Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Paulina Siekańska

Zawód: Notariusz 
Adres: Śląskie, 41-407 Imielin Imielińska 87
Telefon: 327505570 Kom. 537557070
Adres e-mail: notariusz(małpa)siekanska.pl
Strona internetowa: notariusz.siekanska.pl
NIP:
634-252-47-55
Opis działalności: Kancelaria czynna: pon.11-18, wt-czw.9-16 pt.8-14. Dokonywanie czynności notarialnych (umowy sprzedaży, umowy darowizny, akty poświadczenia dziedziczenia, umowy spółki, poświadczanie podpisów oraz kopii dokumentów itp.) Słowa kluczowe: Notariusz Imielin, Mysłowice, Jaworzno, Lędziny, Bieruń, Chełm Śląski, Tychy, Oświęcim.

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2304
Data utworzenia profilu: 2014-07-12 20:14:07
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-12 20:14:07 

Opinie o Kancelaria Notarialna Paulina Siekańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie. Przyjechałem z Katowic do Pani Notariusz. Wszystko perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Klimczak dnia: 2018-06-26 23:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona profesjonalnie, rzeczowo i szybko. Pani notariusz z Imielina wyjaśniła mi w sposób zrozumiały dla laika na czym będzie polegało załatwienie spadku i potem sprzedaży. Nie zgodzę się z opinią którą przeczytałem, że notariusz jest wyniosła i przemądrzała, wręcz przeciwnie jest osobą miłą słuchającą i analizującą sprawę w całości przedstawiając możliwe rozwiązania. Z poniższej opinii wyczuwam dziwnie jakoś osobisty podtekst niż pretensje do profesjonalizmu, o którym zero w tej opinii i jestem przekonany, że zgodzi się z tym każdy kto tak naprawdę załatwiał coś z Panią notariusz Siekańską.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan_Ledziny dnia: 2017-12-20 23:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, załatwiłam wszystko bez problemu. Pani notariusz i jej pracownik bardzo profesjonalnie pomogli w zalatwieniu mojej sprawy. Wszystko wytłumaczyli i załatwili jak należy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-10-24 10:34:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic specjalnego! Bardzo średnio - w sekretariacie informacja kiepsko udzielona, musiałem donosić kilka razy dokumenty, było duże opóźnienie, ceny takie jak wszędzie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-10-10 00:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za szybkie i kompetentne załatwienie sprawy. Pani Rejent pomogła mi w uporządkowaniu księgi wieczystej, nikt inny nie chciał lub nie umiał sobie z tym poradzić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-09-22 15:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-08-28 21:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem dzisiaj(sobota) pilnie poświadczyć podpis pod pełnomocnictwem. Pani notariusz jako jedyna w okolicach Jaworzna, zgodziła się przyjechać do pracy. Takich urzędników nam trzeba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-07-12 20:30:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją