 2011-05-14 16:20:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją