Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71/ 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: alergolog, chirurg, ortopeda, proktolog, dermatolog, endokrynolog, gastrolog, ginekolog, internista, kardiolog, laryngolog, nefrolog, neurolog, okulista, pulmonolog, radiolog, radioterapeuta, urolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 882
Data utworzenia profilu: 2014-07-09 16:55:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-09 16:55:36 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie wszystkim polecam Centrum Diagnostyki Medycznej Medix . Byłam tam kilka razy, ponieważ miałam problemy ze zdrowiem. Na pierwszej wizycie lekarz przebadał mnie, postawił diagnozę i dobrał odpowiednie leczenie, po zastosowaniu którego naprawdę widać efekty. W ośrodku panuje miła atmosfera. Jeśli macie jakieś problemy warto tam się udać. Polecam!!-Dorota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-10 11:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem jest to świetne Centrum. Miła obsługa nie stwarzająca problemów, jakość opieki medycznej na wysokim poziomie. Zdecydowanie najlepsza przychodnia prywatna, w której byłam we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danka dnia: 2014-11-02 20:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Składam serdeczne podziękowania personelowi medycznemu Medixu za bardzo dobą i miłą opiekę. Polecam wszystkim tą klinikę ze względu na komfort psychiczny i fizyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta60 dnia: 2014-10-28 20:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, cenię rzetelność, rzeczowość, perfekcyjną obsługę! A jaki klimat ....!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 15:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kadra medyczna, specjaliści o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu.Korzystałam z pomocy, jestem bardzo zadowolona.Korzystali również moi znajomi i również są zadowoleni. Serdecznie polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-10-22 17:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie wszystkim polecam tą przychodnię, panuje tam miła atmosfera(na pewno nie jest sztywno jak gdzie indziej). Byłem tam kilka razy, ponieważ miałem pewne problemy ze zdrowiem. Efekty leczenia naprawdę widać. Jeśli macie jakieś problemy warto tam się udać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-18 15:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem jest to świetna placówka. Miła obsługa nie stwarzająca problemów, jakość opieki medycznej na wysokim poziomie. Ceny niewygórowane. Zdecydowanie najlepsza przychodnia prywatna, w której byłam we Wrocławiu. Nowoczesny sprzęt i fachowe diagnozy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia z Wrocławia dnia: 2014-10-16 18:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i rzetelna obsługa. Lekarze zawsze gdy mam jakieś wątpliwości lub pytania zawsze mi udzielają podpowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-14 19:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tej przychodni i powiem krótko!!. Jestem mile zaskoczony. Rzeczywiście miła obsługa i bardzo przyjazne warunki. Polecam tą placówkę. Ja na pewno jeszcze się tam udam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 12:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się od dłuższego czasu w Medixie i powiem może nieco przewrotnie, ale wcale nie jestem zaskoczona miłą i życzliwą obsługą. Powiem więcej. Jestem do niej przyzwyczajona. Możliwe, że personel kliniki mnie rozpuścił :) ale nigdzie nie znalazłam takiej przyjacielskiej, wręcz rodzinnej atmosfery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-10-08 16:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły personel, świetny radiolog. Jesteśmy zadowoleni, znają się na rzeczy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.G. dnia: 2014-08-25 18:15:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała przychodnia ze wspaniałymi specjalistami w każdej dziedzinie !!! polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-07-09 16:57:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją