Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Wasilewski

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-064 Plewiska/Poznań Plewiska Grunwaldzka 517 C/29
Telefon: Kom. 503 070 837
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatwasilewski.pl
Strona internetowa: www.adwokatwasilewski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2435
Data utworzenia profilu: 2014-07-04 20:42:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-04 20:42:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Wasilewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa pomoc prawna ze strony Pana Kamila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek W. dnia: 2016-08-22 20:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat w sprawach karnych. Bardzo profesjonalny w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2015-03-21 18:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy straciłem już wszelkie nadzieje, Pan Mecenas pomógł mi wygrać przed sądem z ZUS emeryturę. Dziękuje i polecam tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-01-11 17:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kamil skutecznie pomógł mi w sprawie karnej.Dzięki niemu uniknąłem więzienia przed fałszywymi oskarżeniami ze strony byłej rodziny. Gorąco polecam Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek L. dnia: 2015-01-07 14:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z pomocy kancelarii adwokata Kamila Wasilewskiego przy przygotowywaniu umów w ramach prowadzonej działalności gospodarczej. Polecam usługi tej kancelarii jako rzetelnej i kompetentnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-07-23 23:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się do kancelarii Pana Kamila przed podpisaniem umowy deweloperskiej. Pan Kamil sprawdził wiarygodność dewelopera, zweryfikował umowę pod kątem zgodności z ustawą deweloperską i obecności zapisów niedozwolonych. Dodatkowo wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości oraz zaproponował zmiany niekorzystnych dla mnie zapisów. Obecnie jestem już po podpisaniu umowy. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z kancelarią, Pan Kamil to godny zaufania profesjonalista o indywidualnym podejściu do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby reklamacji.
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-07-22 22:55:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją