Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Weronika Lendla Barbara Różańska-Filipczak Notariusze spółka cywilna

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Notariusz 
Adres: Łódzkie, 90-606 Łódź 6 Sierpnia 5
Telefon: 42 673 53 68 Kom. 600 947 867 Fax: 42 673 53 68
Adres e-mail: kancelaria(małpa)rejent24.pl
Strona internetowa: www.rejent24.pl
NIP:
725 207 53 20
Opis działalności: Kancelaria świadczy wszelkiego rodzaju usługi notarialne: akty notarialne (umowy sprzedaży, darowizny), akty poświadczenia dziedziczenia, testamenty, poświadczenia. Godz. otwarcia 9.00-18.00 (wt. 10.00-19.00), inne godz. i soboty (po uzgodnieniu). Słowa kluczowe: notariusz, Łódź, kancelaria notarialna, Lendla, Różańska-Filipczak, 6 Sierpnia, testamenty, dziedziczenie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2413
Data utworzenia profilu: 2014-07-17 08:23:14
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-17 08:23:14 

Opinie o Kancelaria Notarialna Weronika Lendla Barbara Różańska-Filipczak Notariusze spółka cywilna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo doceniam profesjonalizm i kulturę osobistą Pani Notariusz Różańskiej-Filipczak. Doradziła mi jak najlepiej przeprowadzić transakcję, zgromadzić dokumenty. To prawda, że w odróżnieniu od starych notariuszy prezentuje prokliencką i otwartą postawę - a to największy atut przy dużej konkurencji!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2017-02-23 10:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, uprzejmie, na wysokim poziomie. Potwierdzam wcześniejsze opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-07-24 15:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie załatwiłem sprawę, w okresie świątecznym. Szybko, skutecznie. Pani Notariusz pomogła w dodatkowych kwestiach, w tym ze spółdzielnią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jastrząb dnia: 2015-01-27 07:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tą kancelarią była i będzie (mam nadzieję) wyjątkowo udana. Panie wyróżnia wyjątkowa kultura osobista i elastyczność (były jedną z niewielu kancelarii - a na pewno jedyną do której mi udało się dotrzeć - otwartą w okresie świąt, tj. pomiędzy 25.12 a 07.01). Panie notariusz wychwyciły kilka błędów w dokumentach wystawionych przez inne podmioty i dzięki tej czujności wszystko udało się załatwić bezboleśnie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław B. dnia: 2015-01-12 14:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę potwierdzić pozytywne opinie. Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Krótkie terminy oczekiwania. Mało które kancelarie pracują jeszcze po 16.00.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jan Skoczny dnia: 2014-10-14 10:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłem akt w kancelarii na 6 Sierpnia 5 w sobotę i to w trakcie długiego sierpniowego weekendu (mój "dotychczasowy" notariusz nie chciał się zgodzić na ten termin). Bardzo sprawnie i rzetelnie. Wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dario dnia: 2014-08-26 10:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna jak najbardziej uzasadniona, głównie przez bardzo szybki czas wykonania usługi (tego samego dnia), a bardzo zależało mi na czasie, gdyż przyjechałam do kraju tylko na kilka dni. Panie notariusz bardzo sympatyczne. Profesjonalnie podchodzące do swoich obowiązków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2014-07-24 09:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Notarialna na naprawdę wysokim poziomie. Panie nie są zmanierowane jak wszyscy starsi notariusze - przynajmniej ci, u których miałem okazję korzystać z usług. Jednocześnie prezentują naprawdę dużą kulturę osobistą. Atmosfera podczas tych dwóch spotkań zawsze przyjacielska. Jeżeli chodzi o meritum - wszystko przebiegło bardzo sprawnie i - mimo że w innych kancelariach też nie miałem kłopotów - to tutaj ta sprawność była wsparta przez możliwość dokonania czynności w bardzo dogodnym terminie, dzięki czemu nie musiałem zwalniać się z pracy. Gdybym chciał przyjść w sobotę, też istniała taka możliwość. Serdecznie Paniom dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman K dnia: 2014-07-19 12:53:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją