Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

COCO SALON GROOMERSKI

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Palisadowa 25
Telefon: Kom. 697106167
Adres e-mail: coco_salon(małpa)interia.pl
Strona internetowa: http://www.coco.wroclaw.pl/
Opis działalności: Strzyżenie i pielęgnacja psów, stylizacje psich fryzur, SPA dla psów Słowa kluczowe: strzyżenie psów, psi fryzjer, stylista psów, spa dla psa

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 94% niskie 16x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 4285
Data utworzenia profilu: 2013-06-27 13:02:22
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-09 17:56:51 

Opinie o COCO SALON GROOMERSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy groomer dla pomeraniana , przyjeżdżam az z Lubina z moim pieskiem i zawsze jestem zachwycona wyglądem Boryska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Wójcik dnia: 2017-11-18 19:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu salon gdzie moja Molly rasy bolonczyk nie boi się przyjść! Samego strzyżenia to może bardzo nie kocha, ale po wszystkim szaleje z panią fryzjerką i tuli się do niej a raczej jest nieufna. Fryzura także świetna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta Lenc dnia: 2015-03-26 21:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon został nam polecony i mimo że jesteśmy z innego miasta, warto było pokonać te kilometry! Nasz maltańczyk prezentuje się fantastycznie! Salon przytulny i przyjazny zarówno psom jak i ich właścicielom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzinka Snoopka dnia: 2015-02-28 23:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera,spokojne i delikatne podejście do naszego nieufnego yorka Fido i fryzura wykonana rewelacyjnie. Inna niż zwykle i po tygodniu mogę z całą stanowczością powiedzieć,że to był strzał w 10! Nie wyobrażamy sobie już naszego psa ostrzyżonego inaczej- wygląda pięknie! W niewygórowanej cenie wizyty ma jeszcze obciete pazurki i wyczyszczone uszy, wczęśniej po wizycie u fryzjera musiałam z tymi sprawami iść do weterynarza :-( Polecamy Coco! Fido wyszedł merdając ogonem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2014-11-30 18:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam spore wymagania co do pierwszej fryzurki mojej maltanki, nie chciałam przeciętnej fryzury, jaka ma prawie każdy piesek widywany na ulicy. Pani Kasia dobrała mojej Molly fryzurę, która nawet mi się nie śniła i jestem zachwycona!!!! Bardzo kreatywne podejście do swojej pracy, gratuluję. No i miłość do psów emanuje z tego miejsca, także mogę polecić z czystym sumieniem, może komuś mój wpis pomoże podjąć decyzję gdzie ostrzyc swojego pieska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łucja Matuszyk dnia: 2014-10-01 16:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: COCO to najlepszy salon, zobaczcie jakie cuda tam tworzą <3 Dziękuję za fachowe zajęcie się włoskami mojej Ami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina W. dnia: 2014-08-29 17:31:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachwyt, bezwzględnie. Fryzura prześliczna.moja suńka nie chciała stamtąd wyjść! Ma ta Pani niezwykłe podejście do zwierzaków. Miła rozmowa, rady, życzliwość, za to dziękuje,dobrze,że trafiłam do tego salonu, na prawde dziękuję. Basia W. (Od Sisi)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia W. dnia: 2014-07-17 22:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakby ktos chcial fajny fryz dla yorka to moze oddac w rece tej pani psa bez wahania! Profeska i wkoncu cos innego! Rzec by mozna ze ma kobieta wyobraznie w tym co robi duzy pozytyw!
Opinia dodana przez: Lupo dnia: 2014-06-24 20:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czarodziejka a nie fryzjerka(groomerka)! :-))) Brakowało takiego psiego salonu jak ten!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Wieczorek dnia: 2014-06-16 21:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Pani Kasi i ona sama to jeden wielki profesjonalizm i miłość do psiaków, mój shih-tzu Maks wychodzi z niego zawsze śliczny i pachnący i zadowolony. Polecam usługi Pani Kasi każdemu, my na pewno zawsze tu wrócimy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga i Maks dnia: 2014-05-13 11:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie Pani Kasia z salonu Coco jest bezkonkurencyjna! Naprawdę każdy fachowice powinien TAK podchodzić do swojego zawodu! Dziękujemy razem z Gabi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2014-05-05 22:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecony przez koleżankę, sprawdzony i teraz będziemy polecać dalej ten salon! Odmienili moją shih tsu nie do poznania! Wygląda teraz jak milion dolarów :-))))))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2014-04-26 09:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OBECNIE NALEPSZY SALON WE WROCŁAWIU! BARDZO WYSOKI POZIOM! BYŁEM ZASKOCZONY,ŻE Z TAKĄ STARANNOŚCIĄ MOŻNA OBSTRZYC PSA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MAREK Ł. dnia: 2014-04-05 19:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy fryzjer dla Angielskiego Cocker Spaniela we Wrocławiu. Pani zna się na tej rasie i perfekcyjnie przygotowuje psa. Mam rasową suczkę i po kilku nieudanych próbach znalezienia jej salonu,trafiłyśmy idealanie do Coco. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mar-i-la dnia: 2014-04-02 08:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Groomerka, Pani Kasia jest the best!!! Baardzo ładnie strzyże, psy to uwielbia ,wycałowała moją Pusię i wytuliła jak swojego własnego pieska. W salonie jest zawsze miło i z uśmiechem. Jeździmy do Coco salon groomerski już od 1,5 roku i zawsze jest wszystko idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margo dnia: 2014-03-20 23:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Coco ma tylko jedną wadę... całe miasto do pokonania :-))) Moja yorka Sisi po wizycie jest prześliczna, taka mięciutka i pachnąca. Mimo,ze moja psiulka niezbyt przepada za chodzeniem do fryzjera i niestety zbyt grzeczna nie jest, bo kiedyś została w innym salonie poważnie skleczona i teraz mocno panikuje, to jak odbieram ją od p. Kasi jest spokojna i nie widać,żeby była zestresowana. My z Sisi bardzo polecamy ten salonik :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Górska i Sisi dnia: 2014-03-12 12:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Coco byłam ze swoja sunią 5 miesięczna maltanką Lunką. Była to nasza pierwsza wizyta w salonie fryzjerskim. Jestem pod ogromnym wrazeniem podejscia do psow pani Kasi! Pani Kasia posiada nie tylko talent, powołanie i pełen profesjonalizm, ale także ogromne serce, widać że kocha zwierzeta. Chętnie poradzi i doradzi. Jest niesamowicie kontaktową i ciepłą osobą do której nabrałam zaufania praktycznie od razu. Zaplanowane zabiegi wykonane w 100% - Lunka wygląda prześlicznie :D. Chociaż mieszkam aż na Psim Polu i kawałek drogi do pokonania mam, lepiej trafić nie mogłam i na pewno wrócę do salonu COCO. Ja salon dla swojej suni już znalazłam a Ty ?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2014-02-18 11:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera, prawidłowe podejście do pieska. Cookie była bardzo zadowolona! Cena zaskakująco niska. Cookie wygląda ślicznie :) Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cookie dnia: 2013-12-22 14:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj tzn 17.12.2013 byłam w Saloniku Coco z moją sunią Shih Tzu. Byłam tam nie pierwszy raz i z pewnością nie ostatni. Profesjonalnie wykonana usługa w przemiłej atmosferze tworzonej przez Kasię Łubowską - gromerki. Za każdym razem odbierając ze stołu gromerskiego moją kochana Zuzankę czuję to samo: " To prawdziwy majstersztyk w wykonaniu Pani Kasi" Tak było również wczoraj. Każdemu właścicielowi kochającego swojego pupila Salon Coco z ręką na sercu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Orłowska dnia: 2013-12-18 09:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z Maltańczykiem w tym salonie i jestem zachwycona. Piesek ślicznie obcięty. Jedynie mam zastrzeżenia do włosków między opuszkami które mialy zostać wyrwane a zostały jedynie obcięte.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 00:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najładniejsze fryzurki dla szitzu w całym Wroclawiu! Na osiedlu żaden szitzu nie jest tak wystrzyżony pięknie jak nasz Figuś! Będziemy polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: figo fago dnia: 2013-11-03 17:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług salonu Coco! Prawdziwie profesjonalna obsługa i w dodatku miła i serdeczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ceny niskie,bo w dodatku w cenę usługi mam wliczone drobne korekty między wizytami np. wycięcie włosków przy oczkach czy przycięcie pazurków.
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-10-24 17:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni usatysfakcjonowana z usług tego salonu! Fryzura dla mojej shitzu idealna i jak równo wszystko wystrzyzone! I bardzo orginalnie się teraz moja psinka prezentuje , w dodatku dostała śliczną kokardkę! Pani właścicielka bardzo sympatyczna osoba widać,że kocha zwierzaki! I pozwoliła mi zostać z moją suczką, nie wyprasza na silę,co nie raz mnie spotkało niestety! Polecam- profesjonalny salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-10-08 23:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To pierwszy fryzjer dla psów do którego mój 6 letni pies wraca ze spokojem i chętnie! A po wizycie radośnie merda ogonem a nie jest trzęsącą się , zwiniętą kulką... Do tego świetna fryzura i nic więcej nam nie potrzeba ;) Trafiliśmy z polecenia i będziemy polecać dalej!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: luna dnia: 2013-09-30 13:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WOW! WOW! WOW! Nie moglam uwierzyc, odbierajaca swojego psa,ze on moze tak wyglądac!!! Moj maly pluszowy mis :-) Ogromna zmiana, ktora jestem zachwycona! Salon Coco ma na pewno kolejnego wiernego klienta, mimo, iz mieszkamy prawie 60km od Wroclawia! Raz na 3 miesiace warto zrobic sobie wycieczke i cieszyc sie jak dziecko tak slicznie ostrzyzonym psem :-) A suczka pani fryzjerki skradła moje serce - co za przylepka piekniutka! Az mi sie zamarzyl spanielek ;-) Polecam z moim Lucusiem salon Coco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Wieczorek dnia: 2013-09-12 11:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z takim zaangażowaniem w pracę i życzliwością się jeszcze nie spotkałam! Pani Kasia jest najlepsza! Polecam, to psi fryzjer z powołania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Majewska dnia: 2013-08-11 21:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłyśmy do Pani Kasi z naszą malutką Sisi , która miała niespełna 3 miesiące. Teraz to ponad roczna suczka, która cieszy się na widok pani fryzjerki za każdym razem i ochoczo daje jej "buzi"! Zawsze jesteśmy bardzo zadowolone z usługi a nasza psinka jest prawdziwą gwiazdą na spacerkach. Staranna i zawsze w zgodna z naszymi wytycznymi fryzurka, włos cudnie pachnący i błyszczący. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina Sz. dnia: 2013-08-07 16:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Salonu COCO trafiłam z bazarku na rzecz spanieli i każdego dnia dziękuję za to dogomanii. Fenomenalne podejście do zwierząt, wysokiej jakości kosmetyki i pełen profesjonalizm- oto króciutka charakterystyka salonu COCO. Pani Kasia strzyże z pasją i widać, że kocha to, co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE MIAŁAM REKLAMACJI :)
Opinia dodana przez: marmosia dnia: 2013-07-30 16:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrazeniem podejscia do psow pani fryzjerki! A fryzura mojego pieska rasy shih tsu bardzo ladna i idealnie trafiona w moje oczekiwania. Piekny jest teraz moj Cookie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2013-07-30 12:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukasz fryzjera we Wrocławiu dla swojego cocer spaniela to tylko "Coco" na Osobowicach! Dopiero pani Kasia pokazała nam jak śliczna może być nasza Dora. Zupełnie inaczej wygląda niż po strzyżeniu w dotychczasowym salonie. Już nie zmienimy salonu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania i Rafał W. dnia: 2013-07-26 13:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja suczka rasy york została w tym salonie pięknie, starannie ostrzyżona i wypielęgnowana. Pani fryzjerka jest bardzo ciepłą, uprzejmą osobą i to się czuje,że bardzo kocha psy. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-07-22 19:03:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją